WOW, ligt het aan mij of kan ik de maanden gewoon niet bijhouden..!! September was voor de helft nog een hele mooie warme zomermaand waarin we volop van de zon hebben genoten! Maar nu is het gewoon alweer oktober :) Herfst ten top!

Tijd voor mooie nieuwe dikke garens! Fijne warme beanies, sjaals en warme dekens en kussens. Ik ben alweer lekker bezig om mijn hele woonkamer om te gooien! Alles herfst en winter klaar maken :) Het meeste turquoise en mint is al uit mijn woonkamer verdwenen en warme beige en roomtinten nemen steeds meer hun intrek. Ik kan er zo van genieten zo’n seizoenswisseling, ieder seizoen heeft zo zijn mooie kanten en ik ben persoonlijk erg fan van de herfstkleuren!

Maar natuurlijk mocht in september ook het blauw niet helemaal ontbreken :) Ik zit sinds kort op yoga! Ja echt, hahaha, en ik moet er best wel een beetje aan wennen maar ik heb besloten om het een seizoen uit te proberen en ik hoop dat het echt een ontspanningsmoment wordt! Oefening baart kunst zullen we maar zeggen…hierboven zie je mijn yoga kussen hahaha en ik vond het zo mooi tussen de collage passen.

Hierboven zie je al een aantal sneak peeks van nieuwe projecten, ik ben met zoveel nieuwe projecten waarvan ik helaas nog niet heel veel kan laten zien. Maar de komende maanden zullen ze allemaal voorbij komen :) Ik ben momenteel erg weg van grijs en beige tinten, vind het zo mooi om die kleuren in de winter veel om me heen te hebben. En zoals je hierboven ziet lukt het aardig :) De hele dikke grijze wol is de Phildar Big, nieuw op de markt en echt helemaal naar mijn zin :) Ik ga er een mooie deken van breien die ik hopelijk volgende week meeneem naar de Handwerkdagen. Je kunt nog kaartjes winnen..klik HIER om mee te doen.

Ik wens je een hele fijne zaterdag! Ik ben momenteel bij Meet the blogger in Amsterdam en ik hoop dat ik ook een hele leuk dag tegemoet ga :)

Tot snel, liefs Lisanne

5 reacties op “September 2016..!”

  1. Froukje Brouwer schreef:

    Wauw! Kan niet wachten op je nieuwe projecten. Het ziet er al erg tof uit!

    Liefs Froukje

  2. Caroline schreef:

    Sluit me aan bij de reactie van Froukje☺.
    En een gezellige dag vandaag.
    Fijn wknd.

    Lieve groet, Caroline.

  3. marinda schreef:

    Het afscheid nemen van de zomer doet ergens altijd wel een beetje weemoedig aan, maar de herfst heeft ook zeker wel wat!
    Heerlijk al die knusse spulletjes die weer uit de kast mogen. Lekker cocoonen thuis. Kan ik echt van genieten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving