fbpx


Flamingo drinks..!

Ik vind het altijd heerlijk om in buitenlandse supermarkten rond te struinen, het liefst van die grote die van alles en nog wat verkopen. Op mijn vakantie in Frankrijk moest ik natuurlijk ook even een Carrefour in :) Heerlijk door al die gangpaden struinen op zoek naar mooie verpakkingen, heerlijk ruikende handzeep en mooie tijdschriften. Daar vond ik meerdere leuke handwerktijdschriften die ik mee naar huis nam en in één (Creative) daarvan stond een super leuk haakpatroon ontworpen door Aurelie Schwaller..! Namelijk van een flamingo mug cozy..!! Daar viel ik meteen voor en die moest ik maken :) Ze is toch te schattig! Ondanks dat mok cozy’s meestal heel onhandig zijn, is deze echt te leuk om niet te maken. Alleen al voor de fun. Ik gaf de mok aan mijn zus die vervolgens deze prachtige foto’s maakte. Zoals je ziet vind de poes het vooral een lekker hapje hahaha of zou hij op die lekkere taart azen..? Dat zou ik overigens niet raar vinden. Mok cozy’s zijn te leuk om cadeau te geven! Het zijn relatief kleine haakprojectjes en ze maken iedereen vrolijk! Daarnaast kun je ze door middel van de knoopjes aan de achterkant gemakkelijk loshalen wanneer je de mok wilt afwassen.  Ik heb enorm veel lol gehad met het haken van deze kleine flamingo! Een oplettende volgster mailde me dat het patroon voor deze cosy HIER te vinden is. Haakte jullie al wel eens een mok cozy? Fijne dag! X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (11)

 • Avatar

  m(i)e

  |

  hihihi! Die foto met die kat :D !

  Reply

 • Avatar

  Christine

  |

  Dat staat wel superleuk om die mok heen! En die kat…tjsah, waar zou die nou zin in hebben… ;-)

  Reply

 • Avatar

  mamadammeke

  |

  Hihi, de kat steekt haar tong uit.
  Ik vind het geweldig mooi, maar lijkt me idd ook erg onhandig ;)

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Hi, hi…..wat zou die poes nou denken☺??

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Liza

  |

  Ooh wat een supergrappig ding en de foto’s zijn prachtig! Ze kunnen zo in een tijdschrift.
  X

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Wat een leukerd …die foto met de poes is zó grappig. Fijne dag! Lieve groet, Lin

  Reply

 • Avatar

  Wilma

  |

  Wat een gave mok is het geworden. Waar kan ik het patroon vinden?

  Reply

 • Avatar

  Froukje

  |

  Wauw! Die is gaaf.
  Daar ga ik mij ook zeker eens aan wagen! Alleen jammer dat mijn frans niet zo goed is, haha.

  Liefs Froukje

  (makketrochfroukje.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Ester

  |

  Wowww.. Lisanne, deze is echt TE GEK!!! :-) Xx

  Reply

 • Avatar

  Sofie

  |

  Nog niet eerder gehaakt, maar wel heel leuk, deze!

  Reply

Laat een reactie achter