April doet wat hij wil..! Nou dat hebben we gemerkt ook hihi, er was zon, maar ook heel veel regen, hagel en zelfs wat sneeuw :) Op het gebied van haken en breien was het ook een lekker drukke maand. Zo ging mijn boek naar de drukker en dat is me toch een fijn gevoel na al die maanden hard werken :)

Was ik lekker bezig met stippen in huis en maakte ik eindelijk weer wat nieuwe projecten. Ik heb namelijk ook maanden gehaakt aan de ingehaakte deken voor de CAL van La Maison Victor. Hij is super gaaf geworden natuurlijk en ik ben er super blij mee, maar het was me wel even een klusje :) Lees hier meer over die bijzondere deken, je kunt natuurlijk ook nog mee haken met de CAL! Hieronder zie je al een aantal foto’s om een beeld te krijgen van hoe hij is geworden, het totaal plaatje van de deken blijf nog even geheim…

Daarnaast maakt ik vele kleine projectjes tussendoor, want ik moet wel wat afwisseling hebben :) Zo kan ik ook niet 4 x hetzelfde haken haha. Ik moet steeds iets nieuws verzinnen, dat maakt deze hobby zo leuk voor  mij. Owja, wat ik ook nog had deze maand, is een hele toffe fotoshoot bij een bloemist, waarbij ik de meest mooie boeketten mocht fotograferen! Volgende week maandag vind je hier het eerste boeket online met tips en tricks om de mooiste boeketten zelf in huis te halen.

En nu begint hij dan…de maand MEI! De maand waarin mijn boek verschijnt…de maand waarin het feestje op 14 mei dan eindelijk losbarst! Dat ik met al mijn haakvriendinnen ga genieten van een spetterende middag vol wol, boeken en andere fijne spullen :)  Maar het meest belangrijke van die middag is natuurlijk wel het gezellig kletsen met andere haakgekkies :) Ik hoop dat ik je daar mag ontmoeten…en dat mei een schitterende maand wordt voor ons allemaal!

Fijne maandag en een hele fijne maand mei!

X Lisanne

8 reacties op “April 2016..!”

  1. Madam Elisa schreef:

    Ik vind de kleuren die jij altijd gebruikt zo mooi!!! Dat kun je nu zo goed terug zien bij zo’n overzicht!

  2. Ladycrochet schreef:

    Zeker een spannende maand! Ik ben benieuwd naar het resultaat van al jouw harde werk.

  3. prachtige plaatjes zou ook zo in een boek kunnen haha
    echt aftellen nu wij hebben hem al besteld…..:D

  4. Shirley schreef:

    Hoi Lisanne!

    Mei wordt jouw maand en ik verheug me al op de 14e! Ben super benieuwd naar je boek en naar het
    feestje dat je georganiseerd hebt. Ik ben nu af aan het tellen…. komende week nog even “dubbel” werken en dan keert voor mij gelukkig ook de rust een beetje terug.

    Liefs, Shirley :)

  5. Caroline schreef:

    April was mooi en mei wordt ook prachtig! Heb er zin in! x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving