fbpx


Yummie plaidje..!!

Oh ik ben zo gek op het DMC Yummy. Natuurlijk ben ik sowieso al dol op de DMC garens omdat het kleurenpalet het allermooiste is dan ik ken! Maar toen kwamen er dus ook nog die heerlijke Yummy kleuren bij :) En in die Yummy collectie (die helaas maar tijdelijk is) zit dus een perfecte turquoise kleur! Ja maak me gek hahaha die kan ik natuurlijk niet weerstaan. Ik maakt er een frisse en simpele gebreide deken van. Ik heb geen patroon gebruikt maar deed het uit mijn hoofd en gebruikte voor de deken ongeveer 6 bollen. Met een aantal hele slanke kabels :) De kleur zorgt meteen voor een fris accent in huis en door het gebruik van de DMC XL katoen oogt hij toch lekker stoer. Meestal haak ik met dit garen maar breien gaat dus ook prima en zeg nou zelf, wat is er fijner dan onder je eigen gebreide deken op de bank te hangen… Wil jij ook aan de slag met de Yummy, wees dan snel want helaas zijn al deze kleuren maar tijdelijk in de collectie, maar gelukkig liggen er in een hoop winkels nog wel wat bollen. Ook de andere Yummy kleuren zijn om op te eten :) Fijne dag, Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Wat een geweldige deken, Lisanne. Mooi met die kabels. Ik wil ooit ook nog eens kunnen, maar eerst maar even oefenen met de simpele breipatronen. ;-) Fijn weekend!

  Reply

 • Avatar

  Rina

  |

  Mooie deken en een prachtige kleur. Ook heerlijk om als een soort stola om je heen te slaan lijkt me zo, lekker warm. Fijn weekend.

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Is dat een eenvoudige deken??? Ziet er niet eenvoudig uit.
  Ik zal binnenkort eens flink gaan oefenen, misschien heb ik er dan weer een verslaving bij ;)
  Wel een prachtige kleur hoor.

  Liefs, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Yummie, wat een mooi plaidje is dat geworden.Die zou bij mij ook prima dienst kunnen doen, vindt het best frisjes.

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Mooi!!!
  Gezellige zondag☺.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Lianne

  |

  Oh wat een mooi kleedje😍.

  In mijn ogen lijkt het wel of je alles snel af hebt.. Slaap je nog wel 😉.. Haha

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   hahahaha, ik slaap als een roosje :) hihi

   Reply

 • Avatar

  Christine

  |

  O, mooi zeg! Ik vind de kleur schitterend, maar het patroon is ook erg mooi.

  Reply

Laat een reactie achter