Wat hebben we een weekend achter de rug met prachtig weer zeg! Ik heb er echt volop van genoten en zoveel mogelijk buiten gezeten! Maar nu is het weer tijd voor een vrolijke bloemen blog :) Deze vaasjes zijn toch echt wel helemaal de BOM! Ik heb iets met Delfts blauw, ondanks dat het natuurlijk al heel oud is en soms zelfs een beetje ouderwets kan zijn. Is het met de juiste styling helemaal van nu!

De variant van bloemen in deze vaasjes, die ik het allermooist vind, zie je hierboven. De enkele simpele witte bloemen zijn voor mij genoeg :) Ik vind het zo mooi bij elkaar staan dat ik ze het liefst allemaal incl. witte bloemen mee naar huis had genomen. Maar ook met kleurrijke bloemen, is het resultaat adembenemend!

Hier zie je de vaasjes gevuld met mooie gekleurde bloemen, maar waarvan de kleuren wel allemaal bij elkaar passen. Dat zorgt voor eenheid en het lijkt bijna wel een schilderij zo mooi staat alles bij elkaar. Maar je kan het natuurlijk ook heel bond maken, mocht je echt een opvallend resultaat willen, kijk dan even naar de volgende foto :)

Kijk, hier staan vele verschillende bloemen bij elkaar! Verschillende kleuren, verschillende lengtes en het liefst zoveel mogelijk bij elkaar! Dat springt meteen in het oog. Je moet er wel naar kijken en je raakt ook niet snel uitgekeken :) Wat zo leuk is aan dit soort kleine vaasjes is dat je er steeds een ander effect mee kunt creëren.

Ook al zet je er maar 3 of 4 bij elkaar, het is nog steeds super gaaf! En je kunt iedere keer maar een paar losse bloemen kopen om ze te vullen. Vul ze ook eens met bloemen uit de tuin om een extra speels effect te krijgen. Natuurlijk kwam poes ook weer even kijken naar ons romantische tafereel hi hi, het is zo leuk om te zien hoe nieuwsgierig die beestjes zijn!

Met deze authentieke vaasjes en kleurrijke bloemen zet je dus een heel eigentijdse sfeer neer!Ik hou ervan :) Wil jij ook van die leuke vaasjes? Je kunt ze kopen bij Leaf Bloemen waar ze natuurlijk nog veel meer accessoires en mooie bloemen verkopen. Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van deze bloemen blog, ik heb het in ieder geval heel leuk gevonden deze bloemen reeks te fotograferen en een kijkje in de keuken te nemen van een echte bloemist! Misschien dat ik in de herfst weer zo’n reeks kan doen? Alleen als jullie het leuk vinden natuurlijk :) Ik wens je een hele fijne zonnige maandag,

Liefs lisanne

12 reacties op “Flower Monday (part 5)..!”

  1. Arja schreef:

    Ik ga even kijken naar die leuke vaasjes, zelf hou ik van rustig wit met hier en daar een takje groen.

  2. Carolien schreef:

    Wauw, in 1 woord PRACHTIG!!!! Ik ga voor de derde versie, lekker fleurig. :-)
    Ik zou het super vinden om in de herfst een nieuwe reeks te zien. Ik ben fan. :-)

    Ik ga vandaag nog wat van mijn pioenen genieten. Op de markt verkochten ze 1 bosje voor 6 euro of 3 bosjes voor 10 euro, voor wat ben ik gegaan denk je. ;-)

    Groetjes
    Carolien

  3. Shirley schreef:

    Hoi Lisanne!

    Wat een mooie inspiratie op deze maandag. Ik zou kiezen voor de kleurige bloemen, want
    dat is toch echt mijn ding.
    Een serie in de herfst zou helemaal te gek zijn…. we wachten het geduldig af, hihi.

    Liefs, Shirley :)

  4. Christine schreef:

    Wauw, wat een prachtige foto’s! Staat echt supermooi.

  5. Caroline schreef:

    Heel tof! Ik vind die witte prachtig maar die gekleurde bloemen in die blauwe vaasjes staan ook echt super leuk!!

  6. Nicole schreef:

    Leuk zo met die vaasjes. De bovenste variant vind ik wel heel erg mooi!

  7. Jeanette Renting schreef:

    Doe maar hoor, zo’n reeks in de herfst….en met kerst….
    Deze is ook weer heel mooi.

  8. Tuinatuurlijk schreef:

    Leuke blog! Zien er mooi uit.

    Gr.
    Rob

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving