Wil jij dat jouw feestbeest ook een leuke snor heeft om mee op de foto te gaan..? Het is echt een priegel werkje maar zo leuk om te maken! En wat is er nou schattiger dan een foto met een leuke snor applicatie…

Wat heb je nodig:

  • Zwarte katoen voor naald 2 mm.
  • Haaknaald 2 mm. of 2,5 mm.
  • Schaar
  • Satéprikker
  • Lijm
  • StopnaaldHaak de snor als volgt:


Zet 12 lossen op, haak nu in de lossen als volgt, je begint in de 2e losse vanaf de haaknaald: 1 vaste, 1 half stokje, 2 stokjes, 1 half stokje, 6 vasten, haak nu verder aan de onderkant van de lossen ketting en haak daar: 6 halve vasten, 1 half stokje, 2 stokjes, 1 half stokje en stuit af met 1 vaste. De helft van je snor is nu klaar!Hecht de draad af en haak op de bovenstaande manier nog een zelfde snor helft en naai beide helften aan elkaar. Lijm of naai de de snor op een satéprikker (ik brak de mijne door de helft omdat hij anders veel te lang is) en vouw de snor een beetje in model. De prikker kun je vervolgens aan jouw Feestbeest vastmaken, maar je kunt de prikker ook gewoon prikken zodat je hem ook makkelijk weer kunt verwijderen.Veel feest en fotoplezier met jouw feestbeest!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving