fbpx


Rond kussen inhaken..!

Toen ik 2,5 jaar geleden begon met inhaken was ik er meteen fan van. Het is echt een leuke uitdaging om patronen in je haakwerk te kunnen maken. En dan het liefst met meerdere kleuren dan twee! (5) Toen ik weer wat meer “vrije”haaktijd kreeg kon ik niet wachten om weer eens een nieuw inhaak project te maken :) Dit x moest het een rond kussen worden voor op de stoel in de woonkamer. En natuurlijk wel gehaakt in mijn favoriete kleuren! Ik haakte het kussen met DMC natura medium en maakte het af met een knoop van Boom in de knoop. Die knopen worden gemaakt van allerlei verschillende soorten hout. Ze zijn werkelijk prachtig om te zien! Zo mooi dat je ze niet zomaar durft te gebruiken, maar voor dit soort projecten waarbij ze goed opvallen zijn ze perfect! Het kussen is verder vrij strak en basic, precies zoals ik ze graag zie. Met de strakke ruitjes past hij goed bij het plaid dat ik al had. Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe ingehaakte kussen. Hebben jullie deze techniek al eens geprobeerd? En zo ja, wat maakte je er mee? Mocht je het heel graag willen uitproberen..? In mijn shop vind je een inhaak patroon om een portemonneetje mee te haken. Klik HIER om daar naar toe te gaan. Ik ga vandaag naar Hoogerheide waar ik twee haak workshops geef bij Stoffen en Stiksels :) Wil je daar ook graag een workshop volgen? Dat kan, want op 8 oktober ben ik er weer, klik HIER om je aan te melden voor de sjaal brei workshop! Ik wens je een hele fijne dag! X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  mie

  |

  dat is een zeer mooi kussen! En dat knoopje maakt het helemaal af!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja he, vind het knoopje ook zo mooi!!

   Reply

 • Avatar

  Hilde

  |

  Mooi! Kleuren en patroon. Ik heb voor het laatst tapestry gehaakt bij de vlaggen die ik maakte. Toevallig heb ik die net op IG geplaatst.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   leuk!

   Reply

 • Avatar

  Janina

  |

  Leuk , gezellig kussen.
  Waar haal je toch de tijd vandaan , om naast je dagelijks werk, dit allemaal te produceren!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Weet ik ook niet hahaha :) Maar het is zo leuk om te doen dat ik nooit stil zit! Groetjes lisanne

   Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Mooi kussen geworden, het zijn vaak de kleine details die het doen, zoals bij deze het knoopje.
  Fijne dag vandaag.

  Reply

Laat een reactie achter