fbpx


Tipi kussens haken..!

Een paar maanden geleden toen mijn boek net uit was, merkte ik dat ik nog niet klaar was met het haken voor kinderkamers en dat kwam voornamelijk door de tipi trend die gaande is! Ik ben dol op tipi’s :) Je had het misschien al gelezen in mijn eerder bericht over de genaaide tipi kussens, maar tipi’s maken me gewoon heel blij! Toen kreeg ik dus het idee om een aantal stoere tipi kussens te haken met het stoere By Claire Softmix garen. In mijn eigen vrolijke kleurtjes samen met een grijze hoofdkleur zijn ze echt super cool geworden vind ik zelf :) Ze haken heerlijk weg en ze stelen echt de show. Kids vinden ze super leuk om mee te spelen maar ze zijn ook heerlijk om gewoon op te hangen voor de tv. Je kunt ze natuurlijk op vele verschillende manieren versieren en daardoor je eigen unieke tipi tent haken. Maar ook in de woonkamer misstaat dit kussen zeker niet. Met een veertje bovenin gestoken maak je het kussen helemaal af en wordt het kussen extra interessant voor kids. Ik dacht deze kussens weg te geven aan een, maar ik ben er zelf zo verliefd op dat ze toch maar gewoon bij mij op de bank blijven voorlopig haha :) Je vindt het haakpatroon van deze toffe tipi kussens vanaf nu in de shop. Klik HIER om daar naar toe te gaan. Ik ben nu al reuze nieuwsgierig naar welke varianten er gemaakt gaan worden. Let the tipi party begin hihi! Fijne zaterdag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (7)

 • Avatar

  Janina

  |

  Wat zijn ze leuk.
  net uit je nieuwste boek de confettideken maar dan wit , met glitter appelgroene rondjes en de muziekster af. De rammelaar was niet helemaal gelukt, t hoofd is iets te zwaar waardoor hij om de ring gaat draaien, dus die hangt voor de sier aan de muur.
  Als die ukkies wat groter zijn, is dat tipi kussen leuk !

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Janina, wat leuk om te horen dat je zoveel aan het haken bent uit Haak je happy!! Zou het misschien door de vulling kunnen komen in de rammerlaar? Of te dik garen? Ik heb er namelijk geen last van. Ja de tipi’s zijn grappig he :) Liefs Lisanne

   Reply

  • Avatar

   Valeria

   |

   Very cute! Thanks for sharing :-D

   Reply

   • Avatar

    Lisanne Multem

    |

    Thanks Valeria :)

    Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Monroe, I will try to visit you :)

   Reply

 • Avatar

  Froukje Brouwer

  |

  Wauw die zijn ook gaaf zeg. Eerst alles uit je boek maar eens gaan maken! Maar deze komt ook zeker op mijn lijstje!

  Liefs Froukje

  Reply

Laat een reactie achter