Loving wool + give-away..!

Kennen jullie het nieuwe boek van Ingrid (Inghtings) al? Looving wool! Het is echt een boek waar je vrolijk van wordt. De fotografie is prachtig en de kleuren zijn allemaal zo mooi. Daarnaast vind ik haar tekeningen zo ontzettend leuk! Ondanks dat er een aantal patronen in staan die ik niet snel zal gaan maken is het toch een boek dat niet mag ontbreken in mijn collectie. De kleine verhaaltjes en mooie vondsten van Ingrid maken het boek bijzonder en het is een heerlijk feel-good boek om gewoon door te bladeren als je zin hebt in iets vrolijks… Maar een aantal patronen zijn zo leuk dat ik er meteen mee begon. En dan heb ik het over één specifiek project uit het boek. De kwastjes slinger, zo simpel te maken en lekker snel klaar, maar daarna wel heel veel plezier van. Want deze slinger zorgt meteen voor een super gezellige sfeer in je huis. Natuurlijk kun je de kwastjes overal aanhangen, bijvoorbeeld aan een cadeautje, aan een leuke mand of aan een mooie etui zodat je heb gemakkelijk kunt open maken. Zo’n kwastje maakt je item net even af en vrolijkt het meteen op :) Deze super gave etui kreeg ik trouwens van Manon met mijn boekfeest! Hij is zo gaaf, in mijn favoriete kleur en hij is prachtig gevoerd met een leuk stofje waarin ook nog eens draad en praat… staat geborduurd! Ik ben er heel blij mee en geniet nog steeds elke dag van alle toffe cadeaus die ik met mijn feestje kreeg! De slinger is toch wel heel erg leuk geworden in mijn favoriete zachte pastelkleurtjes. In het boek staan oa. vilt, borduur en brei projecten die je binnen een mum van tijd hebt gemaakt. Wil jij ook graag het toffe boek van Ingrid hebben? Je kunt het HIER bestellen. Maar nog meer goed nieuws, want ik mag één Loving Wool boek weggeven hier op mijn blog! Dus wil jij meedoen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en wie weet hoor je volgende week dinsdag wel, dat je hebt gewonnen! Ik wens je een hele fijne dinsdag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, ik ben lisanne. Wil je meer over mij weten? Lees dan de over draad en praat... pagina! Liefs Lisanne

Reacties (138)

 • Avatar

  Kyra

  |

  Hoi Lisanne, wat is haken heerlijk! Zo ontspannend; zeker als je zit te wachten op de examenuitslag van je zoon ;)! Daarom lees ik je blog heel graag….en als ik dan ook nog Looving Wool zou winnen….Oe, dat zou fijn zijn!!!!! Groet, Kyra

  Reply

 • Avatar

  christa scheringa

  |

  ohhh wat tof dat je een boek van ingthings mag weggeven wij volgen haar blog al een paar jaar zo herkenbaar wat ze schrijft, zou leuk zijn om dit boek te winnen deze hebben wij namelijk ook nog …….niet hihi
  bedankt voor het meedoen, en nu maar duimen

  Reply

 • Avatar

  agnesroos

  |

  Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden na je verhaal over dit boek dus ik waag een kansje bij deze give away

  Reply

 • Avatar

  Natascha

  |

  Jaaaaa, die wil ik winnen! Ik ben dol op handwerkboeken. Al is het alleen al om in te bladeren en weg te dromen.

  Reply

 • Avatar

  Joanne

  |

  Lekker met een kopje koffie jouw blog lezen…. Ontspanning én inspiratie!
  Ik vind het ook altijd heerlijk om mooie boeken en magazines door te bladeren. En na 20 keer doorbladeren een nieuw project kiezen. Met zoveel moois valt dat dan weer niet altijd even mee ha ha!
  Leuke give-away! Ik doe graag mee. Fijne dinsdag!

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Als ik het boek zou winnen, dan geef ik het aan mijn zusje. Zou een leuke inspiratiebron voor haar zijn. Duimen dus!!!!

  Reply

 • Avatar

  de DIY Diva

  |

  Ik “lijd” sinds december vorig jaar aan een brei verslaving ;-) Doe dus graag mee aan een winaktie van een boek over wol liefde…

  Reply

 • Avatar

  Sophie Cobben

  |

  Ik zag al verschillende foto’s van t gave nieuwe boek van ingthings voorbij kopen. Maar t budget ontbreekt momenteel. Dus ik waag graag n kansje om dit boek te winnen. Ik fröbel graag zelf en met mijn tweeling. En die slinger lijkt me n super projectje om samen te doen. En wiet weet wat er nog meer voor leuke dingen in staan. Nu dus maar flink duimen!

  Reply

 • Avatar

  Sabine

  |

  Wauw! Ziet er uit als een erg leuk boek. En mijn collectie boeken is toe aan uitbreiding,dus zou graag een exemplaar winnen!

  Reply

 • Avatar

  Nan Wijnants

  |

  Wil dit boek wel graag winnen, en ook zo een leuke kwastjes slinger maken! En wie weet wat nog meer.

  Reply

 • Avatar

  eva

  |

  Hoe leuk! Als ik win begin ik ook met de slinger, voor het verjaardagsfeestje van mijn zoontje:)

  Reply

 • Avatar

  Anna

  |

  Oehh wat een superleuke slinger! Ik wil het boek van Ingrid heel graag winnen, zo leuk! Zou een mooi afstudeercadeau zijn, nu ga ik dus maar weer snel verder met m’n scriptie afmaken. Liefs!

  Reply

 • Avatar

  Maryvonne de Reuver

  |

  Ik heb het boek nog steeds niet in het echt gezien en helaas ook niet gekregen voor mijn verjaardag. Dus het boek winnen lijkt me heel erg fijn!

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  Ik ben dol op de boeken van Ingrid en op haar blog trouwens ook dus ik duim heel hard om haar laatste boek te winnen!
  Groetjes, Barbara

  Reply

 • Avatar

  Anne

  |

  Ooh yes deze zou ik echt SUPERgraag willen winnen! :-) wat een leuke giveaway!

  Reply

 • Avatar

  Eeke

  |

  Dat zou wel heeeeeel erg fijn zijn om het boek te winnen! Ik doe mee :-)

  Reply

 • Avatar

  Loes

  |

  Wat een leuke kleurtjes Lisanne! Inderdaad om vrolijk van te worden. Ik wil het boek heel graag winnen, vast een aanwinst voor mijn boekenkast.

  Reply

 • Avatar

  Margreet

  |

  Heeeel graag zou ik dit boek winnen!!!! Inge heeft ook altijd van die leuke, originele knutsel-en- frutselideeen;) EN omdat ik ook altijd met wol, draadjes en ‘praatjes’ bezig ben lijkt het me helemaal leuk om dit boek ook te krijgen.
  Groetjes, Margreet

  Reply

 • Avatar

  pauline

  |

  Wow wat een leuk boek! Inspiratie voor op mijn werk. Ik haak kleine projectjes met mensen met een verstandelijke beperking en dit kunnen we samen wel!

  Reply

 • Avatar

  Theresia

  |

  Wat een leuke slinger… Lijkt me een heel leuk boek om te winnen. Lekker freubelen :)

  Reply

 • Avatar

  Marjolein

  |

  Het boek staat hoog op m’n verlanglijst. Ik waag een poging….. Je slinger is ook erg leuk geworden!!!

  Reply

 • Avatar

  renee

  |

  Ik doe graag mee…wat een heerlijk boek lijkt het me

  Reply

 • Avatar

  Marielle

  |

  Wat een dottig project!
  Zojuist mijn wol – katoen – acryl voorraad uitgezocht… Ik kan het fijne boek van Ing-things perfect gebruiken om inspiratie te krijgen én mijn voorraad op te haken ;)!!

  Reply

 • Avatar

  José

  |

  Oh, wat leuk, ik doe graag mee! De vorige twee boeken van ‘Ing-things’ heb ik al eens voor mijn verjaardag gekregen, maar deze ontbreekt nog :-). Hij lijkt me weer heel erg leuk, vooral met al die haak-projektjes….In ieder geval bedankt voor deze boeken-weggeef!!!

  Reply

 • Avatar

  Lisette

  |

  Dit is geen toeval hoor! Via freubelweb heb ik gereageerd om jouw boek te winnen en nu deze kans om het boek van Ingrid te winnen ! Zo’n kans daar ga ik voor want dat zou super zijn!

  Reply

 • Avatar

  Hilde Debruyn

  |

  Ongelooflijk hoe mijn handen jeuken om aan de slag te kunnen als ik ook nog maar een sprankeltje van dit Lovingwool boek zie. Zeker nu mijn dochters en schoondochter stilaan de haak-, brei- en frutselmicrobe te pakken hebben gekregen. Ik zie al eindeloze toffe gezamenlijke creatieve sessies voor mij. En nu… Hopen maar dat dit reuzeboek onze richting uit komt.

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  De boeken van Ingrid zijn te leuk en deze heb ik nog niet dus ik waag een kansje…

  Reply

 • Avatar

  Monisha de Bruin

  |

  Wauw! Wat een super tof idee. Wil al een tijd een toffe slinger maken, maar had nog geen originele gezien die bij mijn stijl past. Maar deze is geweldig! Zou het boek graag winnen. Heel leuk. :)
  Groetjes Monisha

  Reply

 • Avatar

  Ingeborg

  |

  Jahaaaa graag ;-))

  Reply

 • Avatar

  Brigitte Bakker

  |

  Oh dat zou echt zo leuk zijn!! Volg jullie beide met veel plezier ook op Instagram. Nu duimen dus!! ?

  Reply

 • Avatar

  Annemieke

  |

  Duimen duimen duimen? Super leuk initiatief weer

  Reply

 • Avatar

  Marjoleine

  |

  Wauw, deze is heel erg leuk. Als ik deze zou winnen geef ik hem aan mijn vriendin Marije, die bikkelt nu de laatste loodjes van haar studie door en dit zou ik haar zo ontzettend gunnen, heeft ze inspiratie voor als ze weer vrije tijd heeft!!!

  Reply

 • Avatar

  Madhurya

  |

  Ik wilde het voor mijn verjaardag vragen, maar als ik het win hoef ik niet nog 2 maanden te wachten. Dus… wie niet waagt….
  Groetjes Madhurya

  Reply

 • Avatar

  Lia

  |

  Super leuke give-away! Ik doe graag mee…..

  Reply

 • Avatar

  Hélène

  |

  Met deze actie doe ik graag mee. Het lijkt me een heerlijk boek!

  Reply

 • Avatar

  Savannah

  |

  Ik doe graag mee met de actie! Ik heb al 1 boek van Ingrid, super leuk! Ik voeg deze graag toe aan mn verzameling :-) de slinger die je hebt gemaakt is ook super leuk!

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Wat tof dat je het boek van Ingrid mag weggeven, lijkt me inderdaad een heerlijk feel good boek. Ik ga duimen….

  Reply

 • Avatar

  Nicol meewis

  |

  Wat een super gave actie! Ik waag een gokje;)
  Pas geleden weer het haken op gepakt, en ik zit er weer heerlijk in? Dit boek lijkt me een super geweldig en mooi boek, daar kan ik weer een aantal uurtjes mee haken, ook leuk mee te nemen op de vakantie. Zie de camping gasten al weer langs komen om te kijken wat ik aan het maken ben?

  Reply

 • Avatar

  Annemieke

  |

  Ook ik wil een kansje wagen. Het zou een handig kado zijn voor de Breiclub. Weer een heleboel nieuwe ideeën voor een verkoop voor goede doelen!

  Reply

 • Avatar

  Stephanie Burgmeijer

  |

  Wat een feest die slinger, ontzettend leuk! En het boek lijkt me ook erg leuk! Die slinger zou leuk staan bij de vlaggenlijn die ik nu aan het haken ben, weer een projectje erbij :)

  Reply

 • Avatar

  Danielle

  |

  Oh, het lijkt mij echt een heel leuk boekje :) Het lijkt mij echt iets om vrolijk van te worden en heerlijk door te kunnen bladeren. Ik gun zeker iemand anders dit leuke boekje! :D (ik doe dus niet mee, heb namelijk al een keer een give away van jou gewonnen ;) Waar ik overigens nog steeds heel blij mee ben!! )

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Super leuk om te horen Danielle!!

   Reply

  • Avatar

   Annemieke

   |

   Ja gaaf, waag graag een kansje ?

   Reply

 • Avatar

  Kimberley

  |

  Oeh wat gaaf. Ik waag graag een kansje. Haakboeken heb je nooit genoeg!!

  Reply

 • Avatar

  Hanneke

  |

  Hoi Lisanne,
  Ik lees altijd met veel plezier je blog! Ik doe graag mee om kans te maken op het boek. Perfect cadeau voor mijn diploma, dat ik aankomende dinsdag krijg. Ik ben benieuwd welke project ik in de zomer kan maken.

  Reply

 • Avatar

  Trudy

  |

  Heb net jouw boek gekocht, wat een mooierd! Word er helemaal blij van.
  Het boek Ingrid past daar perfect bij voor een heerlijk creatieve zomer! Xx

  Reply

 • Avatar

  Alexandra Voorbach-Scholte

  |

  Wat ziet dat er allemaal gezellig en kleurrijk uit ? ik doe graag mee om wat mee kleur te brengen in mijn omgeving ? groetjes Alexandra

  Reply

 • Avatar

  Christa

  |

  Normaal ben ik vooral van het haken,dus zo’n afwisselend boek is heel welkom om eens andere ideeen op te doen.Ik loot graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Lisa

  |

  Van dit boek wordt ik altijd zo blij. Ik ben bijna 10 jaar en haak en brei graag en als ik ga freubelen kijk ik altijd op Ingthings. Mijn moeder heeft het boek maar ik zou super blij worden van een eigen boek. Oei wat hoop ik dat ik het boek win….!

  Reply

 • Avatar

  Lisette

  |

  Dit lijkt me een heel leuk boek met frisse projecten. Graag loot ik weer mee :-)

  Reply

 • Avatar

  Isabella Mennen

  |

  Dat klinkt echt als een heerlijk boek!!! Inmiddels al wat dingen gemaakt uit jouw boek! En wat lijkt het me leuk om ook iets uit Looving Wool te maken! Ik heb er zat tijd voor, want momenteel werk ik niet vanwege bekkeninstabiliteit door m’n zwangerschap. Dus ik kan urenlang haken en andere mooie dingen maken! In ieder geval nog 4 maanden!

  Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  Oeh, dit gave boek ontbreekt nog in mijn verzameling. Het zou fantastisch zijn als ik het win.

  groetjes, Martine

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wat een heerlijk boek is het. Ben het helemaal met je eens. Het boek heb ik zelf al, dus ik doe niet mee met de give away. Zelf vind ik ook de gehaakte stempels erg leuk. Ga ik zeker uitproberen.
  Groetjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  Mascha van Essen

  |

  Deze heb ik nog niet in mijn collectie en vind het zo leuk dat er meer instaat dan alleen haken.
  Ik hou ervan om op meerdere vlakken creatief te zijn. Dus hierbij waag ik een gokje.

  Reply

 • Avatar

  Kylie Stend

  |

  Hoi! Wat een leuke revieuw weer!
  Ik doe graag mee, ik wil zo graag leren breien, maar lukt me maar niet, wie weet heb ik met dit boek genoeg inspiratie daarvoor en ander handwerken (borduren is een oude liefde van mij). Nu kan ik niet meer dan heel veel haken ;-)

  Reply

 • Avatar

  Joy

  |

  Wat een leuke aktie! Ik doe graag mee!
  Ik ben heel nieuwsgierignaar de projectjes in het boek!

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Dat zou wel een heel gaaf ik-ben-bijna-jarig cadeau zijn om te winnen!

  Reply

 • Avatar

  Vera Bregman

  |

  Wat een ontzettend leuke give-away! En wat een super idee zo’n slinger. Zo kom je van wol restjes af op een feestelijke manier en ieder seizoen kun je wisselen ?
  Van dat mooie boek zou ik graag ‘eigenaar’ worden. Ben dol op alle knutselprojectjes met wol.

  Reply

 • Avatar

  Lotte

  |

  Dit boek zorgt vast voor veel haakplezier als ik straks lekker voor m’n caravannetje zit… Ik doe mee!

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Op dit moment kan ik allerlei vrolijks meer dan ooit gebruiken, en ben sinds een poosje door het haakvirus gegrepen.Wellicht komt daar breien bij, en wie weet wat voor meer moois :-)

  Reply

 • Avatar

  Mel

  |

  Nu ben ik volop bezig met haken uit jou boek maar je hebt nooit boeken genoeg. Dus hoe fijn zou het zijn om dit boek te winnen. Zo kan ik me nooit vervelen???

  Reply

 • Avatar

  Lianne

  |

  Oh deze staat al een tijdje op m’n verlanglijstje. Het zou super leuk zijn om deze te winnen !

  Reply

 • Avatar

  Viviën

  |

  Oh, wat zou ik deze graag winnen! Ik krijg geen genoeg van het bladeren in alle mooie boeken die momenteel verschijnen. Er gaat dan ook geen dag voorbij dat ik niet haak!

  Reply

 • Avatar

  eliane

  |

  Een geweldig boek! Heb het zondag op mijn verjaardag gekregen! Een heerlijk ,kijk en leesboek .Ik doe dus niet mee want hij staat al in de boekenkast.

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Oh wat lijkt me dat een geweldig boek. Ik zou hem graag toevoegen aan mijn handwerkboekencollectie. Ik doe dus heel graag mee. :-)
  Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Mareille

  |

  Wat een super gave slinger met kwastjes. Doe graag mee!!

  Reply

 • Avatar

  Thessa

  |

  Hi Lisanne!
  Een heel fijn boek! Ik doe graag mee!
  Groetjes,
  Thessa

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Dat boek wil ik natuurlijk heel graag winnen! Dus ik maak graag een kans(je).

  Reply

 • Avatar

  Lesley

  |

  Jaaaa leuk!!! Zo in mijn verlof en in afwachting van het moment dat de baby zich aandient, kan ik alle afleiding gebruiken….. Hihihi❤️

  Reply

 • Avatar

  Mirjam S

  |

  Word helemaal enthousiast van dit boek! De slinger zou super staan in onze nieuwe huis..

  Reply

 • Avatar

  mie

  |

  Oh ja!!!! Haar eerste boeken vond ik al heerlijk! Deze zal dat ongetwijfeld ook zijn !

  Reply

 • Avatar

  Regina

  |

  Hoi Lisanne,

  Jouw boek heb ik al in the pocket, en wat zou ik ook graag dit boek willen winnen, heerlijk!!!! Ik duim duim duim!

  Creatieve groet,
  Regina

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Ja, ik houd ook van wol en ben erg benieuwd naar Ingrid’s nieuwste boek. Ik maak graag kans op een exemplaar.

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Oh, ‘t lijkt me echt super om dit boek te mogen winnen. Ik doe mee, Lisanne!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Marlou van der Vliet

  |

  Super leuke give-away ? Ben gek op handwerkboeken, vooral als ze zo’n grafisch plaatje zijn als Loving Wool! Zou super zijn om deze te winnen.
  Groetjes,
  Marlou

  Reply

 • Avatar

  Chateligne Dupantalon

  |

  Aangezien ik àlles van Ingthings geweldig vind, doe ik graag mee. Van jou ook trouwens, maar nu denk je natuurlijk dat ik zit te slijmen in de hoop daarmee te winnen…

  Reply

 • Avatar

  Nienke

  |

  Ik heb al wat dingetjes voorbij zien komen uit dit boek en het lijkt me super tof om ‘m te hebben, dus doe graag mee! Je slinger is prachtig geworden!
  Groetjes Nienke

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  ooooooooooh, zo leuk!! die slinger is idd echt mooi! en ik hou enorm van de boeken en stijl en blog van Ingrid/Ingthings. Haar eerste twee boeken heb ik en ik ben er dol op, blader ze graag telkens opnieuw nog eens door, al was het maar om de sfeer op te snuiven… Heerlijk! dit boek staat zeker ook op m’n verlanglijstje, dus doe ik graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Ilja

  |

  Wat een leuk blog is dit , en wat een leuk boek wordt hier weggegeven .

  Reply

 • Avatar

  Anja van Diemen

  |

  Hoi Lisanne ik ben helemaal in de ” haakmood” en ben helemaal “bloglovin” . Zou me graag ook helemaal in lov-ing wool willen “raken” Dus ik waag een kansje.

  Reply

 • Avatar

  Peggy Jansen

  |

  Goedemorgen Lisanne! Wat een leuke boek review. Je hebt mij nieuwschierig gemaakt! Succes met het maken van een keuze uit al deze superleuk reacties ik ben benieuwd.
  Lfs xxx Peggy

  Reply

 • Avatar

  Chantal

  |

  Wat een leuke give away, ik ben erg nieuwsgierig geworden naar het boek. Dus fingers crossed!

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wat leuk, Lisanne! Ik probeer het ook, het lijkt me zo’n leuk boek. Bedankt voor de inspiratie want ik sta op het punt om een zelfgemaakt kadootje in te pakken. Groetjes, Sandra

  Reply

 • Avatar

  Tamarah Schunselaar

  |

  Hoi lisanne,
  Eerst even dit wat is Haak je happy toch een fantastisch boek. Ik raak niet uitgekeken. De hippe bolletjesslinger heb ik meteen geh(m)aakt.
  En ik doe graag mee aan je give away, ben erg benieuwd naar het boek loving Wool. Die kwastjes slinger zou ik ook meteen willen h(m)aken.
  Groeten, Tamarah

  Reply

 • Avatar

  Wilma

  |

  Jaaa, die zou ik wel willen winnen. Dan kan ik die leuke slingers ook maken. Heb 1 van haar eerdere boeken dus deze moet ook top zijn!

  Reply

 • Avatar

  Ingrid de Koning

  |

  Verdrietig zapp ik een beetje rond, mijn lieve vriendin Ingrid is eergisteren overleden. Zelf heet ik ook Ingrid. Ik lees over dit boek geschreven door Ingrid…..toeval?

  Reply

 • Avatar

  Anique Hooymans

  |

  Hallo……ik doe graag mee en waag een kansje op het leuke boek van Ingthings!

  groetjes Anique.

  Reply

 • Avatar

  caro

  |

  Heerlijke zomerse kleurtjes heb je gebruikt. Hoewel het blauw en groen is en me op dit moment doet denken aan de hevige buien van de laatste weken verschijnt er toch een grote glimlach op mijn gezicht want ik hou ongeloofelijk van die combinatie en gebruik ze zelf ook vaak. En natuurlijk zou ik graag ingrid’s boek winnen. Ze heeft net als jij heerlijke zelfmakers die ik zo tussendoor eens ‘snel snel’ kan maken. En ik denk dat Ingrid’s boek er eentje gaat zijn die ik regelmatig ga vastnemen en iets uit ga fabriceren zoals uit haar vorige boeken. groetjes

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne!

  Voor deze keer wil ik wel eens een gokje wagen voor het boek van Ingrid.
  Het boek past prima bij mijn verzameling die ik sinds 2012 op aan het bouwen ben,
  want toen heb ik het haken ontdekt en ben ik niet meer te stoppen, hihi.

  Liefs, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Jeanette

  |

  Wat een leuke give-away! Ik ben dol op mooie boeken! Zou dit boek graag winnen!

  Reply

 • Avatar

  Ineke

  |

  Oooooh hoe leuk is dat! Ik ben echt zo benieuwd naar het boek! Jullie IG accounts werken in ieder geval al heul verslavend hihi

  X Ineke

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Ha Lisanne, kunnen we ooit genoeg wolboeken hebben….denk het niet. Het geeft inspiratie en verbondenheid heb ik de laatste tijd gemerkt. De haak- en breiwereld is heel trouw. Ook dit boek kan een inspiratiebron zijn en waag daarom graag een gokje. Lieve groet, Linda @hipenhandgemaaktbylin

  Reply

 • Avatar

  Carla vonk

  |

  Hij Lisanne, leuk idee, jouw boek net besteld bij de boekhandel en komt vrijdag binnen.. Dit boek staat op mijn lijstje voor mijn verjaardag in augustus, maar hem winnen is natuurlijk ook leuk, dus ik doe graag mee.
  Groetjes Carla

  Reply

 • Avatar

  Mara

  |

  Hoi Lisanne,

  Ik wil heel graag mee doen met deze toffe give away! Ik ga alvast duimen…..

  Mara

  Reply

 • Avatar

  Wendy

  |

  Wat een onwijs lief en gul gebaar deze give away! Haken brengt zoveel ontspanning met zich mee dat je niet genoeg ideetjes voor nieuwe projecten kan hebben! Daarom waag ik de gok!

  Liefs..Wendy

  Reply

 • Avatar

  Ann Goossens

  |

  Wat een leuke actie. Ik ben sinds kort ook gegrepen door de haakmicrobe. Heerlijk om je hoofd leeg te maken. Dit boek past dus perfect in mijn beginnende collectie.

  Reply

 • Avatar

  Ann

  |

  Dit boek staat nog op mijn verlanglijstje fijn om te lezen dat er veel kleine projectjes in staan. Ik doe dus graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Christine

  |

  Oh, dat boek ken ik helemaal niet. Je maakt me nieuwsgierig. Ik doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Anneke Hendriks

  |

  Het is leuk om ing-things, Ingrid , te volgen. Ik heb al eens een paar patroontjes van haar gehaakt.
  Simpel maar verrassend leuk. Zou best graag dit boek willen winnen.

  Reply

 • Avatar

  Angela

  |

  Dat boek klinkt heel leuk en interessant! Ik doe graag mee!!

  Reply

 • Avatar

  Kirsten

  |

  Ik hou van haken, breien en werken met vilt, dus zou dit boek graag winnen, ook om mijn dochters te inspireren wat creatiefs te gaan doen!

  Reply

 • Avatar

  Tineke

  |

  Dat moet wel een superleuk boek zijn ! Ik heb net van de bieb het boek ‘vive La vie ‘ gehaald en daar staat ook zoveel leuks in . Het knappe is dat het er zo simpel uitziet dat je denkt , waarom heb ik dat zelf niet bedacht ? Maar helaas , die gave heb ik niet.

  Reply

 • Avatar

  Martha

  |

  Een mooi boek is altijd welkom! En als het dan ook nog volstaat met mijn grote passie helemaal…
  met vriendelijke groet, Martha Klijnstra

  Reply

 • Avatar

  Christel

  |

  Dat klinkt als een geweldig leuk boek! Ik waag graag een kansje.
  Groeten,
  Christel

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Lijkt me een superleuk boek, dus ik doe (ook) graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Alita

  |

  So much inspiration.. I love it! Handwerken is zooo leuk, steeds weer nieuwe ideeen. De cover en jouw blog maken dat mijn handen nu al jeuken.. ?

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Na 2 weken vakantie en heerlijk veel tijd om te haken, volgende week weer werken. Zou superleuk zijn om dan ‘s avonds op de bank in dit leuke boek te bladeren. Dus ik waag bij deze een kans!
  X
  Ingrid

  Reply

 • Avatar

  Marjon

  |

  Het is echt een geweldig boek….ook al een paar keer doorgebladerd!
  Ik doe graag mee met deze leukemia give away!
  X Marjon

  Reply

 • Avatar

  Baukje

  |

  Aaaaah was ik het bijna vergeten, terwijl dit boek juist op mijn verlanglijst staat!!! Heb juist veel zin om wat andere handwerk dingen te proberen :)
  Super dat jij dit mag weggeven Lisanne!
  Liefs Baukje

  Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  Wat een super give away. Doe dan ook graag mee. Jou eigen boek staat nu zo eenzaam op de boekenplank, kan wel wat gezelschap gebruiken!

  Reply

 • Avatar

  Eef

  |

  Gaaf!! Doe graag mee?
  Groetjes Eef

  Reply

 • Avatar

  Carla

  |

  Het is vandaag een ‘geslaagde’ dag, dus ik doe graag mee! ?

  Reply

 • Avatar

  Anja

  |

  Ook ik doe graag mee. Niet voor mezelf maar voor mijn collegaatje. Zij kan sowieso wel een oppeppertje gebruiken en is een groot fan van ing-things. Dus……..!
  Ik duim dat zij de gelukkige zal zijn en dit boek krijgt.

  Reply

 • Avatar

  Annette Vooijs

  |

  Wow Lisanne, wat een reacties al weer op dese giveaway, ik ga toch een poging wagen, want je weet het maar nooit, zo’n boek krijgen lijkt me super! Ik koop niet zo snel een boek voor me zelf, dus dit zou een cadeautje zijn! Ik wach het maar af. Groetjes , Annette

  Reply

 • Avatar

  Nicolette B-Lincked

  |

  Oei! VEEL reacties? maar ik waag toch een poging want onze dochter is vandaag geslaagd verklaard dus het is onze Lucky day?? om dit leuke boek te winnen? groetjes Nicolette

  Reply

 • Avatar

  Helma

  |

  Na alle craftbook foto’s op Instagram keek ik naar mijn bescheiden stapeltje. Wat zou het fantastisch zijn om dit boek van Ingthings er bij te mogen leggen. Ik doe dus graag mee en waag een gokje?

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  Wat zou ik dit mooie boek graag winnen: volgend weekend een paar dagen kamperen, lekker weer, heerlijk met mijn voeten in het gras, tas wol mee en dan dit fijne boek erbij. Dat zou te gek zijn…??

  Reply

 • Avatar

  Veronique

  |

  Ga gelijk Ingthings volgen. En die slinger wil ik maken: erg leuk. Dus als ik het boek hier niet win, dan koop ik het ;) Fijn weekend!

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Oeh ik doe graag mee! Ik word altijd erg vrolijk van haar illustraties en projecten en aangezien mijn haakboeken ergens in een van de 400 verhuisdozen zit zou wat instant leesvoer heel welkom zijn!?

  Reply

 • Avatar

  Renske

  |

  Ook ik zou graag het boek winnen! Heb haar eerste boek en die vond ik zo leuk dat ik ben begonnen met haken, tot nu toe vooral bloemetjes, maar als ik dit boek win zal het vast snel meer worden!

  Reply

 • Avatar

  Manon

  |

  Op de laatste dag waag ik nog graag een kans mee! Jouw boek gebruik ik met erg veel plezier, dus nu met jouw recensie ook heel nieuwsgierig naar Loving Wool!

  Reply

 • Avatar

  Marleen

  |

  Wat leuk dat je weer een give-away hebt. Het lijkt me een heel leuk boek, met volop inspiratie. Daar word je blij van! En dat willen we toch allemaal?!

  Reply

 • Avatar

  Joanne

  |

  Omdat je maar nooit weet……….wanneer je wint ?
  Wat een feestje zou dat zijn!

  Reply

 • Avatar

  Karin

  |

  Ik loot ook graag mee!
  Heb alles in huis om (weer) te beginnen met haken, nog even mijn laatste werkweer volmaken en dan knuffels voor de jongste kids en kussen voor de 3 oudsten op het programma!
  Ook nog even mijn oude naaikistje van donkergrenen naar anthraciet pimpen en dan alle haak- en breispullen overzichtelijk bij elkaar :-)

  Reply

 • Avatar

  Vallery

  |

  Hoi Lisanne, het lijkt me super om dit mooie boek te winnen ? Ik haak ontzettend graag omdat ik mooie dingen wil maken en mijn hoofd er heerlijk rustig van wordt. En wat is er nou leuker dan dit boek te kunnen winnen en nog meer inspiratie op te doen ??

  Reply

 • Avatar

  Lia

  |

  Wederom een leuke actie. Ik doe graag mee ?

  Reply

 • Avatar

  Lieselot

  |

  Oeh die lijkt me leuk! Na het kopen van jouw fantastische boek heb ik nog een aantal boeken gekocht.. Ik vond dat ik dat gewoon wel verdiende ;). Maar deze heb ik nog niet :o.

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Wat een leuke actie..ik doe graag mee!!
  Groetjes Miriam

  Reply

 • Avatar

  Marsha

  |

  Ik merk dat ik jouw style erg mooi vindt…Als jij dus zegt dat dit een mooi boek is geloof ik dat dus meteen, haha!

  Reply

 • Avatar

  Mabel

  |

  Wat lijkt mij dat boek toch leuk! Hij staat hier op mijn lijstje, dus een waag graag een gokje om hem te winnen!

  Reply

 • Avatar

  karin

  |

  wat weer een leuk boek, die wil ik wel graag winnen.

  Reply

 • Avatar

  Danielle Wilhelm-Wals

  |

  Heel graag doe ik mee om dit boek te mogen ontvangen. Ik ben helemaal leip van haken. Het is de enige manier om mij stil te zien zitten. Ben erg benieuwd of deze net zo leuk is als je eigen boek. (Vast niet. Haha.) Want die vinden een vriendinnetje van me (heeft ze van me cadeau gekregen) en ik zo leuk. Kunnen we samen ook iets uit dit boek maken.

  Reply

 • Avatar

  jonne

  |

  ziet er top uit! ik doe een gokje, en wie weet :)

  Vrolijke Groet!

  Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Haar andere boeken zijn ook zo heerlijk om in te kijken en te bladeren. Ben heel benieuwd naar Loving Wool!! Ik zou hem heel graag willen winnen! ?

  Reply

 • Avatar

  Caecilia

  |

  Wat een fantastische give away!
  Ik hoop natuurlijk dat ik een kans maak……

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Ik waag graag een gokje. Het lijkt mee een erg leuk boek. Dus wie weet…..

  Reply

 • Avatar

  Jeannet

  |

  Ik hou van alles wat met wol te maken heeft vilten , haken, breien enz.
  Ik zit momenteel al bijna 2 jaar in de ziektewet en het wordt nog spannend hoe het gaat komen.
  Met alle onzekerheden en spanningen kan in mijn vele “vrije tijd” nog wel wat afleiding, ontspanning en inspiratie gebruiken.

  Reply

 • Avatar

  Kobus_mikka

  |

  Oops..kan ik nog meedoen voor deze give away? Ik waag een kansje!
  Gr.
  Wijke

  Reply

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons