Oehhhh het is bijna niet meer uit te houden zo spannend wordt het nu haha. Nog maar een ruime week en dan gaan we los op het boekfeestje bij Echtstudio en kan ik dan eindelijk mijn boek in mijn handen houden :) Ik heb er zo vreselijk veel zin in! In het bericht van vorige week kon je al lezen wat er allemaal te doen is deze middag. Maar vandaag kan ik ook nog een paar nieuwe dingen met jullie delen :) Zo ook deze sneak peek van de toffe poster (foto hierboven) die Photogeniki speciaal ontworpen heeft voor de lancering en die dus volgende week te verkrijgen is :) Oeh ik wil er zelf echt één in de woonkamer hebben haha, ben er helemaal verliefd op! Het is zo ontzettend fijn om een zus te hebben die grafisch vormgever is :)

Nog steeds ben ik (en mijn familie) druk met het vullen van de goodiebags..! Dat beloofd wat te worden, we hebben nog een week en dan moeten toch echt alle tasjes gevuld zijn. Dat gaat natuurlijk helemaal goed komen en het helpt ook dat er nog een vrije dag zoals vandaag tussen zit. Dat vind ik altijd zo heerlijk! Even wat extra tijd.

Hierbij nog een sneak peekje uit het boek..mijn lieve bosdieren mogen natuurlijk niet ontbreken in het boek en het is zo schattig om kindjes ermee te zien spelen! Ze hadden de grootste lol in de tipi tent :) Dat leverde gelukkig heel wat mooie foto’s op, nog even en we kunnen ze allemaal aanschouwen!

Owja en gister had ik gewoon een echte fashion fotograaf op bezoek, hoe cool is dat! Ze maakte een heleboel foto’s van mij, dat was natuurlijk heel eng, maar aan de andere kant vond ik het ook zo ontzettend gaaf om te zien hoe ze het deed. Ze maakte de foto’s voor bij een interview dat binnenkort in een magazine verschijnt, daarover later meer. Ben heel nieuwsgierig naar hoe alle foto’s zijn geworden :) en ik zal er uiteraard een paar met jullie delen hier op mijn website.

Hier nog even alle info op een rijtje voor volgende week zaterdag! Het wordt zo leuk, er is van alles te beleven…zo is er een DMC natura XL garenproeverij, signeer ik natuurlijk mijn allereerste haakboek: Haak je happy- de kinderkamer en zijn er een aantal toffe kramen waar je mooie spullen kunt scoren :) Zo staat oa. mijn zus Photogeniki er met een kraam en is ook Joyce van Mez11 van de partij met haar stoere leren labels. En er zijn nog meer toffe webshops aanwezig. Ik denk dat ik zelf ook nog even lekker ga shoppen die middag!! Ik hoop je daar te ontmoeten want we gaan er echt een knalfuif van maken! Ik kruis inmiddels de dagen af tot het zover is…gelukkig moet er nog wel het één en ander gebeuren en vliegt de tijd voorbij!

Ik wens je een hele mooie zonnige Bevrijdingsdag…en tot snel!!

X Lisanne

14 reacties op “Boekfeest 14 mei..!!”

  1. Shirley schreef:

    Whoehoeeee, zin in. Tot volgende week!

    Liefs, Shirley

  2. Miriam schreef:

    Whoop Whoop !! Tot volgende week lieve Lisanne
    ☆ Let’s Party !!! ☆

    Liefs Mir

  3. Ineke schreef:

    Hartstikke leuk! Vorige week Wolplein, volgende week EchtStudio, heerlijke haakfeestjes!

  4. Mez11 schreef:

    Super veel zin in!!
    party party party!!
    Xx

  5. Caroline schreef:

    YES!! Eindelijk is het bijna zover! Vind het zo super leuk voor je (en voor ons als haakliefhebbers natuurlijk ook! ;)) dat je eerste boek uitkomt!! :) xx

  6. Nicle schreef:

    Tof hoor! Nog 8 nachtjes slapen. Ik geef het je te doen. Maar het wordt ongetwijfeld een geweldige party.

  7. esther vogelaar schreef:

    wat wordt het spannend nu Lisanne!! echt bijna is het zover! ik hoop ook te kunnen komen die dag ! lijkt me supergezellig en ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd!! succes komende week! liefs Esther

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving