fbpx


Smurfendeken breien..!

Ik kan het gewoon niet laten, die XXL dekens breien is zo mijn ding! Ik heb ze eerder al in mooie natuurtinten gemaakt en dat blijft dan ook zeker favoriet. Maar ik kan het zeker niet laten om af en toe ook iets geks te doen… En daarom maakte ik er nu één in een smurven kleurtje, of nou ja, eigenlijk meer hard turquoise :) En eerlijk, ik word er helemaal vrolijk van! Het is zo gaaf om met die dikke lontwol te werken. En je maakt echt bijzondere eye-catchers voor in huis. De wol is gelukkig in een heleboel kleuren te verkrijgen en zo’n uitstapje naar een felle modekleur kon ik simpelweg niet laten… Ik heb inmiddels natuurlijk veels te veel XXL dekens dus deze gaat hopelijk ook weer naar een mooi nieuw thuis. Met pijn in het hart hoor, alleen ze passen niet meer in mijn huis haha. Wil jij ook graag zo’n stoere deken maken? In mijn shop vind je een gratis patroon met alle info. Klik HIER om daar naar toe te gaan. Ik ga straks lekker workshoppen bij Echtstudio :) Fijne zaterdag allemaal! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (6)

 • Avatar

  Liza

  |

  Ooh Lisanne ik vind ze keer op keer prachtig! Ik kwam laatst ze ook al met de arm gebreid tegen.
  Fijn weekend! X

  Reply

  • Avatar

   Liza

   |

   Ooh ja… natuurlijk ook veel plezier bij Echt studio!

   Reply

 • Avatar

  Daphne | Haak & Maak

  |

  Wat een superleuke deken weer, ik kan me voorstellen dat je er steeds weer opnieuw een wil maken!

  Reply

 • Avatar

  Christine

  |

  Superleuk! ‘grote-stappen-gauw-thuis’ heeft wel een leuk en stoer effect.

  Reply

 • Avatar

  Evi

  |

  Hoi Lisanne,

  Toevallig kwam ik langs je blog via een zoektocht naar een muziekdoosje, waar ze ook je boek verkopen en ik was vertrokken …. hoe gek :-)
  Heel knap dit Smurfendeken, kan waarschijnlijk het gehele Smurfendorp in één keer onder :-).
  Mag ik even vragen welke pennen je gebruikte en hoe groot het deken uiteindelijk is aub?
  Ik zie dat u ze ook verkoopt, maar ik kom ze niet tegen op je Webshop. Kan u me even laten weten hoeveel u ervoor vraagt aub?

  Heel fijne namiddag.
  Grtz, Evi

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Evi, de dekens zijn uitverkocht en momenteel heb ik geen nieuwe op de pennen staan. In mijn shop vind je een gratis patroon van de deken en daarin kun je alle info vinden. Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter