Goedemorgen op deze mooi dag!! Nu mijn boek en de CAL voor LMV af zijn, heb ik weer tijd om af en toe gewoon een project voor de lol te haken. En dat vind ik zo fijn :) Even niet van te voren nadenken  over wat je er mee kan doen. Of hoe praktisch het moet zijn. Maar gewoon iets grappigs maken, dat leuk is om naar te kijken…

En toen kwam er zomaar een heel schattig patroontje op mijn pad. Alleen het uitzoeken van de kleuren garen is al zo leuk om te doen, dit keer was het simpel en heb ik zelfs maar 1 kleur gebruikt :) Het patroontje dat ik ging maken komt van een Franse blogster :0 gelukkig verkoopt ze het patroontje ook in het Engels. Klik HIER om haar blog te bezoeken. Ik was op slag verliefd toen ik die schattige citroentjes bij haar op Instagram zag.

Het is een heerlijk werkje voor tussendoor en het By Claire nr 1. garen heeft de perfecte citroen kleur in de collectie. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon zonder gezichtje maken, maar ik vond het nu wel heel leuk om me aan het patroon te houden. En zeg nou zelf, ze zijn toch mega schattig :) Hoe leuk om ze op een fruitschaal te leggen hihi. Overigens zijn ze bij mij alweer ingepikt door een citroentjes liefhebber.

Dit is natuurlijk ook super leuk voor in het keukentje van je kids. Ik ga eens bedenken wat mijn volgende funny haakproject gaat worden en wens jullie een hele fijne zaterdag!

Liefs Lisanne

4 reacties op “Citroentjes haken..!! :)”

  1. Christine schreef:

    Oh, wat een leuke citroenen!

  2. Madam Elisa schreef:

    Oh wat zijn ze leuk :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving