fbpx


Hertenlabels maken..!

Vandaag een uitstapje naar een ander creatief DIY project zonder haak of breinaald :) Een klein en overzichtelijk project waarbij ik wel een voor mij nieuw apparaat heb uitgeprobeerd. Namelijk de stans machine haha. Ik wist eigenlijk niet echt van het bestaan af, maar je kunt er echt leuke dingen meedoen. Door Lidy Nooij en Miriam Catshoek (bekend van Instagram) werd ik steeds enthousiaster over zo’n apparaat omdat ik zag wat voor gave dingen ze er wel niet mee deden. Het is een apparaat waarmee (zoals de naam al zegt) je figuren kunt uit stansen, uit papier, vilt maar ook uit leer (lees leren labels :) En hoewel ik echt geen nieuwe hobby wil en ook niet van het kaarten maken of scrapbooken ben, hou ik wel heel erg van mooie labels voor aan cadeaus en maak je me natuurlijk ook dolgelukkig met herten confetti hahahaha. Zo ben ik dus overstag gegaan tot het aanschaffen van een stans machine en zie je hier al wat dingen die ik ermee deed. Deze hertjes en elanden stanste ik uit goud imitatie leer, en ze zijn zo schattig haha. Inmiddels weet ik dat er oneindig veel soorten mallen bestaan, maar heb ik mijn favorieten toch al wel gevonden. Denk aan boompjes, hertjes, elanden, breinaalden en bollen wol. Deze leuke applicaties kun je voor vele doeleinden gebruiken, denk aan tafelversiering, plak ze op en cadeautje of op je saaie notitieboek en maak er een uniek item van… Maar het is ook zo leuk om een gedeelte van het hert uit een simpel craft label te stansen. Zo heb je er meteen een bijzonder mooi label van gemaakt dat de show steelt aan een klein cadeautje.  Ik druk de mallen ook in stukken leer die ik weer gebruik als label voor aan mijn gebreide dekens bijvoorbeeld. Kennen jullie dit apparaat al? En zo ja, dan ben ik ook heel benieuwd naar wat jullie ermee doen en maken. Ik ben namelijk echt een beginner en kan alle tips gebruiken :) Fijne maandag, Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (15)

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks!! Ik vind ze ook zo leuk!! Ik plak ze overal op hahaha

   Reply

 • Avatar

  heidi

  |

  super leuk! en geweldig ook dat je er gelijk een hert bij hebt gescoord ook haha helemaal draadenpraat! ik ken het apparaat niet dus helaas geen reactie met tips and tricks ;)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahah dankjewel! Was ook meteen weg van het hert! Het is een heel handig apparaat om te hebben :)

   Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Oh dat ziet er tof uit zeg….wat voor een magisch apparaat is dat zeg?? Kan dus met papier maar ook met stof? Gebruik nog wel eens flockfolie…maar knip dat met een schaartje! Dit lijkt me zoveel handiger! Lieve groet, Lin @hipenhandgemaakbylin

  Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Hey Lisanne

  Dat je super leuke vormpjes kunt ‘uitknippen’ uit verschillende materialen, dat weet ik. Daarvoor verkopen ze zo kleine ‘stans’machientjes. Maar ik heb het gevoel dat jij iets groot hebt, waar je altijd verschillende vormpjes kunt insteken. En dat, dat ken ik nog niet. Maar het lijkt mij wel super leuk. Om zo leuke lederen labeltjes uit te knippen en aan zelf gemaakte werkjes te hangen. :-)

  Ben benieuwd naar wat je er allemaal mee gaat doen.

  Groetjes
  Carolien

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hartstikke leuk Lisanne!

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Ooh wat een heerlijk apparaat is het toch he’ ! Zoveel leuke dingen om mee te maken. Mijn sterren stans is denk ik toch wel favoriet ☆☆☆
  Maar de herten zijn ook super tof! Hier ook genoeg hobby’s …nu graag wat meer tijd hihi! Xx

  Reply

 • Avatar

  Krista

  |

  Super uitvinding! Ik heb zelf de DoubleDo en ben er heel blij mee. Tot nu toe heb ik er ook voornamelijk labels van gemaakt maar ook vilten figuurtjes en kerstdecoraties. Je kunt er namelijk ook dik Alufolie mee stansen wat een heel feestelijk effect geeft.

  Succes en heel veel plezier er mee. Ik ben benieuwd wat je ons nog gaat showen.

  Krista

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk om te horen! Ik ben helemaal nieuw in deze wereld :) Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Daphne | Haak & Maak

  |

  Wat een leuke labels! Top idee! Laat je nog een keertje zien wat voor apparaat je ervoor gebruikt? Ik heb namelijk ook een paar kleine apparaatjes om figuurtjes uit te drukken, maar ik kan me niet voorstellen dat ik met die van mij ook figuurtjes uit leer en vilt kan drukken.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Nee idd, klopt hoor dit is een Big shot machine en is een groot en zwaar ding, daarom kan daar ook leer en vilt door :)

   Reply

 • Avatar

  Marije

  |

  Hoi lisanne,
  Ik volg je op instagram en haak je Dolly deken mee. Leuk om te zien wat voor origineels je maakt in de hobby waar ik het liefst in werk ; papier/ scrapbooking. Groetjes Marije

  Reply

 • Avatar

  Elsbeth

  |

  Hoi Lisanne,
  Waar haal je toch al die leuke malletjes vandaan?? Superleuk,
  groetjes elsbeth

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Die heb ik gekocht bij onze hobbywinkel. Maar pipoos heeft ze ook, ze zijn van Marianne design :)

   Reply

Laat een reactie achter