fbpx


DIY deken versieren..!

Vandaag heb ik een lekker simpele maar wel hele leuke DIY voor jullie. Ik kocht in de uitverkoop bij Hema (voor maar 5 euro) een hele zachte en mooie deken. Gewoon in een mooie gebroken witte kleur. Niet bijzonder maar wel tijdloos en comfortabel. Omdat ik deze winter alles in gebroken wit, gemêleerd beige en plantengroen heb, kreeg ik zin om de deken iets meer te geven. Zo kwam ik op het idee om allemaal kwasten/pompons aan de onderkant te maken. Met een hele mooie beige dikke wol maakte ik stuk voor stuk de kwasten. Je kunt hier een pompon maker voor gebruiken als je echt hele mooie ronde wilt hebben. Maar het kan ook met de hand als je een wat losser effect wilt hebben. Dan worden ze allemaal anders en dat kan soms ook heel erg leuk zijn. Ik heb de kwasten allemaal onderaan de deken genaaid, maar aan één kant omdat Kees altijd op de andere kant zit en die vindt dat vast niet lekker al die bulten onder zijn billen hahaha. Je kunt het natuurlijk ook prima aan beide kanten doen. Ik heb steeds een ruimte tussen de pompons gelaten van 15 cm om ze zo gelijkmatig mogelijk te verdelen. Het is mega simpel om te doen, maar het effect is lekker winters en warm. En je past de deken zo snel aan bij elke kleurverandering in je huis :)  Ik ben dol op dit soort simpele projectjes die je binnen een paar uurtjes in elkaar hebt zitten. Zoals je op bovenstaande foto ziet houdt Kees alles weer nauwlettend in de gaten hahaha. Hij is dol op nieuwe projecten waar hij vervolgens op kan slapen. Ik maakte de kwasten met het Bulkylopi garen in een hele mooi beige teint. Het is lekker dik garen en daardoor worden de kwasten meteen al stoer. Zijn jullie momenteel nog bezig met DIY projecten? Have a nice day and don’t forget to enjoy the little things. Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (9)

 • Avatar

  Leen

  |

  Wat mooi! Ik zag deze week hetzelfde idee op pinterest passeren, erg tof en idd een leuk klein diy project voor de winterdagen :) liefs! Leen

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank!

   Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Wat een ontzettend leuk idee! Prachtige kleuren ook..geniet ervan!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   thanks!! Simpel maar mooi :)

   Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Wat heb je dat leuk bedacht Lisanne! Mooie pure foto’s ook!

  Groetjes Marijke

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank je wel Marijke! Meer is er soms niet nodig he, heerlijk vind ik dat :)

   Reply

 • Avatar

  Rina

  |

  Leuk Lisanne!. Ik ben zelf ook wel van dat extra toevoegen…maakt het net wat meer eigen.
  En dat maakt een huis je eigen huis!.En geeft anderen inspiratie!. Zo ook mij!. Groetjes.

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Wat kwastjes en pompons al kunnen doen, mooi en stoer tegelijk.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Gaaf he, super simpel maar zo mooi! :))

   Reply

Laat een reactie achter