fbpx


The week after..!!

De week na het grootse lanceringsfeest is nog steeds een beetje chaotisch en onrealistisch :)  Zo vlogen de boeken uit mijn shop en moest ik in 1 week al 3 keer nieuwe voorraad bestellen hihi, dat resulteerde in hele grote gevulde boodschappenkarren die naar de post gebracht moesten, waar de dames achter de balie vervolgens de grootste lol hadden toen ze me zagen binnenkomen en me een bosje rozen gaven omdat ze het zo leuk vonden :)) Nou dat is toch werkelijk hilarisch, dus met een warrig hoofd en een bosje rozen ging ik daarna door naar mijn werk… Ik geniet nog steeds elke dag van de meest fantastische cadeaus die ik kreeg, hieronder de toffe slinger die ik van Marianne kreeg, hij hangt zo gaaf aan de muur in de woonkamer! Ze maakte hem in mijn favoriete kleur en met mijn favoriete dier erop :) Op haar blog legt ze uit hoe ze de slinger maakte, dus mocht je ook zo’n toffe slinger aan de muur willen, neem daar dan even een kijkje (er is natuurlijk ook nog veel meer moois te vinden). Ook het cadeau hierboven op de foto nam ik meteen in gebruik…het super toffe Keycord (wederom in mijn favoriete kleuren) is perfect voor mijn werksleutels en pas :) Het is ook nog eens heerlijk zacht in je nek, dus ik doe hem niet meer af. De kleur past perfect bij mijn werk tas en van dat geel word je s’morgens meteen vrolijk toch! :) Ondanks dat ik niet veel haakte omdat ik heel druk was met al die andere dingen zoals de webshop, ben ik wel aan een nieuw brei project begonnen :) Een joekel van een project kan ik wel zeggen, met mooie dikke wol die heel erg zacht is! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte en zal het showen zodra het af is. Ik wens jullie en hele fijne zaterdag en hoop dat jullie week ook vol zat met verrassingen en leuke ontmoetingen! Veel liefs, Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Debora

  |

  Hoe heet de blog van Marianne?

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  zo’n leuke cadeautjes zeg!! prachtig! en zo lief van dat boeketje rozen :-) ik zag idd dat je boek al uitverkocht was hier, vond ik wel leuk voor je :-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, heel gaaf om mee te maken idd!! Dankjewel!

   Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Wat super dat je boek niet aan te slepen is en dat je er zo veel leuke reacties en feedback op krijgt, het is je meer dan gegund!! Liefs, Caroline

  Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  Hoi Lisanne,
  Wat ziet het er allemaal gaaf uit. Je feestje was vast top. Helaas heb ik het gemist. Je boek heb ik wel weten te bemachtigen. Vanavond ga ik er eens uitgebreid voor zitten. Heerlijk hoor!
  groetjes, Martine

  Reply

 • Avatar

  Beitske

  |

  Hi Lisanne,

  Wat een superleuke blog heb je! Erg inspirerend, ik krijg gelijk zin om m’n haaknaald weer te pakken! Mag ik vragen waar je die enorm dikke wol vandaan hebt? Ik ben al maanden op zoek naar zoiets voor een project in de woonkamer. Dank je wel alvast en ik lees ff lekker verder op je blog ??!

  Groetjes Beitske

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Beitske, welkom! Leuk dat je mijn blog hebt ontdekt. De wol is lontwol en als je daarop googled vind je verschillende verkooppunten :) groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter