Het is weer de tweede dinsdag van de maand en dat betekent tijd voor een give-away!! Voor Garenwinkel Henja maakte ik een paar maanden geleden een leuk en simpel ontwerp van een dekentje. Het is een super snel en stoer babydekentje om te haken en met dit gratis patroon maak je het in een mum van tijd af want door de simpele steek kun je tomeloos door haken. Kies je favoriete kleurtjes en leef je uit :)

Ik haakte de deken met haaknaald 4 en gebruikte in totaal 10 bollen Scheepjes Linen Soft (2 per kleur) in rustige kleuren (lila, lichtgrijs, wit, donkergrijs en mint) en dan word je deken ongeveer 1,10 meter bij 60 cm. Een ideale maat voor in een stoel of voor bovenop in de kinderwagen. Maar je kunt de deken natuurlijk zo groot maken als je zelf wilt. Het garen is niet super zacht en met de franjes zou ik het dekentje niet aanraden voor in het bedje, maar daardoor wordt hij wel lekker stoer en krijgt hij een soort linnen uitstraling! Ook ideaal als plaid voor buiten in de zomer bijvoorbeeld, dan heb je wel wat meer bollen nodig :)

Ik haakte deze als accessoire voor in een baby/kinderkamer en de franjes maken het dekentje extra interessant voor kleintjes. Het scheelt je ook nog uren draadjes wegwerken dus ik zeg: win-win! Haken moet ook ontspanning zijn toch! Je kan de kleintjes er natuurlijk nooit alleen mee laten en het dekentje is dan ook vooral als accessoire bedoeld. Pas altijd op met die kleintjes :)

Het dekentje wordt gehaakt in de graniet steek, een hele simpele steek die lekker weg haakt. Je kunt hem natuurlijk ook in felle kleurtjes maken, of echt baby roze of blauw. Ik koos voor rustige pastelkleurtjes die mooi bij elkaar passen en daardoor krijgt het dekentje een hele rustige look.

Hierboven zie je de tekening om het dekentje te haken. Nadat je toer 3 hebt gehaakt blijf je toer 2 en 3 steeds om en om herhalen tot de deken de gewenste afmeting heeft of in mijn geval totdat de bollen op waren :) Je haakt steeds 1 losse en 1 vaste om en om. Je haakt de vaste steeds om de losse van de vorige toer, zo krijg je het grappige effect van een verspringende steek. Super easy dus, maar wel erg leuk!



Zet om te beginnen een meervoud van 2 steken op, voor mijn dekentje heb ik 110 steken opgezet. In totaal heb ik 196 toeren gehaakt en per toer een andere kleur gebruikt. Bij het aanhechten van de nieuwe kleur laat je een stukje draad van 10 cm hangen en ook bij het afhechten van de draad (voordat je weer een nieuwe kleur aanhecht) laat je ook een stukje van ongeveer 10 cm hangen.  Zo krijg je de leuke sliertjes aan de zijkant, die kun je na het haken nog extra vastknopen aan de zijkant, want bij baby’s met hun grijpgrage handjes wil je wel zeker weten dat het goed vast zit.



En wat helemaal leuk is!! Van Henja mag ik 1 pakketje weggeven met de 10 bollen Scheepjes Linen Soft om de deken te haken! Gaaf he. Laat hieronder vóór 16 augustus 2016 een reactie achter en wie weet hoor je de 16e wel dat je hebt gewonnen! Kun je niet wachten? Geen probleem, het garenpakket wordt HIER verkocht. Veel plezier met het patroon!



Liefs Lisanne

203 reacties op “Stoer dekentje haken + give-away..!”

  1. Linda schreef:

    Ha Lisanne?..zit toevallig op jouw site…wat heb je er weer leuke dingen opstaan. Inmiddels bezig met jouw gratis patroon van de zomersjaal. En oh dit is oom weer een leuk patroon en fijne give-away. Ik doe graag mee ;-)
    Lieve groet, Lin @hipenhandgemaaktbylin

  2. Laurien schreef:

    Hoi Lisanne! Leuk patroon is dit, eenvoud is vaak erg mooi :) Daarom doe ik ook graag mee met je give-away, heerlijk tomeloos haken ter ontspanning lijkt me wel wat!

  3. Natasja schreef:

    Wat leuk! Ik heb nog nooit met linnen gehaakt, en zou het heel graag eens willen proberen! :)
    Ik heb net mijn eerste deken af voor op de bank, maar wil er graag 1 voor buiten op de bank haken. Dit pakket zou daar heel mooi voor zijn.

  4. Lidewijn schreef:

    Leuk,leuk,leuk.Ik word erg hebberig van al die kleurige bolletjes haakkatoen…..Mag ik ze hebben?

  5. Lady Rose schreef:

    Hoe leuk!
    Mijn nichtje moet binnenkort bevallen dus het zou super leuk zijn moest ik dit voor haar kunnen maken.
    Of voor mijn rebornbaby die ik aan het maken ben.
    Nog even nadenken voor wie het wordt ;-)

  6. Chris schreef:

    Oh wat een mooi dekentje! Ik doe ook graag mee!

  7. Lieselot Messchendorp schreef:

    Hoi hoi! Wat een super leuk dekentje zeg! Ik heb ook nog nooit met linen gehaakt, dus dat wil ik wel graag eens proberen. Ik doe graag mee met de give-away :).
    Oh en jouw boek is echt te gek!
    X

  8. Renske Lantink schreef:

    Ow super leuk dekentje!! Maar tot op heden vind ik alles van jou nog leuk haha #haakjehappy en natuurlijk hoop ik te winnen dus doe ik mee hihi

  9. marleen schreef:

    Leuke actie weer. Ik doe graag mee. Prachtig dekentje.!

  10. Charissa schreef:

    Wat een geweldig pakket en patroon. Die zou ik wel heel graag willen winnen.

  11. Janneke Mathijssen schreef:

    Oooh gaaf weer! Plaid zou hier ontzettend gaaf op de bank staan! Dus ik doe graag mee! X

  12. Elin van der Hoorn schreef:

    Wat een leuk patroon weer. Omdat ik in januari weer oma wordt doe ik graag een keer mee met de give away.

  13. Essie Veldink schreef:

    Jaaaaaaaaaa! :)
    Ik doe graag mee met deze geweldige GIVE AWAY!!!

    Lieve groet

  14. Loes schreef:

    Heerlijke steek de granietsteek! Ik doe graag mee om dit fantastische pakket te winnen!

  15. Tineke schreef:

    Leuk dekentje! Dat zou ik ook wel willen haken met dat mooie pakket! Ik waag een kansje!

  16. miranda custers schreef:

    Wat een leuke actie. Zou geaag mee doen.
    Haak nog niet zolang, prachtig dekentje.

  17. Leonie schreef:

    Wat leuk! Ook ik doe heel graag mee, sinds een paar weken he-le-maal haakverslaafd. En heb je website ook al helemaal uit gepluisd, helemaal enthousiast van je werk en inspiratie. xxx

  18. Jannie schreef:

    Wat een mooie kleuren! Vind de granietsteek zo mooi, als omslagdoek maar ook als deken.
    Ik maak graag kans :-)

  19. Femke schreef:

    Wat een leuke! Tot nu toe alleen maar knuffels gehaakt, dus lijkt me erg leuk om nu eens met iets anders te beginnen!

  20. Eveline schreef:

    Wat een lief dekentje! Die wil ik wel graag maken voor mijn (eeuwige koukleum) dochter (5)! Kan ze ook lekker bij ons zitten buiten, zonder het koud te hebben ;-)

  21. Christa schreef:

    Wat een leuk dekentje!Ik heb een gastouderopvang en kan altijd dekentjes gebruiken..Vind de steek ook erg leuk,en makkelijk.
    Op 19 augustus ben ik jarig dus zou dit een superleuk cadeau zijn,ik loot dus graag mee!

  22. Alda schreef:

    Wat zou ik graag winnen. Wat een geweldige kleurencombinatie! En een mooi project voor in de stoel van de aankomende babykamer.

  23. Evelien schreef:

    Wat een mooie kleurtjes! Lijkt me heel leuk om een keer uit te proberen, haken met linnen!

  24. Ann Goossens schreef:

    Wat leuk. Ik wil heel graag meedoen aan deze actie.

  25. Jolanda schreef:

    Wat een supermooi dekentje. Eenvoud blijft simpelweg gewoon erg mooi. Ik maak graag kans op de bolletjes. En heb er al een mooi doel voor een dekentje voor een vriend van mij. Hij en zijn vrouw verwachten begin volgend jaar hun derde kindje. Dus daar ga ik dan een mooi dkentje voor haken.

  26. Laura schreef:

    O te leuk dat dekentje! Ik ben (nog steeds) bezig met Fay, maar dit pakketje zou ideaal zijn als volgende projectje :) Even duimen dus!

  27. Lia schreef:

    Wat een leuke give-away :-) Ik doe graag mee.

  28. Marianne van Dongen schreef:

    WoW, wat een mooi dekentje en super leuke kleurtjes. Ik doe graag mee met deze winactie.

  29. Helga schreef:

    Oh wat zou ik graag mijn veste vriendin verrassen met zo’n mooi dekentje voor de baby die ze verwacht!

  30. Els schreef:

    Mooi en heerlijk vakantie patroon.. Ik wil graag meedoen met de verloting en een kans maken op dit mooie garen. Heb ik meteen een haakwerk voor in de vakantie . Heerlijk in hopelijk het zonnetje op de camping met linnengaren haken. ?
    Groetjes, Els

  31. Elke Colman schreef:

    Wat is hij weer heel erg leuk! Hier wil ik zeker aan meedoen. Ik heb twee babyborrels in de nabije toekomst dus zou een heel mooi cadeautje zijn. Ik word altijd zo gelukkig als ik jouw foto’s zie op instagram! Heel mooi! Bedankt!

  32. Christina schreef:

    Ik ben de 16 augustus uitgerekend dus dit zou een super leuk kadootje zijn :-)

  33. Martine schreef:

    Wat zijn het mooie kleuren die je gekozen hebt voor het dekentje. Ik zal het super vinden om deze give away te winnen. Zal precies ook zo’n dekentje ervan haken. Ik blijven duimen!!

  34. Katja Klarenbeek schreef:

    Hoi Lisanne, dat zou super leuk zijn om te haken! En een nieuwe garen om uit te proberen! Groetjes Katja

  35. Marieke van Pijkeren schreef:

    Wat een gave kleuren en wat een leuke steek, heb ik nog nooit gehaakt! Heb zelf geen baby’s meer (zijn al groter) maar genoeg familie en vriendinnen die ik er blij mee kan maken ;-)

  36. Melanie Claerhoudt schreef:

    Hoi,
    Ik ben echt een grote fan van je boek en je blog. Dit dekentje zou ik schenkenaan een goede vriendin, een Mama met een hart van goud. Voor haar zoontje kiest ze alles in pastel kleuren dus dacht ik meteen aan haar bij het zien van dit dekentje. Ik wil haar dit kado doen ?omdat ze ondanks de tegenslagen sterk blijft voor haar zoontje. ❤

  37. Liesbeth schreef:

    Wat een prachtige kleuren heb je uitgezocht!
    Ik waag graag een gokje mee……X

  38. Baukje schreef:

    Haaa Lisanne, hier doe ik heeeel graag aan mee! Net weer van een paar vriendinnen gehoord dat ze zwanger zijn dus dit pakket komt dan heel goed van pas aangezien ik de dekentjesmaker ben in de vriendinnengroep :)
    X

  39. Josine schreef:

    Ohw babydekentjes zijn mijn favoriet om te maken. Lekker doorhaken en toch redelijk snel klaar. En de ouders zijn er altijd erg blij mee. Ik heb nog niet zoveel ervaring met Scheeptjes garen dus doe graag mee met deze leuke give away!

  40. Adriana schreef:

    Die kleurtjes!!! Gewoon geweldig! Ik zou er heel graag een plaid voor buiten van willen maken! Past super bij de paarse en roze bloemen in mijn tuin! Ik heb gisteren je boek besteld, ik kijk er naar uit om leuke dingen te maken voor mijn aankomende neefjes of nichtjes, er zijn er 3 op komst! Ik doe dus graag mee ;)

  41. NELLEKE schreef:

    Wat een mooie kleurtjes weer :-) !!
    ik ga ook voor zo’n lief dekentje in deze leuke en makkelijke steek!

  42. Daisy schreef:

    Wat leuk! Zou echt leuk zijn om deze voor mijn pasgeboren neefje te haken! Fingers crossed

  43. Judith schreef:

    Over een paar weken begint onze verlate zomervakantie. Ik ben nog op zoek naar een gemakkelijk ontspannen project. Deze give-away is super geschikt!!

  44. Arianne schreef:

    Wat een super gaaf dekentje.. Met in december een nichtje van mijn zus en een neefje van mijn schoonzus op komst heb ik het druk maar met zo’n mooi patroon goed te doen???

  45. Nicole Vriends schreef:

    Wow, wat leuk weer! De granietsteek heb ik nog niet gebruikt, het is alweer even geleden dat ik een dekentje heb gehaakt (wel poppen, knuffels, kussens, tassen, etc hihi, vast niet de enige die met meerdere projecties tegelijk bezig is). Maar dit lijkt me een heel leuke deken om te maken! Kan de veel te grote, niet zo leuke en niet zelfgemaakte deken op de rieten schommelstoel bij mn zoontje op zn kamer mooi vervangen :-)
    Sowieso bedankt voor het leuke patroon!!

  46. Ingrid ten Hove schreef:

    Leuk Lisanne! Mooie deken in een prachtigenkleuren. Dit zou een leuk project zijn voor mijn vakantie! Dus ik doe graag mee!

  47. Cathelijn schreef:

    Leuk voor mijn neefje dat in december verwacht wordt! Past zeker in de style van mijn hippe schoonzus!

  48. carola schreef:

    Mooi dekentje . Ja ik doe graag mee. Zou hem maken voor mijn moeder voor over haar stoel.

  49. Esther schreef:

    Hoi Lisanne,
    Wat een mooie bollen en leuk patroon! Na meerdere omslagdoeken met de granietsteek gehaakt te hebben, ga ik nu voor een deken. Volgend jaar krijgt mijn nichtje haar 3e en dit zou een superleuk kraamcadeau zijn.
    Groet, Esther

  50. Carolien schreef:

    Dit dekentje ziet er super uit en de kleuren vind ik geweldig. Ze passen voor zowel een jongen als een meisje of voor een lieve oma in de rolstoel. :-)
    Ik waag graag een kansje om dit leuke pakket te winnen.
    En het patroontje ga ik zowiezo onthouden, voor een volgend dekentje. Ik hou van dekentjes haken en breien. ;-)

    Groetjes
    Carolien

  51. Carole schreef:

    Uiteraard wil ik weer meedoen, een vriendinnetje is zwanger, zou een geweldig cadeau zijn!!

  52. Dagmar schreef:

    ik doe nog eens een poging om te winnen :) je weeeet maar nooit :)

  53. Anne schreef:

    Gaaf dekentje zeg! Ben heel benieuwd hoe het er in het echt uitziet en voelt. Ik ken het garen verder niet… Daarom doe ik graag mee met de give away..

  54. Liesbeth schreef:

    Wat ontzettend mooi zeg. Ik zie mezelf al helemaal zitten: kopje thee met chocolade en dit stoere dekentje, heerlijk!
    Ik doe heel graag mee :-)

  55. Annemieke Korsen schreef:

    Hoi lisanne, wat lief weer van je. Ik doe graag mee? Duimen. Lieve groet Annemieke

  56. Mieke schreef:

    Net gevraagd of ik voor de andere vriendin van mijn dochter ook een babydekentje wil maken…net zo als voor de 1ste vriendin die vorig jaar zwanger was. Dit dekentje is schattig! Wil graag winnen om meteen aan de slag te gaan!

  57. Els Wynants schreef:

    Wow, wat mooi! Ik doe ook graag mee met de loting. Mijn handen jeuken al om eraan te beginnen, ‘k zit echt te wachten op zo’n mooi projectje ;)

  58. Jacqueline Aarts schreef:

    Wat een mooie zachte kleuren. Ik loot graag mee.

  59. Thea Nijman schreef:

    Dit garen ken ik nog niet; doe heel graag mee!

  60. Madhurya schreef:

    Er zijn in mijn vriendenkring twee baby’s op komst dus dit zou heel welkom zijn. En onder het mom van “Haak je Happy” haak ik er dan gewoon twee! :))

  61. Mirella Groeneveld schreef:

    Wat een leuk project weer! Ik maak graag een kans om te winnen.

  62. leen schreef:

    Inderdaad een superleuke steek om te haken.
    Mooie kleuren heb je gebruikt! Het garen heb ik nog nooit gebruikt, lijkt me leuk om het een keertje uit te proberen.

  63. m(i)e schreef:

    Volgens mij vinden baby’s die lintjes erg plezant :).
    Ik doe graag mee trouwens ….

  64. Margriet respen schreef:

    Was juist op zoek naar een nieuw project om te haken dus zou deze goed van pas komen. Leuk voor op de slaapkamer van mijn kleinkindjes!!
    Hoop een kansje te maken!

  65. Yvette schreef:

    Wat een scheetje!! Zo’n dekentje zou perfect staan in het kamertje van onze kleine meid in ons nieuwe huisje. En wie weet is dit pakket precies wat ik nodig heb om uit m’n haakdip te komen, een mooi en overzichtelijk project voor tussendoor :-) Lfs Yvette

  66. Anke Mathijssen schreef:

    Heel gaaf voor op onze loungeset voor de frisse avonden :) Hebben we wel nodig met dit herfstweer !

  67. Kelly schreef:

    Wat een mooi dekentje! Ik ben nu bezig met mijn sjaal in granietsteek af te ronden, dus ik mag aan een nieuw project beginnen :) Ik doe graag mee!

  68. Ginny schreef:

    Wauw! Wat een super give away! Dit dekentje zou superleuk zijn voor mijn kleine meid :)
    Liefs Ginny

  69. Sabine schreef:

    Wat een leuke actie weer! Ik doe graag mee! We verwachten in oktober ons 2e kindje en dan zou dit wel een stoer dekentje zijn!

  70. Wilma schreef:

    Nou… zo’n prachtige deken zou ik wel willen maken… en ik weet ook al voor wie!! Maar dat is nog geheim?
    Dus kom maar op met die bolletjes.

  71. Lilian schreef:

    Wat een leuke kleurtjes! De granietsteek is al mijn favoriet. Dit dekentje zou ik graag maken voor stichting de regenboogboom, om een kindje dat het nodig heeft een prachtig dekentje met fijne herinneringen te bezorgen.

  72. Sonja schreef:

    Vier dames zwanger in mijn omgeving leuk om zo’n dekentje te maken.

  73. Anneke schreef:

    Wat een super leuk dekentje! Deze zou ik heel graag winnen!! :)

  74. Michelle schreef:

    Wat een ontzettend leuke deken! Een vriendin is zwanger van de 1e en die zal het helemaal geweldig vinden als ik deze haak voor haar:)

  75. Ester schreef:

    Ik doe graag mee aan deze leuke give away en als ik win wil ik het dekentje haken voor het bijna 1 jarige zoontje van mijn vriendin. Lekker voor in zijn bed of buggy.

  76. Astrid schreef:

    Oooh wat gaaf weer! Plaid zou hier ontzettend gaaf op de bank staan! Dus ik doe graag mee!!

  77. Amanda schreef:

    Wat een leuk dekentje! Ik doe mee. Heb net het sterrenkussen af uit je boek en ben nu bezig met het muzieksterretje voor de baby van onze buren. :-) zo leuk al die mooie haakprojecten

  78. sietske schreef:

    Oh wat een prachtig dekentje ?. Ik zou dolgraag de bolletjes willen winnen. Wil de granietsteek al een tijdje uitproberen en dit zou een mooie gelegenheid zijn.
    Aangezien ik al uit de hele kleine kindjes ben zou ik er een gezellig dekentje voor in mijn eendje (2cv) van maken.

  79. Manon schreef:

    Leuk dekentje! Ik heb geen kindjes dus ik denk dat ik er een stoer groot kussen van zou maken (of twee) en ik loot dus graag mee voor deze mooie prijs!

  80. Jookje Bos schreef:

    hoi Lisanne,
    Prachtig dekentje en prachtig garen…dit zou ik wel graag in mijn postbus willen ontvangen. Bedankt sowiezo voor het delen van dit patroon. Nog een fijne dag.
    Groetjes Jookje?

  81. Emanuëlle Overeem schreef:

    Dank je wel voor het idee en het patroon! Ik ga er zeker mee aan de slag als een van mijn volgende projectjes! ??
    En om daar het garen voor te winnen zou helemaal gaaf zijn! ?

  82. Ria Kassenberg schreef:

    Hallo Lianne
    Weer super gaaf patroon !en ik zeg www (Wil Wel Winnen )Groetjes Ria

  83. Lisette schreef:

    Wat een mooi dekentje, deze steek maakt het echt stoer. Graag loot ik mee. Voor het pakket.

  84. Agnes schreef:

    O wat een leuk dekentje en een zeer leuke give away. Ik doe zeker mee. Zeker nu ik net gehoord heb dat ik weer tante ga worden, zou ik het goed voor kunnen gebruiken om dit dekentje voor te maken

  85. Manon Prins schreef:

    Wat lief Lisanne! En wat een mooi dekentje is het weer geworden. Ik weet wel een baby’tje bij wie dit dekentje prachtig op zijn kamertje past. Ik zou hem dan ook in dezelfde kleuren willen maken. Dus ga duimen dat ik het pakketje mag winnen. Liefs, Manon

  86. Ingrid schreef:

    Ik doe mee!

  87. Jo-Lynn schreef:

    Ik ben al een hele zomer aan de haak met je prachtig boek dus wat extra wolletjes zijn meer dan welkom! :-)

  88. Gaby schreef:

    Hi Lisanne!
    Wat een gave actie en wat een super idee om deze steek voor een babydeken te gebruiken! Leuk makkelijk en zo’n gaaf effect!!! Ik doe graag mee voor mijn pas geboren neefje!!! Liefs Gaby

  89. Bo schreef:

    Oh wat een mooie kleurtjes! Daar zou mijn kleine dametje Joni mooi onder kunnen liggen, ik doe graag mee met de give away! Het lijkt me een heerlijk wolletje om het leuke patroon mee te maken!

  90. Anna schreef:

    Heel leuk dekentje! Ik doe graag mee met de winactie :-).

  91. Jonne schreef:

    Wat een leuke prijs! mijn zus is begin november uitgerekend, lijkt me erg leuk om deze voor haar te mogen maken! ben benieuwd :)

  92. Ingrid schreef:

    Ik doe graag mee met deze give away. Zou een mooi cadeautje zijn voor mijn verjaardag vandaag.

  93. Mimi schreef:

    Hallo
    Ik word om voor de eerste keer en zou mijn zwangere dochter graag blij maken met zo’n leuke deken!!!

  94. Astrid schreef:

    Wat super leuk <3 ik doe heel graag mee! We gaan een spannende periode tegemoet om een kindje te krijgen- wat zou het leuk zijn om tijdens deze bezoeken en laaaaange autoritten dit dekentje te mogen haken en later te mogen gebruiken met als herinnering hoe het allemaal begon.

  95. Barbara schreef:

    Oh weer zo’n leuke give-away en ik zou maar wat graag het linen soft een keer uitproberen. Met jouw patroon is dat natuurlijk weer genieten. Fijne dag!

  96. Jolanda schreef:

    Zo tof! Ik doe graag mee!

  97. Linda schreef:

    Ik doe graag mee! Mooie kleurtjes en leuk zo’n stoere deken in granietsteek. Zowiezo bedankt voor de inspiratie! Groetjes.

  98. Leonie Jansen schreef:

    Wat een prachtige kleuren! Ik begin het haken steeds beter onder de knie te krijgen, en aangezien kleedjes haken mij bijzonder goed af gaat, zou dit pakket helemaal geweldig zijn! Ik hoop er binnekort aan te kunnen beginnen! ?

    Duimen maar!!

  99. Carolien schreef:

    Wat een prachtig deken en heerlijke kleurtjes. Ik ben nu bezig met het haken van je stoere sjaal. Deze deken zou een leuk project voor daarna zijn!

  100. christa debusschere schreef:

    Dag Lisanne, zou een mooi vroeg verjaardagscadeau zijn. Ik word 50 in september. Ik zou het voor mijn moetie maken. Xxx

  101. Corine schreef:

    Ik doe graag mee met je give-away Lisanne! Ik word altijd zo blij van je foto’s en je kleurgebruik. En dekentjes haken vind ik heerlijk…dus ik doe graag een poging. Fijne avond!

  102. Petra schreef:

    Wat een leuke deken, met werkelijk prachtige kleuren. Ik doe ook graag mee aan de give-away. In mn omgeving worden er wat kindjes verwacht, dus een cadeau op voorraad hebben liggen is altijd fijn :)

  103. Kim schreef:

    Wat een geweldig leuk patroon, super stoer maar ook lief en leuk!

    Dan de giva away! Wauw! Doe graag mee…

  104. Lizeke schreef:

    Wat een leuke dingen maak je! Ik zie ze vooral via Instagram. Een dekentje haken lijkt me erg lekker van deze (na)zomer, die nooit echt lang warm is geweest. Of hij bij een babytje terecht gaat komen….?
    Groetjes, Lizeke

  105. Annemarie schreef:

    Wat een leuke actie. Doe graag mee!

  106. Denise schreef:

    Deze give away kan ik niet laten lopen!gewoon omdat ik heel blij word van deze kleuren en van het haken van dekentjes!

  107. Carolien schreef:

    Wat een gaaf dekentje! Dat zou leuk zijn om te winnen! Ik ben nog niet zo lang aan het haken dus dit zou erg goed van pas komen ?

  108. Pauline Visser schreef:

    Ik zou dit dekentje heel graag haken! Gewoon om weer lekker iets te doen te hebben. En hij is mooi en nog nooit de granietsteek gehaakt

  109. Marijke schreef:

    Wat super leuk dit dekentje!
    De kleuren passen mooi. De granietsteek vind ik zelf prachtig: afgelopen winter heb ik er een omslagdoek mee gehaakt!
    Graag doe ik mee met de win actie <3 Wie weet :-)

    Liefs,
    Marijke

  110. Jose schreef:

    Wat een leuke give away weer! In mijn omgeving worden weer aardig wat babietjes verwacht dus een leuk project om te maken.

  111. Janette schreef:

    Gaaf! En wat leuk deze actie, daarom doe ik graag mee!

  112. Karlien schreef:

    Ik doe graag mee! Het ziet er een heel mooi dekentje uit voor het kindje dat ik in september verwacht! En met de eenvoudige steek zal het misschien nog klaar zijn voor de geboorte, ofwel is het een leuk tussendoor-projectje om te doen terwijl de baby slaapt ;-)

  113. Marjan schreef:

    Het ziet er leuk uit en ik doe graag mee met jullie actie! Ik ben zojuist voor de 2de keer oma geworden dus zouden de bolletjes Linnen Soft heel goed uitkomen. Zeker voor een baby ♥

  114. Kim van den Boogaart - van Dun schreef:

    Hoe leuk, 2 vriendinnen zijn nu zwanger en bijna tegelijk uitgerekend. Ook ben ik sinds dit jaar voor het eerst tante geworden en in oktober word ik het nog een keer. Dus genoeg lieve mensen om blij te maken met zo’n mooi dekentje van tante Kim?.

  115. Marieke schreef:

    Jaaaaahhhh! Wol voor een dekentje! Alsof ik nog niet genoeg wolletjes heb. Ik wordt hebberig!!! Hihihi…

  116. Angela schreef:

    Wat heb je weer een leuke give away!!! Ik doe graag mee!! Heb 3 zwangere vriendinnen waar ik hem voor ga maken!

  117. Linda schreef:

    Ik zou heel graag die prachtige bollen willen winnnen. Mijn vakantie zit er inmiddels weer op maar, met een tomeloos haakwerk kan ik toch nog lekker genieten.

    Groetjes Linda

  118. Burney schreef:

    Wat een leuke give away!!!! Ik doe heel graag mee ?

  119. Marijke schreef:

    Hoi, wat een leuke deken. Ik doe graag mee, het lijkt me een mooie ontdekking om eens met linnen te haken. Dat heb ik nog nooit gedaan. Altijd mooi om nieuwe dingen te ontdekken. Groet, Marijke

  120. Shirley schreef:

    Natuurlijk wil ik wel een gokje wagen. Wat een leuk idee weer en het lijkt me echt een project dat
    lekker weg haakt… Lijkt me leuk als plaid voor onze hondjes, al moet ik dan wel de draadjes weg werken.

    Groetjes, Shirley :)

  121. Kylie Stend schreef:

    Blijft leuk he, die granietsteek. Zo veelzijdig!
    ik doe graag mee aan de give-away.

  122. Bettie schreef:

    Wat een leuke actie. Mijn jongste dochter is zwanger van ons 3e kleinkind, waarvoor ik van alles al heb gehaakt uit jou mooie boek “Haak je Happy. Het dekentje zou nog wel aan de babymand kunnen worden toegevoegd. Ik doe daarom graag mee aan deze leuke give away.
    Groetjes,
    Bettie

  123. Annelies schreef:

    Wat een leuke win actie! Fijn dat de kleurtjes en patroon al gekozen zijn, want niks zo moeilijk als kleurencombinaties en patroon kiezen. Dus ja, ik doe graag mee’

  124. Marjolein schreef:

    Wat een leuke steek! Helemaal de hip! En een fruithagel kleur! Hoe verzinnen jullie het!! Die is leuk, niet alleen qua naam maar ook qua kleur.

  125. Ilse ven schreef:

    Hier wordt toch weer zo blij van… Ik krijg er niet genoeg van.. Altijd zo creatief en super mooie ideetjes… Niet alleen blij maar ook gulzig… Wil alles maken… Mijn dagen zijn tekort!! ?… Dank u om mij te inspireren, motiveren…. Je hebt er een grote fan bij!! ?

  126. Tineke van IJperen schreef:

    Ik ken het garen Linen Soft van Scheepjes nog niet.
    doe daarom heel graag mee met de give away.
    Het dekentje vind ik ook super leuk, vooral de franjes, leuk bedacht.

  127. Cecilia schreef:

    Wow wat een super leuk en stoer dekentje,geweldige kleuren en prachtige garen,paar keer tegen gekomen maar nog nooit geprobeerd dus wie weet,daarom doe ik graag mee aan de give away. Graag cecilia

  128. Yardi schreef:

    Ik zie al heel veel reacties op deze give away. Maar ook een kleine kans het proberen waard?.. Dekentje ziet er super leuk uit en ga hem zeker maken of ik nu wel of niet win? Bedankt voor het idee en patroon!! Succes met loten en deze super actie!

    Groetjes Yard

  129. Vivianne de veth schreef:

    Super leuk deze give away!!^^
    Ik zou deze heeeeel graag voor kerst aan mijn schoonmoeder willen geven!! Als bedankje voor alles de afgelope 10 jaar. Zij ziet mij als een van haar kinderen en wil heel graag iets voor haar terug doen:)!♡ misschien kan zij dan wel een kleinkindje verwachten^^:)

  130. Susanne schreef:

    Ik doe graag mee! Ik ben helemaal verliefd op je boek.. Als ik er niet uit aan het haken ben, staat tie op de kast en als ik er dan naar kijk word ik al happy :) met 2 kleine kindjes kan ik zat haken en daar kan dit gave dekentje helemaal bij..

  131. Elske schreef:

    Wat leuk! Mooie kleuren en het lijkt me erg leuk garen om eens mee te werken. Doe graag mee!
    Groetjes, Elske

  132. Ans Ruyten schreef:

    O wauwie! Wat een mooie kleuren. Hier wil mijn baby girl vast wel onder slapen.
    Groetjes Ans

  133. Nienke schreef:

    Zou graag dit garen willen proberen, vind je dekentje erg mooi!!
    Groetjes en een fijne dag,
    Nienke

  134. Sieneke de Vries schreef:

    wat een gaaf dekentje, zou graag kans maken. zou hem voor een buurvrouw maken.
    die is zanger maar zit in de schuldsanering heeft niet veel geld om leuke spulletje te kopen voor de baby.

    zo’n prachtige deken zou de baby kamer opfleuren

  135. Daphne Mols schreef:

    Wat een mooi dekentje, met dit garen en deze fijne steek! Ook ik waag graag een gokje. :-)

    • Jopie schreef:

      Heerlijk, met mooie kleurtjes een niet zo’n moeilijk patroon lekker ontspannen een dekentje haken.
      leuk kraamcadeautje voor zowel een jongen als een meisje.
      ik doe graag mee aan de give away. Gr.Jopie

  136. Roelie schreef:

    wat een mooi dekentje en leuke kleuren zou graag mee doen aan de give away dank je wel daar voor

  137. Heleen schreef:

    Leuk. We zijn net de kamer van mijn meiden (5 en 8) een make over aan het geven. Zou heel mooi staan op 1 van hun bedden. Dus duim duim duim. Leuke actie

  138. leuk leuk wij zitten toch in de flow van dekens haken, dan kunnen we misschien nog even
    door haha,mooie wolletjes en die kleurtjes wauw

    liefs mingle-mangle

  139. Anneke schreef:

    Wat leuk zeg , eenvoudig patroon en een stoere uitstraling .Ik doe graag mee.

  140. Sigrid schreef:

    Wow, wat veel reacties, ik heb nogal moeten scrollen ;-)
    Toch doe ik ook mee hoor, zo’n mooi garen!
    Ben de 15de augustus jarig, dus zou goed uitkomen als cadeautje, hihi.
    Groetjes, Sigrid

  141. Margriet schreef:

    Och , wat een prachtig dekentje en wat een geweldig mooie kleuren ?. Ik doe graag mee met de give away. Fijne dag. Groetjes Margriet

  142. Maaike schreef:

    Hoi, wat een gaaf dekentje, dit pakket zou ik graag winnen.
    Groetjes Maaike

  143. Inge schreef:

    Hoi Lisanne,

    Voor mij nieuwe kleuren, nieuw soort garen en een nieuwe steek,
    ideaal om mee aan de slag te gaan in mijn vakantieweek.
    Heerlijk om mijzelf uit te dagen,
    doe ik mee aan de loting? … dat hoef je mij geen 2x te vragen.
    Wat een feest 10 bollen Scheepjeswol soft linnen,
    de zonvakantie met dit gratis haakproject mag voor mij snel beginnen.
    :-)

    Groetjes!
    Inge

  144. Suze schreef:

    Wow deze is leuk…
    Zou hem graag willen maken Rianna en Seb hun kleine mannetje die over enkele weken komt.
    Ze hebben niet de mogelijkheid om een uitgebreide baby kamer te kopen.
    Dus dit zou een welkome verrassing zijn.

  145. Pauline schreef:

    Wauw wat een leuke give away! Ik doe graag mee met de actie! Ons eerste kleintje wordt snel geboren (13 aug uitgerekend). Dit dekentje zou een perfecte aanvulling zijn voor de babykamer! Lekker haken in de kraamtijd!

  146. Janet schreef:

    Wauw, wat een reacties al inderdaad en wat een mooie bolletjes / kleuren. Een lieve collega van mij is “eindelijk” zwanger. Dit zou een leuk kado voor haar zijn. Ook echt haar kleuren (geslacht (nog) niet bekend). Dus ik doe graag mee om dit te winnen.

  147. Miranda schreef:

    Pick me! Pick me! :D

  148. Ingrid van Kaam schreef:

    Wat een leuk dekentje is het geworden en prachtige kleuren. Ik zou dan toch maar voor het afhechten gaan hou nl. niet zo van franjes (ook niet aan mijn eigen dingen :-) .
    Vind het wel een prachtig project.
    Ik loot ook graag mee hoor :-)

  149. Isabelle schreef:

    Ooh! Met al die pasgeboren babietjes (en nog op komst!) in de vriendenkring, zou dit dekentje een ideaal kraamcadeau zijn! Superleuke giveaway :-) Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.

  150. Verhaeghe Sabine schreef:

    Leuke actie!!! Ik doe mee!

  151. Dini schreef:

    Prachtig. Ik doe graag mee met deze winactie

  152. Karin Portier schreef:

    Wat een prachtig dekentje, echt geweldig mooi. Ik doe ook ontzettend graag mee met deze leuke winactie en zou er dan een mooi babydekentje van maken voor ons kleine meisje wat in november geboren word.

  153. bianca schreef:

    Wat een leuke site is dit! Ik doe graag mee aan de give away! ik win nooit wat maar dat mag de pret niet drukken! Ik ga lekker nog wat rondneuzen hier ?

  154. Barbara schreef:

    Wat een leuke deken, ik doe graag mee aan de give-away. Voor op mijn nieuwe (haak)stoel wil ik nog een fijn dekentje haken, en deze past er perfect bij! Ik ga duimen! Groetjes, Barbara

  155. ine schreef:

    Wat een leuk dekentje, en mooie kleurtjes! Ik ben pas begonnen met haken en die granietsteek lijkt me niet moeilijk. Ik wil heel graag meedoen met de give away.
    Groetjes Ine

  156. Maaike schreef:

    Wat een fijne kleuren en tof project! Ik doe mee voor mn mannetje Sascha ?

  157. Dorine schreef:

    Een erg leuk dekentje in supermooie kleuren.
    Ook ik doe graag mee!

  158. Christine schreef:

    Wat een leuk dekentje! Ik doe graag mee met je Give away. Met dit garen heb ik nog nooit gewerkt. Ik zou het graag uitproberen.

  159. Leandra schreef:

    Wat een pracht van een dekentje!
    Mijn kinderen spelen graag met dekens en het liefste gemaakt door mama. Ik zou het pakket dus graag winnen, zodat we weer een deken aan de verzameling toe kunnen voegen.

    Bedankt voor het leuke patroon. Het bezoeken van je blog is altijd leuk en de moeite waard. Succes ermee, hopelijk ga je er nog lang mee door.

    Groetjes Leandra

  160. Mirjam schreef:

    Wat een mooie kleuren en een leuke steek om te doen.
    Zou het dekentje graag maken voor mijn 1 maand oude kleindochter, dus ik doe graag mee met de verloting.

    Bedankt voor het mooie patroon.

    groetjes Mirjam

  161. Hilde haakt schreef:

    Reactie nr. 164 al… Maar iedereen kan winnen, dus ik doe graag weer mee. Mooi garen!

  162. ine schreef:

    Misschien ben ik wel de hekkensluiter, maar vooruit wie weet.
    Wil je even zeggen, heb van de week je boek binnen gekregen via Bol.
    SUPER, ben al meteen met het ster kussen begonnen.

  163. Sandra schreef:

    Wat een mooie kleuren en dit garen ken ik nog niet. Het is vast ook een mooi lapdekentje voor in mijn rolstoel. Ik doe graag mee aan de verloting.

  164. Margreet V schreef:

    LEUK, tuurlijk doe ik mee, ook al heb ik weinig kans met zoveel berichtjes. De deken van mijn dochter is bijna klaar, dus tijd voor een nieuw project ;)

  165. Janina schreef:

    Wat heb je toch altijd leuke, bij mij passende dingen, net wat dingen uit je laatste boek afgemaakt
    Dus weer tijd voor een nieuw project, de give away actie is passend in de tijd
    Groet en liefs Janina

  166. Anke schreef:

    Wauw! Mooi door de eenvoud. Loot graag mee :)

  167. Martje schreef:

    M’n eigen kids zijn er inmiddels te groot voor, maar voor m’n neefje van 2 maandjes, zou die geweldig zijn :) ik doe graag mee!

    Wat fijn dat je inmiddels weer lekker kunt haken,na een tijdje wat minder. ..

  168. Martje schreef:

    M’n eigen kids zijn er inmiddels te groot voor, maar voor m’n neefje van 2 maandjes, zou die geweldig zijn :) ik doe graag mee!

    Wat fijn dat je inmiddels weer lekker kunt haken,na een tijdje wat minder. ..

    Groetjes, Martje

  169. Thessa schreef:

    Hi Lisanne! Superleuke kleurencombinatie en een leuk (en handig) idee van die franjes! Graag waag ik een gokje! Dank voor al je leuke ideeën en inspiratie.
    Groetjes,
    Thessa

  170. Mieke schreef:

    Wat een leuke give away! Ik ben dol op dekentjes maken dus ik doe graag mee.

  171. Iris Fitzpatrick schreef:

    Oh wat een schattige deken. In de zomer neem ik graag een break van naaien en dit ziet er ideaal uit, zeker met een nieuw neefje/nichtje op komst.

  172. Sylvia schreef:

    Super leuk! Mooie heerlijke kleurtjes en een leuk patroon! Graag waag ik een kansje!
    Een heerlijk babydekentje! <3!

  173. Truus schreef:

    Erg mooi. Hier kan ik vast iemand blij mee maken. Ik doe graag mee.

  174. Herma schreef:

    Wat een lieve kleurtjes! Ik doe mee!

  175. Annabel schreef:

    Wat een prachtig dekentje!! Ik ben dol op de granietsteek, haakt inderdaad heerlijk weg, maar heeft zo’n leuk effect :-) En dan waag ik ook heel graag een kansje voor het mooie garenpakket, wat een fijne kleurtjes!!

  176. Denice schreef:

    Wat een gaaf en stoer dekentje!! Die wil ik ook haken! Ik wil ook wel kans maken op dit super pakket!
    Groetjes, Denice

  177. Anita de Bruin schreef:

    Wat een prachtige deken. Die kleuren zijn zo mooi. Ik wil graag een kansje wagen om dit te haken.
    Liefs, Anita

  178. maartje schreef:

    Ooh ik heb je boek vorige week besteld! Kan niet wachten tot ik er iets leuks uit kan maken! En dit dekentje is overigens ook erg leuk om mee te beginnen!

    • Brenda schreef:

      Wat een leuke kleurencombinatie!!! Met deze bollen garen wordt haken wel echt een feestje. De deken zou mooi staan in ons interieur. Ik waag dan ook graag een kansje om dit mooie garen te winnen.

  179. Annemarie schreef:

    Oh wat een leuk dekentje! Mooi materiaal ook, daar zou ik graag eens mee werken!

  180. Frederika schreef:

    Super leuk is deze Lisanne ! Ik “ding” heel erg graag mee!

    Xxx Frederika

  181. Denise van der Veer schreef:

    Ik doe ook graag mee. Kan ik een mooi dekentje maken voor de babykamer ♡

  182. Tessa Slijkhuis schreef:

    Wow! Wat een superleuk dekentje en die kleuren! Love it! ?

  183. Marjolein schreef:

    Wat een super mooie deken. Zou gaaf zijn om deze te maken voor de baby van een vriendin. Ik doe graag mee met deze leuke winactie.

  184. José Veltens schreef:

    Wat een leuk dekentje en een mooie kleurencombinatie! Ik doe graag mee, een nieuw plaid voor op de bank is altijd leuk!

  185. Vlijtig.liesje schreef:

    Ik ben nog even zoet met je aztec plaid, maar heb de smaak te pakken naar meer (en ik heb een zwangere collega ) dus ik doe graag mee voor zo’n haakpakketje

  186. Amanda schreef:

    Wat een ontzettend mooie zachte kleurtjes! Ik doe graag mee om de bollen te winnen. Ik zou ze ook gebruiken voor eenzelfde babydekentje. Een simpele steek haakt lekker weg en geeft inderdaad een ontzettend leuk effect!
    Groetjes, Amanda

  187. Evelien schreef:

    Wauw! Wat een fijne give – away! Zou leuk zijn om die nog even te winnen voor ik met vakantie ga! Misschien nog net op tijd om mee te nemen op reis…?

  188. Lianne schreef:

    Met een nieuw nichtje of neefje op komst, doe ik graag mee met je te gekke give away.

    Lieve groet,
    Lianne

  189. Danique Uittenbogaard schreef:

    Wat een leuke kleuren combinatie! Die sla ik op :) Echt een perfect dekentje voor mij. Ik heb echt een vreselijke hekel aan draadjes afhechten.

  190. Helma schreef:

    Tja, wat moet ik zeggen. Zoveel leuke reacties hier boven. Maar toch waag ik een kansje op dit mooie garen. Zo veel moois mee te maken:-)

  191. anita buitink schreef:

    Graag doe ik mee met jou give away…..ik heb de zomersjaal af en wil wel weer een nieuw projectje.
    Dit lijkt mij leuk om te haken!

  192. Eef schreef:

    Super mooi, Lisanne! Ik doe graag mee?

  193. Roxanne schreef:

    Wat een ontzettend leuke win actie! Ik haak nog niet zo lang en mijn vaardigheden zijn nog zeer beperkt ;)… Maar wat lijkt het me leuk om deze deken te maken!

  194. Talitha schreef:

    Ja graag Lisanne zou ik kans maken op dit prachtig samengestelde pakket van Henja! Geweldig die kleurtjes. Het patroon is ook super zeg, dankjewel voor het delen! Dit dekentje zou fantastisch staan bij een van de leuke accessoires uit je boek (als kraamcadeau :))
    Groetjes Talitha

  195. Elize schreef:

    Zeer mooi dekentje en heerlijke kleuren combi! Dit zou echt iets voor mijn dochter zijn, graag doe ik dan ook mee voor haar!

  196. Natasja schreef:

    O wat een stoere deken!!!!
    Een leuk nieuw project!!!! Dat wordt duimen!!!!

  197. Samantha schreef:

    Wat een mooie deken en wat een leuke winactie!!
    Ik doe heel graag mee.

    Heel graag met wit, lichtgrijs, donkergrijs, lichtblauw en donkerblauw

  198. Rita Molendijk schreef:

    Ik doe graag mee….heb nog nooit een dekentje gehaakt….en ook leuk om kennis te maken met het garen en de mooie kleurtjes!

  199. rietje schreef:

    ik heb ook ingeschreven op fb voor deze win actie gaaf is die

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving