fbpx


Meet the blogger..!

Afgelopen weekend was het zover..! Ik had me maanden geleden al opgegeven voor Meet the Blogger 2016 en afgelopen weekend was het tijd om naar Amsterdam te vertrekken. Samen met mijn zus vertrok ik dus vrijdagochtend naar Hotel Casa 400 om op ons gemak in te checken voordat het programma van MTB begon…we hadden er super veel zin in! Het programma begon met een city tour langs een aantal hotspots van Amsterdam. Zoals je hierboven op de foto ziet…ik keek mijn ogen uit hahahaah. Voor mijn gevoel hebben we de avondvierdaagse gelopen en probeerde we voornamelijk de gids bij te houden die blijkbaar iets anders te doen had omdat ze als een speer overal langs rende hahahaha. Maar ik en mijn zus hebben in ieder geval heeeel erg gelachen en andere leuke bloggers ontmoet uit bijv. Zwitserland, Noorwegen en Israël. Dat vond ik echt heel bijzonder. We liepen langs bijv. Suhka en Bank X. Ook kwamen we langs SLA een hele hippe saladebar die echt prachtig is ingericht, helaas hadden we geen tijd om er een salade te eten maar, ze hebben ook een kookboek uitgebracht dus we kunnen ze in ieder geval thuis nog maken :) Na de borrel in de IAmsterdam winkel op het centraal station gingen we lekker terug naar ons hotel op ons gemak te eten en daarna selfies te maken in onze kamer haha, mijn zus heeft allemaal rare apps en daar hebben we toch een lol mee gehad. Daarna lekker op tijd naar bed want de volgende dag had weer een vol programma. Want zaterdag…ja toen begon het echt MTB programma, waar ik heel erg naar uitkeek. Want Holly Becker van Decor8 was er ook :) zij gaf een hele inspirerende speech! Ik ben al jaren fan van haar en haar werk, ze maakt echt de mooiste dingen. Al haar boeken zijn juweeltjes en ik heb ze dus ook allemaal! Afgelopen zaterdag kon ik meteen haar nieuwste boek Decorate Party aanschaffen en laten signeren… Zoals je ziet zit ik helemaal te zwijmelen ;-) terwijl ze mijn boek signeert…ze is echt zo’n leuk mens en haar ontmoeten stond al heel lang op mijn wensenlijstje. Ook de andere aanwezigen bloggers waren erg inspirerend zoals Anki van Zilverblauw waarbij ik een hele leuke workshop heb gevolgd en Souraya van Binti Home en de Urban jungle bloggers waren van de partij. Het was echt heel inspirerend om te horen hoe zij met bloggen aan de gang zijn en om te horen hoe zij over bloggen denken. Rice had de zaal en de lunchruimte aangekleed en ik zag er meteen hele leuke dingen tussen zitten! Dat was natuurlijk ook de bedoeling van Rice en het is gelukt want de Eiffeltoren lamp staat meteen op mijn verlanglijstje hahaha. Ik vind hem zoooo gaaf :) En dit ananas kandelaartje dan!! Het is in het blauw en goud…die wil ik ook! hahaha. Meet the blogger is best een dure aangelegenheid vond ik zelf, daarom was ik er de voorgaande jaren niet naar toe gegaan. Maar het was echt het geld waard! Buiten het feit dat mijn zus en ik een super leuk weekend hebben gehad, hebben we er ook nog veel van opgestoken en heeeeel veel inspiratie opgedaan. Volgend jaar weer denk ik zo :) Toch kik? Ik hoop dat ik jullie een impressie van de conferentie heb kunnen geven, want wie weet is het ook wel helemaal jouw ding en zie ik je volgend jaar daar! Nu weer aan het werk en op naar de Handwerkdagen aankomende vrijdag in Rijswijk. Hebben jullie al meegedaan met de give-away? Fijne maandag X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (6)

 • Avatar

  Margaret

  |

  Je geeft een mooi inkijkje in een bijzonder weekend en event met veel momenten om van te genieten. Jammer dat er pas over een jaar weer een meet the blogger is.
  Prachtige foto’s.

  Nu lekker nagenieten, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het was echt heel tof!! Voor je het weet zijn we weer een jaar verder haha.

   Reply

 • Avatar

  Afke

  |

  Hoi, leuk dat je bent geweest. Ik ben ook nog nooit geweest. Wie weet een x.
  Groetjes Afke

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het was echt heel tof! Echt een aanrader als je meer wilt met bloggen :)

   Reply

 • Avatar

  decor8

  |

  This is a wonderful post and thank you so much for saying hello, it was so lovely to meet you!!!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Holly, It was so lovely to meet you! You inspire me so much :)
   Hope to meet you again one day,
   Love Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter