Herinneren jullie de CAL nog die ik heb ontworpen voor La Maison Victor..? Inmiddels zijn al vele haaksters bezig om het te gekke plaid te haken en ik zie de mooiste kleuren combinaties voorbij komen. Hierboven zie je er al een aantal bij elkaar en het is zo leuk om te zien dat zoveel mensen de deken willen hebben!

Voor bij deze deken maakte in een tutorial om het inhaken onder de knie te krijgen, Inhaken tutorial. Je kunt ook nog een andere techniek gebruiken maar ik vind deze het leukste om te haken. Daarnaast hou ik van de look die eruit ziet alsof je deken geweven is. De ruwe uitstraling maakt mij helemaal happy. Hij past daardoor goed bij de laatste interieurtrends en dat is nou juist waar ik zo blij van word. Hieronder nog een paar WIP foto’s van Instagrammers :)

Foto’s zijn gemaakt door v.l.n.r en v.b.n.b.: tinyhappyfox, mingle_mangle_crochet, svvbergh en appelzee. Wil jij ook graag meedoen? Dat kan, via deze link kom je op de website waar steeds een deel van het patroon wordt vrijgegeven en ondanks dat ze al bij week 10 zijn, haal je dat makkelijk in :)Wil je nog meer foto’s van de deken zien, kijk dan HIER op instagram, het is leuk om te zien hoe alle dekens verschillend worden. Je kunt eindeloos variëren met kleurgebruik en dat maakt deze hobby ook zo fijn :) Owja en op de site van La Maison Victor staat een interview met mij over deken en je vindt er nog veel meer leuke weetjes, klik HIER als je nieuwsgierig bent geworden.Ik wens je een hele fijne donderdag,X Lisanne

14 reacties op “CAL aztec print deken haken..!”

 1. hey leuk zie onze deken op je blog leuk leuk,ga zo meteen weer verder
  heb er zin in:D

 2. Lianne schreef:

  Wat een leuke dekens! Ik ben nog steeds niet begonnen :/ maar staat wel op m’n lijstje;)

 3. Kelly schreef:

  Ik ga dit weekend met de deken beginnen ? Ik kreeg een berichtje dat de wol binnen is… Heb er zin in!

 4. Julyske schreef:

  Ik wil de deken ook graag gaan maken, maar ik zie geen algemene beschrijving,
  zoals wat de maat van de deken wordt, hoeveelheid garen enz.

 5. Marije schreef:

  Hoi lisanne, het is een hele klus en inmiddels (week 17) te groot om mee te nemen, maar wat ben ik blij met je deken. Hij word zo mooi. Leuk om hem ook een klein stukje op de bovenste foto hier te zien. Groetjes Marije

 6. Marije schreef:

  Hoi lisanne, het is een hele klus en inmiddels (week 17) te groot om mee te nemen, maar wat ben ik blij met je deken. Hij word zo mooi. Leuk om hem ook een klein stukje op de bovenste foto hier te zien. (Grijs rood ) Groetjes Marije

 7. Corine schreef:

  Is er ook een patroon van een deken met inhaak patronen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving