fbpx


Augustus 2016..!

Goedemorgen september :) augustus zit er alweer op..! Wat ging het snel hè! Gelukkig kwam eindelijk de zon weer lekker veel op visite en konden we veel buiten zijn. Dat vond ik zo fijn. Mijn vakantie zat er in juli al op maar toch voelde augustus ook nog als een echte zomermaand waarin alles wat relaxter was. Maar nu kan ik wel zeggen dat de echte drukte weer is losgebarsten :) Ik kreeg in anderhalve week 16 nieuwe opdrachten (allemaal heeeeeel leuk) en van sommige zie je onderstaande collage’s al een sneak peek… In augustus ging ik lekker naar brocante snuffelen in Temploux, het was echt een heerlijke dag waar ik nog vaak aan terug denk en ook kijk ik alweer uit naar de volgende. Ik heb al veel te veel spullen en koop dus meestal niet zo veel. Maar toch kom ik altijd met iets nieuws (eigenlijk oud) thuis hahaha. Dit x kocht ik veel hertjes en een mooie mint kleurige stalen mand. Met de reuzenwol hierboven op de foto ben ik bezig voor een nieuwe opdracht! GENIETEN HE!! Wat ook zo grappig was, is om mezelf zowel in de Franse als de Duitse uitgave van La Maison Victor te zien staan. Dat was echt heel onwerkelijk en ook vind je me in de nieuwe uitgave van Trui magazine! Het is zo’n gaaf stuk geworden van maar liefst 6 pagina’s! Daarnaast begon ik met het breien van een lapjes deken, het eindresultaat zal ik hier uiteraard laten zien. Ook al was augustus een echte zomermaand, toch was ik alweer bezig met opdrachten voor kerst hahahaha. Het is best wel gek om met 30 graden aan de donkere en koude winterdagen te denken. Maar ook wel weer leuk en dit x zat er ook een opdracht tussen met bloemen en takken :) Daarover in december meer! En hoe gek het ook is (sommige mensen vroegen me zelfs of ik misschien ziek was) maar er is hier en daar wat roze wol in mijn projecten geslopen ;-) Ik kon het niet laten met al die flamingo’s op de loer! Ze zijn zo leuk om te haken en het virus is dus ook op mij overgeslagen. Uiteraard blijven mijn favoriete kleuren nog steeds hetzelfde, maar ik moet eerlijk bekennen dat de eerste roze sjaal ook al van mijn naald is afgevallen hahahaha. Niet doorvertellen hoor… Ik wens je een hele fijne donderdag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Arja

  |

  Ik zeg niks…maar denk wel :-) roze sjaal o my o my dat ga ik echt ‘niet’ doen hoor.Ben reuze benieuwd naar wat je maakt met die reuze wol, ik heb zelf haaknaald 12 en 15 en vindt ze gewoon te grappig.Breien wil ik binnenkort ook eens leren en waarschijnlijk ga ik ook nog achter een naaimachine zitten, ongelofelijk maar zo leuk allemaal.Geniet op de eerste van september na van het mooie van augustus, zet ik een kopje thee :-) (met straks wellicht een speldenkussentje erin)

  Reply

 • Avatar

  Loes

  |

  Mooie plaatjes Lisanne! Heerlijk hè al die plannen?
  Zit nu lekker buiten in de schaduw met jouw boek. Ik heb de bolletjesslinger gemaakt voor de verjaardag van mijn kleindochter en voor haar zusje wil ik de toverstok nog maken. Was al begonnen met de confettideken maar moet het uithalen. Groetjes, Loes

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Heerlijk al die plannen.
  Je sneak peek ziet er veel belovend uit. Ik kijk uit naar de foto’s van de eindresultaten op je blog!
  Heel veel plezier.

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Wat een mooie augustusfoto’s. Wat ben je lekker druk met draad en praat. 1 opdrachten wow! Succes :)

  Reply

  • Avatar

   Nicole

   |

   16 opdrachten wowwow :)

   Reply

Laat een reactie achter