fbpx


Loopy Mango..!

Oké, dat ik van dikke stoere garens en projecten hou is al wel duidelijk natuurlijk..! De mega dikke gebreide dekens vind ik helemaal het einde. Één ding dat het wel wat lastig maakt is dat mooie dikke garens schaars zijn. En als je ze vindt zijn ze ook nog eens onbetaalbaar…maar soms moet je jezelf verwennen :) En dat heb ik gedaan hihi. Dit Loopy Mango garen stond namelijk al 3 jaar op mijn verlanglijstje, ik wilde er zo graag mee werken en nu is het eindelijk zover. Ik heb het kunnen scoren bij een mooie webshop in Nederland :) bij Knitwit om precies te zijn. Deze shop is werkelijk het walhalla voor grof gebreide of gehaakte woonaccessoires! De mega toffe breinaalden van 5 cm die ik heb verkopen ze er ook. Oké, je hebt er een behoorlijk goed gevulde portemonnee voor nodig, maar het garen is werkelijk een droom die uitkomt! Het is zo zacht! Deze bollen van 100% merino garen worden allemaal in Amerika met de hand gemaakt en het is dus echt een luxe garen. De bol is al bijna mooi genoeg om gewoon in huis neer te leggen :) Maar ik wil er heel graag mee werken omdat ik zo nieuwsgierig ben naar het garen en het is werkelijk iets wat ik nog nooit eerder heb gezien. De kleuren zijn werkelijk prachtig en zulk dik garen is nog nooit zo zacht geweest als dit. Als je hier een deken mee maakt wil je er echt onder zitten in de winter. Maar buiten dekens kun je ook andere mooie accessoires maken. Met de kleine bolletjes maak je binnen een mum van tijd een stoere muts of een smalle sjaal. Maar ook voor in huis kun je natuurlijk los :) Ik ben al met iets begonnen en hoop dat ik het jullie snel kan laten zien… Met dit soort garen heb je natuurlijk ook speciale dikke naalden nodig! Gelukkig verkoopt Knitwit die ook gewoon en voor de haaknaald is echt hilarisch, het haakt natuurlijk anders dan een 2,5 mm maar ik vind het echt geweldig leuk om te doen. Het is wel wat zwaarder, maar aan de andere kant ben je weer heel snel klaar dus valt het ook erg mee. Mochten jullie ook zo’n droom hebben om met het mooie Loopy Mango garen te werken, dan weet je nu waar je het in Nederland kunt scoren :) Maak er een mooie dag van, X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (2)

 • Avatar

  Christine

  |

  Ik ben benieuwd wat je van dit garen gaat maken. Het ziet er inderdaad prachtig uit.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   In ieder geval een paar woonmanden :) Het is zulk bijzonder mooi garen!! Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter