Het is al weer dinsdag! Wat vliegt de tijd toch voorbij, want het is alweer tijd om de winnaar van het Loving Wool boek bekend te maken. Het is een prachtig boek met snelle en kleine projecten :) Vol prachtige foto’s en tekeningen waar je naar kan blijven kijken!

De winnares van dit mooie boek is:

ISABELLA MENNEN

Dat klinkt echt als een heerlijk boek!!! Inmiddels al wat dingen gemaakt uit jouw boek! En wat lijkt het me leuk om ook iets uit Looving Wool te maken! Ik heb er zat tijd voor, want momenteel werk ik niet vanwege bekkeninstabiliteit door m’n zwangerschap. Dus ik kan urenlang haken en andere mooie dingen maken! In ieder geval nog 4 maanden!

Isabella, van harte gefeliciteerd, jij hebt dit mooie boek gewonnen! Mail me je adres en het boek komt naar je toe. Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen, het was weer zo leuk om alle reacties te lezen :) Volgende maand heb ik weer een nieuwe give-away voor jullie, dus ik hoop je dan weer te zien! En binnenkort start er een draad en praat… week op de Dutch Crochet Talent Facebook pagina met meerdere give-aways. Misschien zie ik je daar ook nog wel. 

Fijne dinsdag!
Liefs Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving