Een tijdje geleden hoorde ik en de andere Craft Kitchen bloggers dat één van de collega’s daar in het huwelijksbootje zou stappen! Lidy kwam toen met het superleuke idee om een slinger voor hem te haken :) Dat leek ons allemaal super gaaf dus gingen we aan de slag, en hij is me gaaf geworden. Ieder haakte we 4 “squares” om aan de slinger te hangen.

Lidy maakte er vervolgens een heel mooi lint aan en een paar hele stoere leren labels (die maakt ze ook allemaal zelf) en het is echt een plaatje geworden! Ik wil nu zelf ook zo’n slinger hahaha ook al ben ik al jaren getrouwd ;-) Ik vind hem echt de BOM geworden! Door de verschillende vormen van slingers heeft hij een speelse uitstraling, maar door het roomwitte garen vind ik hem ook super sjiek geworden!

 

Heb je ook zin gekregen om aan de slag te gaan om zo’n mooie slinger te maken?
Het patroon van Marianne haar Rose Party triangle vind je hier op haar blog.
Janneke maakte haar Lente Granny Square (van het kussen) en laat hier zien hoe je er o.a. een vlaggetje van kan maken.
Het patroon van Liza vind je hier. Lidy haalde haar inspiratie uit een boek met haakpatronen van sneeuwvlokken.

Ik heb mijn patroon gebruikt van de wandhanger, dat patroon krijg je gratis bij aankoop van mijn boek in mijn webshop. Nu maar hopen dat we vaak de slingers kunnen ophangen in ons eigen huis (en tuin)!

Ik wens je een hele fijne nieuwe week :0

-X- Lisanne

13 reacties op “Hippe slinger haken..!”

 1. Alet schreef:

  Inderdaad erg mooi geworden!

 2. Leen schreef:

  Oh die vond ik ook geweldig! En het idee dat je `m samen kan maken is ook super. Zo`n spijt dat ik nog niet met haken bezig was voor mijn huwelijk! Maar zoals je zegt, ook nu nog heel leuk :D

 3. Miriam schreef:

  Prachtig geworden !! Zo mooi dat jullie deze mooie slinger samen gemaakt hebben!
  XMir

 4. Arja schreef:

  Ik heb 9 jaar de tijd voor zo’n mooie gehaakte slinger, dan ben ik 25 jaar getrouwd :-)
  Leuk om dat met een aantal te doen, en ieder zijn idee, ik ga nog even verder kijken.

 5. Christine schreef:

  Wauw, die slinger is echt prachtig geworden!

 6. Nicole schreef:

  Wat een ontzettend leuk idee om dat met zijn allen te maken. Dat is zeker een mooie slinger en de labels maken hem helemaal af.

 7. Joke schreef:

  Wat een prachtige slinger?
  Welk garen is hiervoor gebruikt?
  En welke haaknaald?
  Wil hem ook supergraag maken?

 8. Diana schreef:

  Wat een geweldig leuke slinger, wat zou ik die graag willen maken voor als mijn nichtje trouwt. Zijn de patroontjes nog ergens te krijgen of kopen?

  Hartelijke groet!

  • Lisanne Multem schreef:

   Hi Diana, je kunt het gratis patroon van de Coral Crystal sterren gebruiken voor de ronde vlag. ALs je dat intypt bij zoeken kom je bij het patroon, voor de andere vlaggen heb ik geen patroon maar kun je willekeurige granny’s gebruiken. Groeten Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving