fbpx


Pinky het flamingo knuffeldoekje..!

Ik ben gek op het haken van kinderaccessoires..! Na mijn boek was jullie dat vast al duidelijk hahahaha, ik vind het zo leuk om kinderkamers in te richten met mooie en hippe spullen en dan het liefst nog zelfgemaakt ook. Om de kids vervolgens te zien slepen met die unieke knuffels en manden is zo leuk!! Ook deze keer ging ik weer aan de slag met iets dat al een tijd in mijn hoofd zat. Toen ik in het voorjaar Fay de flamingo aan het haken was, werd ik zo vrolijk van haar kleuren en guitige smoeltje, dat ik dacht daar wil ik nog meer mee. En toen kwam het idee al snel..! Ik moest een flamingo knuffeldoekje maken :) Pinky is een heel schattig en super zacht knuffeldoekje dat ieder kind zal blij maken! Haar felle roze kleur vraagt om aandacht en met de schattige pluishaartjes op haar koppie straalt ze iets ondeugends uit. Doordat het doekje zooooo zacht is, zullen de kleintjes het niet meer los willen laten. Vind je het erg moeilijk om met dit pluizige garen te haken? Neem dan een extra katoendraadje mee in je werk. Dan zie je steken een stuk beter zitten en kan je gemakkelijker tellen. Wat weer een voordeel is van dit garen is dat de vulling niet snel zichtbaar is en dat ook een foutje niet snel opvalt :) Het patroon van Pinky, dit schattige flamingo doekje, vind je vanaf nu voor 3,95 € in de webshop :) Ik ben zeer benieuwd naar de doekjes die zullen verschijnen en heb alleen van de fotoshoot al heel erg kunnen genieten. Het is zo leuk om die kleintjes er mee te zien spelen! Klik HIER om naar de shop te gaan. De toffe ansichtkaart met flamingo vind je HIER. Happy Saturday! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Christine

  |

  Wat een leuk knuffeldoekje! Ik ben een paar weken terug voor het eerst met dit soort garen gaan werken, maar ik vind het resultaat echt fantastisch.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het is even een uitdaging maar het is zoooooo leuk als het lukt!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Marie-Claire

  |

  Super mooie knuffel groetjes Marie-Claire

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Marie-Claire!!!

   Reply

Laat een reactie achter