fbpx


Rijstmand haken..!!

Er staat weer een nieuw patroon in de shop, een rijstmand om precies te zijn..! Het is een hele stoere mand waarin je veel kwijt kunt. Je haakt hem van touw en dat zorg ervoor dat hij lekker stevig wordt :) Dat merk je natuurlijk ook met haken want het haakt wel iets minder prettig dan een baby merino draadje haha. Maar zelf heb ik daar nooit zoveel last van…   Je kunt natuurlijk ook steeds even afwisselen van project als je er wel last van hebt. Maar als je de mand dan eenmaal af hebt heb je wel een eye-catcher gemaakt! Hij staat te gek in je interieur en net als een echte rijstmand kun je hem op verschillende manieren gebruiken. Je kunt hem in elkaar klappen en meer als schaal gebruiken voor als je er niet zoveel spullen in wilt doen. Maar je kunt hem ook helemaal uitvouwen en dan kun je er heel veel in kwijt. Ik heb hem volgestopt met bollen wol, dus dat is een extra fijn gezicht :) Hij is niet moeilijk om te maken dus iedereen kan het! En een rijstmand mag natuurlijk niet ontbreken in je interieur, het is nog steeds een hele grote trend. En je ziet hem in veel woonbladen voorbij komen. Ik hou me aanbevolen voor een foto als jullie de rijstmand hebben gemaakt, het patroon vind je HIER in mijn shop! Fijne dag, X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Natasja

  |

  mag ik vragen waar jij dit touw koopt. En welke dikte haak jij het dan? groetjes Natasja

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Natasja, alle info vind je in het patroon maar dit touw kocht ik bij Sostrene Grene en ik dacht haaknaald 4,5 mm maar dat weet ik niet meer 100 % zeker :) Ook dat staat allemaal in het patroon aangegeven. Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Carmen

  |

  Supermooie mand en hoe stoer!! Ik wil er ook een :D xx

  Reply

Laat een reactie achter