fbpx


Tipi kussens naaien..!

Voordat ik met mijn tipi bericht begin wilde ik je nog even laten zien wat ik afgelopen weekend om de brocante markt in Temploux scoorde :) Ik ga elk jaar naar zo’n grote markt en meestal gaan we naar Lille, maar helaas is die dit jaar afgelast. Dus dit jaar gingen we naar Temploux in België en het was me weer leuk! Ik kan het iedereen aanraden als je van neuzen en oude spullen houdt hihi, daarnaast is er altijd een gezellige sfeer en is het ook heerlijk om te kijken wat andere mensen mee naar huis slepen. Hieronder zie je dus wat ik mee naar huis nam en ik ben er super blij mee! Gaan jullie wel eens naar zo’n markt? en zo ja, naar welke? Daar zijn ze dan weer, de tipi’s. Ja ik kan het niet laten, ben toch echt wel in de greep van deze trend. Ik word zo vrolijk van die tentjes :) het is net alsof je weer kind bent hahaha en op avontuur gaat met je knapzak. Oké, ik sla door ik weet het. Maar ze maken me gewoon blij. Dus waarom niet een paar tipi kussens naaien voor kids die er net zo blij van worden als ik! Gewoon met restjes stof en band dat je nog hebt liggen, hoe gekker de samenstelling hoe beter in dit geval denk ik haha. Des te interessanter worden ze voor kids. Aan de voorkant heb ik in ieder geval een deurtje gemaakt en met verschillende kleuren en soorten stof en band gewerkt. Ze zijn lekker groot geworden waardoor kids er ook heerlijk op kunnen hangen :) Aan de achterkant zijn ze uit 1 lap stof gemaakt. Bovenop zit een veertje en een stukje band om de kussen extra spannend te maken. Je kunt ook gewoon heel eenvoudig een driehoek vorm knippen uit stof en de schuine kanten meteen onderaan al laten beginnen. Het is maar net wat voor vorm je leuk vindt. Ik vind ze zelf erg grappig geworden en ook buiten doen ze het erg leuk voor op je tuinbank. Je hebt ze zo gemaakt en het is ook nog eens een heel leuk project om samen met je kids te maken! Ik wens je een hele fijne nieuwe week :) Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Verie

  |

  Super leuk de tipi`s, Lisanne! Hihi…kbegrijp dat je er heel blij van wordt, ze zijn ook echt heel mooi! En wat leuk dat je naar een brocante markt geweest ben, vroeger deed ik dat vaker, nu eigenlijk nooit meer. Nu ik jou super de super gave items zie die je gescoord heb wordt ik weer hebberig om ook weer eens te gaan. Wie weet..geniet ervan en een fijne dag nog..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank voor je lieve reactie Verie!! Het was echt genieten op de markt :)) kijk nu alweer uit naar volgend jaar!

   Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Ik ben ‘nog’ niet eerder op zo’n markt geweest, wie weet..
  Echt wel hele leuke kussens, gaan we even onthouden/opslaan.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja Leuk!! de markt is echt aan te raden :)

   Reply

Laat een reactie achter