HHL magazine
Yes, er komt weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier

OHHHHHH…! Ik heb zoiets cools, dat kan ik nu eindelijk met jullie kan delen :) Ik ben helemaal in love… Ik heb namelijk drie haakpakketten ontworpen met 3 mega schattige Amigurumi feestbeesten! Drie feestende bosdieren (hoe kan het ook anders) met ieder een eigen feestelijk accessoire. Ze feesten er lekker op los en dat feest kan vanaf nu ook bij jou thuis beginnen!

Ze zijn het perfecte cadeautje voor haakliefhebbers, maar natuurlijk is het ook gewoon een heel fijn cadeautje voor jezelf. Met de feestdagen op komst kun je niet genoeg van dit soort pakketjes krijgen, maar ook als verjaardagscadeau doen ze het goed. Ze toveren bij iedereen meteen een glimlach op hun gezicht en staan ook zo gezellig in de kamer.

Het zijn kleine gehaakte knuffeltjes die je met haaknaald 2 mm of 2,5 mm haakt. Een fijn werkje dus en daardoor krijgen ze een hele mooie en fijne uitstraling.

Er is een pakket met een Vos, een Hertje en een Haasje en bij elkaar heb je het plaatje helemaal compleet! Het pakket is uitgerust met een patroonboekje, het prachtige DMC Natura garen, de veiligheidsoogjes en het goud en/of zilvergaren voor het accessoire.

Zelf moet je dan nog toevoegen:

 • Vulling
 • Haaknaald 2 mm. of 2,5 mm (afhankelijk van hoe strak je haakt).
 • Schaar
 • Stopnaald

Deze gezellige cadeaupakketten zijn vanaf nu verkrijgbaar in mijn webshop, en er is maar een beperkte voorraad dus wees er snel bij, als je er net zo enthousiast over bent als ik. Iedereen wil toch zo’n schattig cadeautje ontvangen! Ook zijn er vanaf as. nu een beperkt aantal pakketten te koop bij Echtstudio, Ricken in Schoonhoven, Knotten en Het Wolhuis in de winkel. En online ook bij Garenwinkel Henja en Creamijn.

Owja en het patroon van die leuke snor vind je HIER. Ik ga feestend het weekend in en ik hoop jullie ook allemaal! Fijne zaterdag allemaal,

Liefs Lisanne en de feestbeesten ;-)

4 reacties op “Feestbeest haakpakketten..!!”

 1. Sofie schreef:

  Leuk, leuker , leukst!
  Dat zegt genoeg zeker?!
  Groetjes Sofie

 2. Carmen schreef:

  Oh Lisanne, deze zijn echt té leuk!!
  x Carmen

 3. […] Het is een van de Feestbeesten van Lisanne (Draad en Praat…). […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving