Ik ben gek op nieuwe goodies, als ik in een winkel kom (want gelukkig niet heel vaak gebeurd met twee fulltime jobs ;-) kijk ik altijd of ik “nieuwe”dingen kan scoren. Dat hoeven dan niet perse nieuwe dingen te zijn, als ze voor mij maar nieuw zijn.

Zo scoorde ik in de uitverkoop bij het Wolhuis rubbergaren…en ook nog eens in turquoise! Dat moest ik proberen en ik ben er inmiddels mee gaan breien. Het is natuurlijk geen lekker zacht wolletje en het is zelfs behoorlijk stroef maar de look vind ik wel heel bijzonder. Lekker stoer en strak! Jullie zien het eindresultaat wel voorbij komen :)

Op vakantie in Frankrijk kwam ik langs een super schattig stoffen winkeltje en daar kocht ik de drie onderste stofje op de foto. Vooral die met de bosdieren heeft mijn hart gestolen. De stof met de hertjes kreeg ik cadeau en die is natuurlijk helemaal het einde. Ik vind ze zo mooi dat ik ze nog niet heb durven gebruiken. Ik wil dat het project iets wordt dat ik mijn hele leven kan blijven gebruiken :) Dus mochten jullie tips hebben, ik hoor ze graag.

IMG_4240

Owja en nog zoiets waar ik niet zonder kan, een mega stopnaald. Voorbij alle XXL brei en haakprojecten. Deze naald kocht ik ook bij het Wolhuis en ik ben er al helemaal aan verknocht. Want hij werkt echt heel prettig.

Scoorde jullie nog iets op handwerkgebied de laatste tijd? Ik ben benieuwd,

X Lisanne

13 reacties op “Nieuwe goodies..!”

  1. Esther schreef:

    Oh wow dat rubbergaren geeft echt een gaaf kleureffect ook op de foto :D Tof voor buiten kussens of een tas ofzo, want ik neem aan dat het wel tegen de regen kan? :D

  2. Liza schreef:

    Wat een mooie goodies! Ik ben zelf nogal van het kussentjes maken, maar daar was je zelf ook wel opgekomen:)
    X

  3. Jeanette Renting schreef:

    Mooi allemaal Lisanne. Dat stofje met die hertjes vind ik ook helemaal te gek. Je weet zeker niet toevallig waar het vandaan komt?

  4. de DIY Diva schreef:

    Mooie stofjes, leuk voor een quilt….??? Of als het te klein is, een gequilt kussen?

  5. Margaret schreef:

    Gaaf garen. Net nu jij ons enthousiast maakt, is het al (bijna) uitverkocht. Want hier kun je stoere dingen mee maken. Zoals een gehaakt speelkussen voor op de vloer of een bijzondere poef.
    Mooie stofjes. Ik zou bij de hertjesstof een twee bijpassende stoffen kopen. Dan zou ik er een omkeerbare tas mee maken met een bijzonder model. En mooie leren sluitingen en hengsel(s) gebruiken.
    Ik ben benieuwd wat jij er van maakt.

    Groetjes, Margaret

  6. Carla schreef:

    Een klein weefgetouw waarmee ik de wandhanger uit de Scandi bijlage van de Engelse Mollie Makes (die had jij ook!)heb gemaakt. Leuk om te doen en hij is goed gelukt!

  7. Adriella schreef:

    Wat een super lieve stofjes die met de hertjes vind ik echt heel mooi,ik zou er een soort wandkleedje of schilderijtje van maken.xx

  8. Natasja schreef:

    Hallo,

    Wat gaaf dat rubbergaren heb je daar een merk van ik kan dat nml niet vinden……
    groetjes Natasja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving