fbpx


November 2016..!

Wow het is gewoon al weer 1 december vandaag en dat betekent dat er een hele drukke maand van start gaat! Maar ook een hele gezellige maand met veel feestdagen en familiebezoeken! Ik kan er altijd zo van genieten die lekkere hangdagen waarop je elkaar eindelijk weer eens goed bij praat. Maar eerst nog even terugblikken op het mooie november, de maand waarin ik 30 werd en de maand dat mijn Feestbeest pakketten in de winkel kwamen! JOEPIE wat een feest is dat! Ze zijn echt om op te eten en je mocht je er nog geen één in huis hebben…HIER…kun je ze meteen bestellen. Natuurlijk heb ik lekker veel gehaakt en gemaakt maar helaas kon ik daar heel veel nog niet van laten zien. En dat is nou juist het leukst om het te delen, dus dat vind ik altijd een beetje moeilijk. Maar het goede nieuws is natuurlijk wel dat er nog heeeeel veel leuks aankomt. Ook probeerde ik wat “nieuwe” dingen uit zoals koekjes bakken (is helaas volledig mislukt hahaha dus dat kan ik echt niet) en ik scoorde een prachtige Tunische haaknaaldenset met van die kabels die ook op je rondbreinaalden kunnen. Mega handig echt en zo kun je meteen ook wat grotere projecten haken. De leren map kocht ik er los bij om ze mooi op te kunnen bergen. Ik ben echt een leer gek! De geweldige vegetarische panterprint pompon komt van Trollenwol en ik scoorde hem via Katelijne van Truimagazine. Hij is GAAF he! Nu nog een heel mooi project erbij maken, ik dacht meteen aan mijn stoere gebreide beanie muts. Nu even de tijd vinden om er nog één te maken :) En wat vind je van die prachtige kleurtjes Bravo wol..? Ik ben helemaal verliefd op de kleurtjes en de prijs ook vooral, ben benieuwd hoe het haken zal. Nou weer genoeg leuke dingen om mee aan de slag te gaan de komende maanden! Ik heb er zin in. Hebben jullie nog veel kunnen maken in november? En zoja wat? Ik wens je een hele fijn dag vandaag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter