fbpx


Haakspiratie boekfeestje..!

27 augustus was het dan eindelijk zover..!! Het boekfeest van mijn haakvriendin Janneke Assink (JipbyJan) vond plaats op een hele toffe locatie in Rijssen. Bij het Wolhuis om precies te zijn en dat is dan ook meteen één van mijn nieuwe favoriete winkels. Wat een heerlijke winkel met een bijzonder aangenaam assortiment. Niet standaard maar vernieuwend en fris! Jammer dat ik een halve dag moest rijden om er te komen :) anders zou ik er ieder weekend te vinden zijn. Over alle mooie dingen die ik daar kocht ga ik je later meer laten zien! Maar nu terug naar het feestje… Samen met nog 22 andere haakbloggers en Instagrammers mocht ik deelnemen aan een haakspiratie workshop, dat was me toch gezellig! Ook al was het die dag 30 graden en zaten we op een zolderruimte heb ik genoten van deze middag! Janneke had last minute airco’s geregeld en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor :) Het boek kocht ik een paar weken voor het feestje al, ik kon simpelweg niet wachten en was zo nieuwsgierig naar haar boek. Ons boekenmaak proces verliep redelijk gelijk en het was zo leuk om onze avonturen met elkaar te kunnen delen!  En na mijn feest was het nu eindelijk tijd voor haar party! Meteen toen ik het boek in huis had, kreeg ik zin om de macaroublies te haken, ze zijn zo schattig om te zien. Dus begon ik direct aan deze leuke koekjes… En tijdens de workshop bij de lancering, mochten we een speldenkopje haken..!! Dat perfect bij mijn koekjes paste. Ik koos natuurlijk voor een goud, gouder, goudst kopje ;-) en om het nog gouder te maken, koos ik ook nog eens voor By Claire Sparkle om mee te haken hahaha. En hoewel de meeste het misschien afschuwelijk vinden, ben ik helemaal verliefd op het eindresultaat! Ik word er helemaal vrolijk van met die leuke speldjes erin. Waar ik ook erg vrolijk van werd (zoals je op bovenstaande hilarische foto kunt zien) is de goodiebag die we na afloop kregen! Hahaha er zaten allemaal mooie spullen in waaronder maar liefst twee boeken. Volop nieuwe inspiratie dus en ook nog wat mooie bollen garen en een tassenbodem. Veels te gek, maar zo leuk!! Het was echt een heerlijke middag waar ik van heb genoten! En die winkel moet je echt eens bezoeken! Ik kocht er een aantal zeer bijzondere bollen wol, uit Finland om precies te zijn, en ze hebben er gewoon een hele wand vol met mooie strengen :) De eerste koekjes die ik maakte, heb ik vorige week cadeau gedaan aan mijn oma, toen ze 94 werd! Dat verdiend wel een paar koekjes dacht ik zo en het zijn zulke leuke schattige cadeautjes. Verder staan er nog veel meer leuke patronen in het boek, van kleinere projecten als appelhoesjes, macaroublies en speldenkopjes tot een picknickkleed, deken en wiebertas. Janneke, je hebt een prachtig boek gemaakt en nogmaals dank voor de leuke workshop en de mooie goodies! Ik vond het super leuk om tegelijk het boekenavontuur mee te maken en ben blij dat jij mijn haakvriendin bent! Ik wens jullie allemaal een hele fijne nieuwe week..! X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (17)

 • Avatar

  Marjolein

  |

  Superleuk Lisan! En dat kopje met speldenkussentje is da bomb!!
  Fijne maandag! -x- Marjolein

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja he, ben er ook zo blij mee!!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Leen

  |

  Ik vind het kopje helemaal top, niks te goud hoor ;) Fijn dat het zo`n leuk feestje was!!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Fijn om te horen!! Ik ben echt een sucker voor goud hahahaha

   Reply

 • Avatar

  Heleen

  |

  Wat was het tof hè? En die reacties op de goodiebags, geweldig! Blije hoofden :-)
  Liefs, Heleen

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahahaha je zie je ons glimmen hiihihi zo grappig!!! <3

   Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Wat een lieve blog, Lisanne en wat heb je mooie items gehaakt, super leuk! Kvind je kopje top, binnenkort ga je mijn gouden versie zien (hoop ik), want ik heb ook een heerlijk goud kopje gescoord bij de kringloop en ik houd ervan! Geniet van al je mooie dingen en nog een fijne avond.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het was zo leuk en ik ben zo blij met mijn gouden kopje :)) Ben benieuwd naar jouw versie! X lisanne

   Reply

 • Avatar

  Jan

  |

  Wat super lief Lies! 💕😘Geheel wederzijds hoe fijn het was ons boekenmaakavontuur te kunnen delen en heerlijk om de liefde voor haken (en fijne wolletjes!) te kunnen delen! Geweldig dat je er bij was, ondanks temperatuur en afstand! ♥️😘

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Geheel wederzijds! XXX

   Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Wat was het een heerlijk feest he ‘ Je gouden kopje is echt helemaal de bom !! En die waanzinnige goodiebag…wooohh.. Wat een leuke foto van jou, helemaal blij met je “schatten” in je armen 💛 En het Wolhuis…daar gaan we ( samen ? ) zeker nog een keer heen ! ( op doorreis naar Purl Soho 😂)xxMir

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het was zo leuk!! En deal, we gaan die wereldwolreis plannen :) XXXX

   Reply

   • Avatar

    Jan

    |

    Count me in!
    En bij Het Wolhuis afspreken is sowieso een goed idee :-)

    Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Leuk, dat wij mogen meegenieten☺.
  Wilde wel dat ik erbij had mogen zijn…..☺.
  Zó leuk, dat spelden-kopje!!
  Het boek staat op mijn verlanglijstje☺.
  Blij, met jouw blog!!

  Gezellige dag toegewenst!

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Rina

  |

  Hoi Lisanne. Heel Leuk!!!. Ik ben dol op speldenkussens. Echter, ik heb er eentje van wel bijna 27 jaar oud…heeft mijn dochter gemaakt op de kleuterschool met punniken, een schildpad, en daar doe ik natuurlijk geen afstand van, dat begrijp je!. Ik hoop dat ze nog steeds handwerkles geven op de basisscholen, zou echt een gemis zijn als dat niet zo is!. Mijn dochters zijn studiekoppen en weten niets van haken en breien, daar hebben ze mij voor, :). Misschien ga ik het ze leren, want het is toch een gemis, vind ik, en zo ontzettend leuk om te doen!. Groeten op deze dinsdag!.

  Reply

 • Avatar

  Wendy

  |

  Wat een heerlijk verslag, de gezelligheid straalt er vanaf. En je kopje….GEWELDIG! gr. Wendy

  Reply

 • Avatar

  Christine

  |

  Wat een leuk speldenkopje! Staat juist heel erg mooi. En je koekjes passen er perfect bij.
  Heerlijk verslag van het feestje. Je hebt echt genoten.

  Reply

Laat een reactie achter