fbpx


Haak je happy..!! Party :)

Whoop Whoop..!! Vandaag is de dag dat het allemaal gebeuren mag :) Het draad en praat… haakboekfeestje barst los bij Echtstudio en we zijn er bijna klaar voor. Alle goodiebags zijn gevuld met mooie spullen, De slingers hangen en het thee servies staat klaar :) De voorraad boeken is optimaal en het allerbelangrijkste ik heb er mega echt mega veel zin in!! Hieronder alvast een sfeerimpressie van deze toffe middag… FullSizeRender (13)   Je bent van harte welkom vanmiddag tussen 12.00 uur en 17.00 uur bij Echtstudio te Alphen aan den Rijn (Prins Hendrikstraat 99) waar van alles te beleven is. Natuurlijk kun je een gesigneerd exemplaar van mijn boek aanschaffen, een mega toffe goodiebag scoren en een lekker stukje taart eten. Maar ook kun je dan meteen haken aan de workshoptafel met het mooie DMC Natura XL en last but not least….staan er ook nog eens 4 super toffe webshops met kramen in de winkel waar je toffe accessoires kunt scoren als de hippe posters hierboven, leren labels voor aan je haakwerk, leuke kinderkamer accessoires en hippe sieraden :)

Dus heb je met dit weer zin in een gezellige middag met vele andere haaksters, bloggers en instagrammers..!! Kom naar Echtstudio en neem je haaknaalden mee :) Tot strakkies…

Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (15)

 • Avatar

  christa scheringa

  |

  hoi lisanne, heel veel plezier vandaag en gezelligheid,heb het boek al in huis, hij is prachtig
  geworden wat een heerlijke patronen en de foto’s wauw!!

  een aanrader voor alle haaksters super

  liefs mingle-mangle

  Reply

   • Avatar

    Lisanne Multem

    |

    Hi, jazeker die is er al :) de kaart en meerdere goodies ontvang je bij aankoop van het boek in mijn shop :) Of bij aankoop van een ander artikel. Stuur me anders even een mailtje. Liefs Lisanne

    Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Hey Lisanne, wat super, een boek! Zag laatst bij andere oud collega gehaakte golfclub beschermers. Haken is in! Maar dat wist je natuur al. Succes. Groet Marijke

  Reply

 • Avatar

  Michaela

  |

  Je boek is prachtig. Ik heb al heel veel haakboeken maar dit boek is zo mooi. De meeste boeken hebben alleen mooie foto, s maar de patronen zijn dan niet echt bijzonder. Maar jou boek springt er voor mij echt uit. Ik ga beginnen met het mooie sterren kussen . En dat mooie leren label eraan heel mooi. Mag ik vragen waar jij die besteld. Ga vooral Door met hopelijk weer een nieuw boek.

  Reply

 • Avatar

  Natascha

  |

  Ik heb je boek vandaag ontvangen en wat is hij mooi! Samen met mijn dochter al een lijstje gemaakt met de dingen die ik voor haar ga haken.
  Dank je wel voor het signeren en de lieve woorden die je voorin hebt geschreven. Ik wordt er helemaal blij van.

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Lieve Lisanne,

  Wat een geweldig haakboekfeestje was het gisteren! Ontzettend leuk georganiseerd, leuke extra kraampjes, waar ik natuurlijk ook nog iets gekocht heb, en wat een leuke locatie is Echtstudio.
  Je boek is hartstikke mooi geworden en buiten de patronen is het een ontzettend leuk boek om door te bladeren. Het sterkussen staat bovenaan mijn lijstje, haha.
  Ik hoop dat je ontzettend genoten hebt en ik denk dat je nu nog na aan het genieten bent…
  Hartstikke leuk om je eindelijk in het echt te ontmoeten en zeker de moeite waard om 2 uurtjes voor te rijden :))

  Liefs, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Liza

  |

  Het feest was te gek Lisanne en je boek is supertof! Ook al staat er kinderkamer bij ik vind het ook superpatronen voor de woonkamer en ik ga zeker de vossenkop proberen te maken… ik vind haar zo leuk. Fijne dag! X Liza
  p.s. ik heb zojuist een blog gepost waar ik ook een stukje over je feest schrijf.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Super leuk en dankjewel!! XXX

   Reply

 • Avatar

  Jannie

  |

  Hoi lisanne , wat was het gezellig zaterdag . Wij feliciteren je van Harte met je 1 ste boek ziet er prachtig uit, ik krijg het druk de komende tijd met al die mooie patronen succes groeten van Jan’s en Jo’s

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank jullie wel..!! <3 Veel haakplezier! Liefs Lies

   Reply

 • Avatar

  Rachel

  |

  Hi Lisanne, ik kon helaas niet naar je boekfeestje komen. Uiteraard al wel je fantastische boek in bezit! ik was benieuwd of je het patroon van de workshop verkoopt? Volgens mij is dat die leuke hanger bovenaan dit artikel of niet? Het lijkt me zo leuk om die te haken! Dank vast voor je reactie! Groetjes, Rachèl

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Rachel, Wat gaaf om te horen dat je het boek ook hebt! Ik verkoop het patroon niet los. Je krijgt het bij aankoop van een ander artikel in mijn shop en straks op de Kreadoe. maar mocht je dus een ansichtkaart kopen krijg je het erbij :) Veel liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Het is een supermooi boek geworden. Gefeliciteerd!

  Reply

Laat een reactie achter