fbpx


Handwerdagen..!! + give-away :)

Jaaaa het is bijna zover..!! En ik heb er zoooo veel zin in :) Op vrijdag 7 oktober sta ik namelijk de gehele dag op de handwerkdagen in de Broodfabriek in Rijswijk. Ik heb daar een eigen workshop ruimte waar je die dag gewoon kunt binnenlopen en één van de mini workshops volgen!   Hierboven zie je de aankondiging op de website van de handwerkdagen en daarin lees je meteen dat ik mijn XXL breinaalden en wol meeneem zodat jullie dat ter plekke een stukje kunnen proberen :) Dat wordt lachen, gieren, brullen haha. Ik heb er nu al zoveel zin in! Maar er is natuurlijk meer te doen :) Je kunt uiteraard je boek: Haak je happy de kinderkamer laten signeren en op vertoon van je boek het patroon van de wandhanger komen ophalen :), maar je kunt ook een mini workshop “weven met weaving sticks” volgen en/of de workshop “stoere colsjaal haken” (in een heel leuk steekje) volgen. Je leert tijdens deze mini workshops hoe deze technieken zijn toe te passen en je kunt vervolgens meteen op de handwerkdagen het materiaal aanschaffen om er zelf thuis echt mee aan de slag te gaan! En als klap op de vuurpijl mag ik ook nog eens 6 (3 x 2) toegangskaarten weggeven..! Dat is toch gaaf :) Wil jij heel graag naar de Handwerkdagen komen en kom je dan ook gezellig even langs bij mijn workshop paleisje? Laat dan een reactie achter onder dit bericht, en laat me daarin weten wat jij graag wilt doen tijdens die dagen. Misschien hoor je as. dinsdag wel dat je hebt gewonnen! Fijne dag! X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (32)

 • Avatar

  catinca

  |

  Wat leuk! Ik kom altijd in de broodfabriek tijdens de quoltvtentoonstellibg, met mijn moeder. Maar als haakster zou ik graag een X naar de handwerkdagen gaan!

  Reply

 • Avatar

  Stephanie

  |

  Leuk! Ik ben heel benieuwd naar phil big en de reuzennaalden! En 2 gratis entreekaartjes… extra leuk!

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Het is de hoogste tijd dat mijn moeder en ik weer eens een dagje met elkaar op stap gaan. De laatste keer gingen we samen naar de Handwerkbeurs in Zwolle, een paar jaar geleden alweer 😬. Omdat we allebei van haken en breien houden (en m’n moeder van quilten), zijn dit de leukste uitjes! Ik wil haar graag verrassen!

  Reply

 • Avatar

  Lia

  |

  Ik denk vaak aan jouw verhaal van het punniken met boormachine om een dikke draad te krijgen😉Zo grappig ,dus nu met jou echt dik breien lijkt mij te gek !

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Wens je alvast heel veel plezier met de handwerkdagen, weven met weaving sticks ga ik even op google zoeken: dat ken ik niet :-)

  Reply

 • Avatar

  Corine

  |

  Gaaf! Ben nog nooit naar de Handwerkdagen geweest, dus ik wil me gewoon vergapen aan alles wat er te zien en en te doen is … :-)

  Reply

 • Avatar

  clairise

  |

  Wat tof. Ik vind die dekens altijd zo mooi. En dit leren staat bovenaan mijn lijst om te doen. Zo fantastisch zijn om dit van jou te mogen leren.

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Wat onwijs leuk! Ik heb bij jou nu zoveel projecten met die dikke wol en naalden voorbij zien komen, dat ik daar erg nieuwsgierig naar ben. Ik hou erg van die grofgebreide accessoires, en dit is dan hét moment om er zelf mee aan de slag te gaan.

  Reply

 • Avatar

  Karin pirtier

  |

  Super leuk , ik neem mijn boek mee en kom zeker de workshops doen en een gratis kaartje voor mijn vriendinnen is ook erg welkom ☺️

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Twee vrijkaarten, dat zou super zijn, kom ik gezellig met een vriendin langs!

  Reply

 • Avatar

  Silvia Postma

  |

  Hallo Lisanne,

  Ik kom graag bij je langs om iets leuks in mijn boek te laten zetten. Ik heb al meerdere projecten uit je boek gemaakt. De balletjes slinger heb ik opgegeven (steeds de tel kwijt en kan dan niet meer terugvinden waar ik gebleven ben). Maar ik heb 2 opbergzakken aan een stok gehaakt, die ga ik met kerst gebruiken om cadeautjes in te doen voor onze kinderen. En op dit moment ben ik bezig met het ster kussen in het zwart voor onze zoon. Graag zou ik de kaarten willen winnen, want het haken gaat goed, maar ik heb vast wat aan tips van jou! Een vriendin blij maken met een vrijkaart, wie wil dat nou niet!

  Reply

 • Avatar

  Miranda

  |

  Leuk, leuk, leuk!
  En ik kom langs en heb de entreekaartjes al liggen! Ik heb namelijk je boek gewonnen en mag die daar komen ophalen. Tot snel!
  Lieve groet, Miranda

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wat gaaf dat je workshops gaat geven op de handwerkdagen. Ik wil graag met mijn moeder naar de handwerkdagen. Daar gezellig inspiratie opdoen en misschien wel wat nieuws kopen. Gewoon een dagje lekker weg met haar, aangezien ik veel bezig ben met mijn studie en bijbaan. 2 dagen school, 3 dagen stage en een bijbaan op zaterdag maken dat ik veel weg ben. Dus een dagje naar de handwerkdagen lijkt me super leuk. Ik wil graag haakinspiratie opdoen en mijn moeder graag met breien. Ik ben benieuwd.
  Super leuk dat je kaartjes weggeeft. Fijne donderdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Hoi!
  Elke donderdagmiddag heb ik in mijn winkeltje Mamalou een haak &breicafé. Wat zou het ontzettend tof zijn als ik kan laten zien hoe je XXL breinaalden moet gebruiken in combinatie met welke wol je werkt. Dus kom heel graag naar je workshop. Liefs Caroline!

  Reply

 • Avatar

  Annemieke korsen

  |

  Hoi Lisanne ,
  Enorm benieuwd naar XXL BREINAALDEN. En natuurlijk weer gave actie.
  Liefs Annemieke

  Reply

 • Avatar

  CS

  |

  Hallo Lisanne,

  Dat zou geweldig zijn en een oppepper voor m’n vriendin (met wie ik naar dit soort uitjes ga) die na alle ellende wel iets positiefs kan gebruiken!

  Groetjes!

  Reply

 • Avatar

  Natasja

  |

  Ik haak sinds een half jaartje en raak helemaal enthousiast van jouw leuke blogs en van haakwerken die ik op facebook tegenkom. Zou leuk zijn om eens naar een (haak)beurs te gaan! Ik ben benieuwd wat er nog allemaal te leren is!

  Reply

 • Avatar

  Dini

  |

  Workshop Tunisch haken lijkt mij erg leuk Lisanne

  Reply

 • Avatar

  Kariel

  |

  Ik ben nog nooit naar de handwerkdagen geweest, maar ik zou zo heeeeeel graag je workshop xxl breien willen volgen!!! Ik haak en kan nog niet breien maar dat zou ik heel graag willen leren voor zo’n gave deken!
  Veel plezier alvast met de voorbereidingen en straks op de handwerkdagen zelf!
  Liefs, kariel

  Reply

 • Avatar

  Rianne

  |

  Het lijkt mij erg gezellig om rond te komen snuffelen tijdens de handwerkdagen. Altijd leuk om nieuwe technieken of zelfs nieuwe hobby’s te zien.
  Groetjes, Rianne

  Reply

 • Avatar

  Janina lange

  |

  Dat lijken me nu eens leuk om de herfst zo te beginnen , nog nooit id broodfabriek geweest , gezellig , in ieder geval een leuke dag gewenst !

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Jaaaaa, daar wil ik heel graag heen! De vrijdag moet ik helaas werken, maar de zaterdag heb ik wel vrij. :-)
  Echt zooo jammer van de workshops, want dat klinkt allemaal wel erg aantrekkelijk.
  Maar wie weet, als ik kaartjes win, is er vast genoeg ander moois te zien. 😜

  Reply

 • Avatar

  kimberley

  |

  Ooh dat zou super zijn.
  Ik ben wel weer toe aan nieuwe inspiratie.
  Heb al tig sterrenkussens gemaakt. hihi
  Liefs,
  Kimberley

  Reply

 • Avatar

  Conchita Brouwe

  |

  Ohhhh.. wauw wat leuk dat je kaartjes weg mag geven… het lijkt me leuk om met mijn dochter van 11 naar je toe te komen.. en dan ervaren om met die grote breinaalden te breien!! Dus ik waag een gokje!!

  Reply

 • Avatar

  Liesbeth

  |

  Ik wil, ik wil, ik wil….
  Ik heb je al veel te lang niet meer gezien ! Dus dit is DE kans om weer gezellig bij te praten!
  Liefs Lies

  Reply

 • Avatar

  stien

  |

  voor de eerste keer hoop ik naar een handwerkbeurs te kunnen gaan mocht ik ooit eens iets winnen,zoals de 2 kaartjes en dan ook nog een workshop van je krijgen lijkt me geweldig en … tunisch haken heb ik nog nooit gedaan,kun je me dat voordoen en/of leren?

  Reply

 • Avatar

  Mirjam S

  |

  Lijkt me een heerlijk uitje! Drukke tijd met verhuizen en werk achter de rug.. Heb helemaal zin om met dikke garens aan de slag te gaan!

  Reply

 • Avatar

  Joke van Dijk

  |

  Graag kom ik! Ik wil een vloerkleed haken, ik zou graag de workshops mochila haken en stempelen en borduren op stof volgen! Verder natuurlijk het brei & haakcafe bezoeken en koffie & wol zien. Leuk vooruitzicht!

  Reply

 • Avatar

  Brechtje

  |

  Hej Lisanne.
  Wat doe jij toch gave dingen. Oh ik heb mijn sjaal eindelijk klaar liggen om af te hechten!

  Ik ben zoooo benieuwd naar de xxl wil producten. En zou dolgraag naar de beurs komen. Liefs Brechtje

  Reply

 • Avatar

  Marsha

  |

  Wat tof!! Nog nooit op een dergelijke beurs geweest dus ten 1e zou ik dat graag ervaren. Daarnaast zou ik graag Lisanne ontmoeten en de workshop weven willen volgen! DUIMEN!

  Reply

 • Avatar

  Loes

  |

  Hoi Lisanne! Ik doe mee, wil graag een keer leren breien!

  Reply

 • Avatar

  Rianne

  |

  Ha Lisanne,
  Ik kijk enorm uit naar de handwerkbeurs. Ik ben er nog nooit geweest maar ben super enthousiast gemaakt door mijn schoonzus. Kan bijna niet wachten;-)! Leuk je dan te kunnen ontmoeten! Groetjes Rianne

  Reply

Laat een reactie achter