Hi, ik ben er weer..!! De afgelopen vier weken zijn echt omgevlogen (zoals dat natuurlijk altijd gaat met vakantie) maar ik heb er volop van genoten. En nu denk je natuurlijk dat ik volop heb gehaakt de afgelopen weken, maar helaas. Ik heb werkelijk  geen steek gehaakt. Niet omdat ik er geen zin in had, maar omdat ik op mijn laatste werkdag een fikse aanrijding heb gehad waarbij mijn sleutelbeen gekneusd is en er een zenuw bekneld raakte. Daarnaast is ook de auto aan gort maar goed als dat het enige was, had ik natuurlijk nog gewoon kunnen haken :)

Maar nu eindelijk een aantal weken later, kan ik gelukkig eindelijk weer een beetje aan de slag. Gelukkig maar, want ik ging het toch wel missen. In de vakantie heb ik wel lekker veel gelezen en wol geshopt voor nieuwe projecten. Daar word je toch ook gelukkig van! Ik scoorde nieuwe papieren zakken (zie de shop), oude brocante bakjes die perfect bij de nieuwe bollen garen passen en scoorde ook nog mijn nieuwe favoriete washitape die perfect bij mijn nieuwe sieraden past :) Ok, je leest het al, niet kunnen haken is absoluut niet goed voor mijn portemonnee hahahahaha

We gingen (met de leenauto) heerlijk een week naar Frankrijk! En ik ben zo blij dat dat ondanks alle ellende gewoon is doorgegaan :) Het was heerlijk om er even helemaal uit te zijn! We hebben fantastisch weer gehad en prachtige plekken in Normandië bezocht. Vele bijzondere winkeltjes gevonden en natuurlijk nog meer geshopt hahahaha. Die rotsen daar zijn echt zo mooi!!

Maar nu ben ik alweer aan het werk en ga ik natuurlijk ook weer lekker bloggen :) Nog wel een beetje volgens een zomerrooster want het is zo fijn om met mooi weer lekker buiten te zijn! Hierboven zie je al wat nieuwe wol en projecten waar ik mee bezig ben en die de komende periode op mijn blog zullen verschijnen.

En weet je wat ook zo grappig was, ik liep daar in Normandië in een grote supermarkt en zag dat ze allemaal mooi Franse haaktijdschriften hadden en daar stond ook de Franse editie van La Maison Victor bij, met mij er in hahahaha. Dat was toch zo hilarisch om te zien dat D. er even een foto van moest maken. Let niet op mijn make-up loze vakantiehoofd hahahaha. Ik vond het zo cool dat ik toch wel even wilde poseren ;)

Hoe is het met jullie? Zijn jullie ook al lekker op vakantie geweest? Of ben je nu lekker vrij? Ik ben heel benieuwd wat jullie zomerplannen zijn en misschien weet jij wel, waar ik volgend jaar naar toe moet in Frankrijk :)

Fijne maandag,

Liefs Lisanne

22 reacties op “Hi, I’m back..! :)”

  1. Liza schreef:

    Wat een heerlijk overzicht! Gelukkig gaat het weer beter met je.
    X

  2. Sandra schreef:

    Wat een heerlijk blog weer. En fijn dat je weer een beetje kunt haken. Je hebt mooie spulletjes gekocht, dus ben heel benieuwd naar de resultaten. Zelf ga ik pas in oktober op vakantie, dus voor nu geniet ik van alle verhalen op de blogs?
    Groetjes Sandra

    • Lisanne Multem schreef:

      Ja ik ben blij er weer te zijn en dat ik eindelijk weer kan haken :) Hou vol tot oktober haha, dat duurt idd nog wel even! Fijn dat je kan meegenieten, liefs Lisanne

  3. Dat ziet eruit als een heerlijke vakantie! En wat heb je veel leuks gescoord! Ik ben benieuwd of ik ook nog leuke winkeltjes tegenkom in Frankrijk, wij hebben de vakantie nog tegoed. Na een jaar in de Drome en twee jaar in de Dordogne zoeken wij weer een vertrouwd plekje op in de Cevennen/Gard.

    • Lisanne Multem schreef:

      Het was echt genieten!! Zoooo fijn. IK denk dat Frankrijk na dit jaar ook ons vaste vakantieland gaat worden. Dus als ik nog nieuwe plekjes nodig heb, weet ik je te vinden :) Groetjes Lisanne

  4. Madam Elisa schreef:

    Let niet op mijn make-up loze vakantie hoofd :) hoe hilarisch! Net of het erg is dat iemand het niet draagt. Zo te zien heb je heerlijk vakantie gehad :) En weer genoeg mooie bolletjes wol.

  5. Lotte Haakt schreef:

    Goed om te lezen dat je je al weer wat beter voelt! Zo gaaf dat je een foto van jezelf tegenkomt in Frankrijk!!

  6. BY JM schreef:

    Oei, dat van je ongeluk klinkt niet echt sjofel. Ik hoop dat je snel helemaal hersteld bent. Je vakantie en foto’s zien er echt fantastisch uit. Ik ben benieuwd wat er straks allemaal weer gaat komen….. Kan niet wachten.

    • Lisanne Multem schreef:

      Nee he, was echt niet cool idd! Maar gelukkig gaat het de goede kant weer op! Ik heb er ook weer zin in :) Tot blogs! Liefs Lisanne

  7. Rina schreef:

    Hi Lisanne. Fijn dat je weer terug bent in blogland! Ik wens je sterkte met je blessure, hoop dat het snel goed komt. Mooie foto’s laat je zien, leuk ook dat je het blad hebt gevonden waar je in staat. Ben heel benieuwd naar wat je ons gaat laten zien in de komende tijd, spannend hoor, en veel succes en plezier in je creatief zijn!.
    Groetjes

  8. Juffrouw Saartje schreef:

    Wat leuk dat je in een Frans tijdschrift staat! Vakantie ziet er heerlijk uit, hopelijk kan je snel weer haken!

  9. Christine schreef:

    Oh, joh, dat is niet niks. Gelukkig gaat het weer beter met je. Fijn, dat je zo van je vakantie genoten hebt. Die Franse kust bij Normandie vinden wij ook schitterend. Leuk, om te zien dat je in een Frans tijdschrift staat!

  10. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Oei, een ongeluk. Da’s niet prettig. Hopelijk ben je al helemaal hersteld of herstel je in ieder geval spoedig.
    Wat een heerlijke vakantiefoto’s! Geweldig om jezelf in de Franse La Victor Maison te zien. Wereldberoemd ;-).

  11. Demeulemeester Anne-Leen schreef:

    Beste,
    Ik ben begonnen met het noppendeken. Ik zal mijn eigen creativiteit toepassen en het wat aanpassen. Bedankt om mij te laten beginnen met haken.
    Anne-Leen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving