fbpx


Kikkerprins & kikkerprinses..!

Ow…!! Wat een lekker stel hé :) Kikkerprins heeft nu ook een vriendinnetje en ze is zooo schattig! In mei tijdens mijn boeklancering bracht Shirley haar mee. Hoe geweldig is dat, ik was meteen helemaal verliefd en zoals je ziet was ik niet de enige.. Kikkerprins kan zijn geluk niet op! Meteen vlogen ze elkaar in de armen en sindsdien laten ze elkaar niet meer los. Kikkerprinses is zo leuk gemaakt met een echte tutu en een blosh op de wangen haha. Ik vind haar echt zo schattig en kan nog steeds niet geloven dat Shirley haar voor mij en kikkerprins heeft gemaakt. Hierboven zie je hoe kikkerprinses verkering vraagt en natuurlijk kon kikkerprins niet anders dan ja zeggen ;-) Ik heb ze samen heel veel geluk gewenst en wie weet komen er binnenkort wel kleine kikkerprinsjes hihi. Het patroon van deze lieve kikkerprins en prinses vind je in het boekje van Tessa “amigurumi’s in love”. Het patroon van het kroontje vind je HIER. Geloof me, je wilt ook zo’n gezellig stel in huis :) Fijne donderdag, X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Christine

  |

  Hahaha, wat een snoepjes. Zo lief!

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Dag lieve Lisanne,

  Kikkerprinses heb ik met heel veel plezier voor jullie gemaakt.
  Ik vind je blog helemaal te gek en ik wilde iets speciaals voor de boeklancering maken en dat is gelukt ;)
  Dankzij de boeklancering heb ik hele leuke mensen leren kennen en ben ik nu ook op IG te vinden. Ik krijg daar zoveel energie van en dat allemaal dankzij het volgen van jouw blog!!
  Tot volgende week. Heb er nu al zin in!!!

  Liefs Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wat een schatjes! Lief!

  Reply

Laat een reactie achter