fbpx


Flower Monday (part 2)..!

Het is weer tijd voor een nieuwe bos bloemen :) deze x een kleurrijke en wilde bos! Weer heel iets anders dan vorige week, toen was het een strakkere bos met één soort bloemen. Maar nu bestaat de bos uit vele verschillende bloemen… De bos bestaat uit verschillende bloemen zoals rozen, ranonkels, hyacint, leeuwenbek, sering (alleen met speciale voeding) en de sneeuwbal (viburnum) . Renée (de bloemist van Leaf bloemen) heeft er ook een paar fritillaria (kievitsbloemen) bloemen uit de tuin bijgedaan. Dat zijn de prachtige klokvormige paarse bloemen.  Ook zit er wat eucalyptus blad bij. Deze bloemen zijn wel op ongeveer dezelfde hoogte afgesneden dat zorgt ervoor dat het geheel niet te wild wordt ondanks dat er vele soorten bloemen in zitten. Ook de kleuren lopen ver uiteen, maar dat is juist wel erg leuk en zomers vind ik zelf! Zo kun je natuurlijk eindeloos variëren met verschillende bloemen en wat ik ook vaak doe is de bloemen die langer staan daarna verdelen over kleine vaasjes, zo heb je er extra veel plezier van! (daar later meer over :). Ik ben trouwens helemaal weg van het mintgroene kastje wat je op de foto hierboven ziet, helaas is deze niet te koop hihi anders had ik hem meteen in mijn tas gestopt. Door in dit interieur af en toe een geel accent toe te voegen maak je het lekker fris. Niet te veel, maar gewoon af en toe iets geels is erg leuk! Natuurlijk zou je dit ook kunnen laten terugkomen in de bloemen maar wij kozen ervoor om de bijzondere gele kaarsen neer te zetten, dat zijn echte eyecatchers. Maar iets simpeler zoals een kussen of het tafeltje zoals op de andere foto’s kan ook heel gaaf zijn in het geel. Het lijkt wel of meteen de zon in huis schijnt! Nog even van bovenaf :) Het is zo’n mooi plaatje geworden. Deze trend is eigenlijk heel makkelijk, zoek gewoon een heleboel bloemen bij elkaar die je mooi vindt. Je hoeft er niet eens heel erg op te letten of de kleuren mooi zijn bij elkaar. Kies er nog een leuk blad bij en knip ze daarna ongeveer op dezelfde hoogte af en zet ze in een rechte vaas. Het kan niet misgaan! Have fun!

Ow en het boekfeestje was de BOM daarover van de week meer…geniet van je hopelijk extra vrije dag!

Liefs Lisanne  

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (11)

 • Avatar

  Shirley

  |

  Super gaaf boeket met allemaal die verschillende bloemen.
  Eerlijk gezegd vind ik dit veel mooier dan zo’n hele strakke bos bloemen… ziet er veel speelser en natuurlijker uit. Ik denk dat ik maar eens op zoek ga naar een bloemist in de buurt die dit ook zo doet, of anders gewoon zelf van alles kopen en bij elkaar zetten :))
  Voor jou nog een fijne dag Lisanne…
  Ik ga vandaag weer eens lekker haken, want de ergste drukte is achter de rug en ik heb de drukke weken gezellig kunnen afsluiten bij jouw feestje in Alphen ad Rijn ;)

  Liefs, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Shirley, ja he, mijn idee ook!! Je neemt gewoon de foto’s mee naar de bloemist :) hihi. Ik zit nog steeds te zwijmelen bij je super gave cadeaus..!! Kikkerprinses zit bij kikkerprins en het is een heerlijk stel! Ik maak van de week even een paar foto’s van ze! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Heleen

  |

  Wauw wat een prachtige foto’s. Dit soort boeketten zijn mijn favoriet! En dan hier en daar een geel accent in de accessoires, helemaal goed! Instant happiness wat mij betreft :-)
  Liefs Heleen xx

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Heleen..!!! <3 xxx

   Reply

 • Avatar

  Madam Elisa

  |

  Prachtige foto’s, al is het voor mij toch iets te veel kleur ;)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dankjewel en dat mag natuurlijk :) Ik ben ook verliefd op die van vorige week!

   Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Prachtige bos bloemen. Heerlijk zo’n verschil van bloemen in 1 bos! Weer mooi gedaan, Lisanne! Inderdaad met de kleur geel, super! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Wat een prachtige bloemen!

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Mooi boeket weer. Het eucalyptusblad vind ik ook erg mooi gekozen.

  Reply

Laat een reactie achter