fbpx


Een gebreid thuis..!

De R zit weer in de maand..! In mijn ogen betekent dat altijd veel thee, dekentjes, Netflix, haken en breien!! Het wordt weer kouder buiten en in ons land ook vaak natter :) En dan kruip ik het liefst weg in al mijn warme zelfgemaakte accessoires! Zoals jullie weten ben ik gek op warme dikke dekens en kussens en hieronder deel ik dan ook een paar van mijn favoriete met jullie. Hoe dikker de wol hoe mooier ik het vaak vind. Ik kan er uren naar kijken en een aantal items, zoals de deken zullen ook nooit mijn huis verlaten :) Ze zijn gewoon te mooi en kostbaar voor me. Dit is voor mij waarom ik 3,5 jaar geleden met deze hobby begon :) Het maken van echte stoere warme woonaccessoires. Het liefst in crème wit omdat ik zeker weet dat ik die kleur altijd mooi al blijven vinden. Maar het is soms ook wel eens gaaf om met een accentkleur te spelen. Haken of breien jullie wel eens met XXL garen? Ik ben momenteel weer bezig met twee opdrachten met dit garen en hoop dat ik jullie kan inspireren om er ook mee aan de slag te gaan. Het is natuurlijk niet echt ontspannend breien, maar het resultaat is echt zo de BOM!! :) Ben benieuwd wat jullie van dit soort garen vinden en of je er ook wel eens iets mee hebt gemaakt of zou willen maken… Happy zaterdag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (18)

 • Avatar

  Wendy

  |

  Wat een prachtige foto’s en ja creme blijft altijd mooi! Ik geniet van je blog. Gr. Wendy

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dankjewel! zo leuk om te horen :))

   Reply

 • Avatar

  Willeke

  |

  Hoi Lisanne, ikzelf heb voorkeur voor een middeldikgaren, van ongeveer naalddikte 3,5 tot en met 6. Crème is wel één van de favoriete kleuren. Persoonlijk denk ik dat dat pas echt tijdloos en passend voor ieder interieur is, mits het patroon en/of steek mooi is!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Is ook altijd mooi, alleen wat meer standaard dan het XXL garen :) Maar 4,5 mm blijft ook mijn favoriete naald om mee te werken. Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Tineke

  |

  Hoi hoi wat een prachtige foto’s! Ben druk uit het boekje ‘Haak je happy’ bezig. Nu voor het eerst met By Claire nr. 2 gehaakt, wat super mooi! Nog nooit met XXL maar dat ook maar eens proberen dan. Succes verder!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Tineke, wat leuk om te horen!!! By Claire 2 is ook prachtig en er komt einde dit jaar nog een dikkere By Claire in de winkels! Daar kijk ik ook erg naar uit :) Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Angele

  |

  Heel mooi, ik zou ook graag eens met xxl garen willen werken, waar kun je dat halen? Ik ben benieuwd naar je nieuwe projecten

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Phildar heeft een nieuw XL garen, maar je kunt ook bij Knottenwol en de wolkelder terecht. Daarnaast heb ik binnenkort een leuk patroon om te breien met lontwol voor je :) Dus hou mijn site in de gaten. Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Lianne

  |

  Ik heb wel met zpaggetti gehaakt en nu brei ik een kussen hoes met naald 10. Maar de deken op jou Blog is wel een stukje dikker en dat staat nog wel op m’n verlanglijstje :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het is zo gaaf om te doen! Helaas is hoe dikker het garen..ook hoe hoger de prijs. Maar ik kan het iedereen aanraden! Het is zo mooi om zon XXL deken op de bank te hebben. Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Jenny

  |

  Hoi Lisanne,
  Ook ik ben groot fan van je blog,en mijn kleur is ook creme,ik ben nu verhuisdozen aan het inpakken,maar als we in het andere appartement zitten,dan ga ik het zeker proberen om xxl te gaan haken of breien,ik vind dat ook supergaaf.
  Groetjes jenny

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Jenny, super gaaf om te horen!! En hoe gaaf dat je straks gewoon voor je nieuwe thuis aan de slag kan! Ik ben heel benieuwd en hou me aanbevolen oor een foto :) Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Wat mooi zeg.
  Graag zou ik iets willen breien van XXL garen, maar waar vindt ik die mooie patronen.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik ben er druk mee bezig :) Er komen binnenkort in ieder geval patronen voor dekens. Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Die deken is geweldig, waar haal je eigenlijk zulk dik garen? Ik heb laatst met drops paris dubbeldraads op haaknaald 12 gehaakt.Vond het grappig om te doen, dus ruikt naar meer.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ow gaaf! Drops polaris en eskimo is ook echt prachtig!! Dit soort garen koop je bij Phildar, Knottenwol of de echte luxe bollen bij http://www.knitwit.nl Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Ja, haken met XXL garen staat ook nog op mijn lijstje. Ik zou er graag een vloerkleed(je) mee haken, maar dan wel een die ik kan wassen vanwege de hondjes. Heb nog even gewacht, omdat we de woonkamer gepimpt hebben, maar het lijkt me een leuk project voor de koude, donkere dagen.
  Heb momenteel nog 4 wip’s liggen, dus het duurt nog even… ;)

  Liefs, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Patricia

  |

  Hoi Lisanne, wat een geweldige stoere deken heb je gebreid! Ik heb het patroon besteld, gratis nog wel…..Bedankt! Nu staat er dat ik 1 kilo garen nodig heb maar kan je ook aangeven hoeveel meter ik nodig heb?
  Alvast bedankt!
  Grtjes Patricia

  Reply

Laat een reactie achter