fbpx


GASTBLOG: Hobby in de bus aanbieding!!

Hi allemaal, Lisanne showde nog niet zo lang geleden een toffe zelfgemaakte leren armband die ze gemaakt had met een DIY kit van ‘Hobby in de Bus’.  Elke maand komt er een nieuwe DIY kit van hen uit, steeds met een andere techniek. Alles wat je nodig hebt voor het project zit in de kit, dus je kunt direct aan de slag! De mooie gebreide col die ik in deze blog laat zien, is gemaakt met de DIY kit van ‘Hobby in de Bus’ van afgelopen december. Zo’n kit is echt een cadeautje: het openmaken en bewonderen van de inhoud is zó leuk, ik voelde me echt een beetje jarig (al ben ik dat pas in maart). In de kit waar ik mee aan de slag ga zitten 3 bollen 100% wol in een prachtige kleur blauw, dikke breinaalden (maat 15), 3 stoere kokos-knopen, een meetlint, een schaartje, een naald, een patroonbeschrijving en een foto van het eindresultaat. Kortom, een heel complete kit, waarmee je meteen wilt èn kunt beginnen. Omdat de col op dikke naalden gebreid wordt, gaat het lekker snel. Je breiwerk krijgt door de grote naalden een losse structuur en daardoor ook een lekker stoere look. Je breit alleen rechts, je hoeft ook niet te meerderen of minderen, en dat maakt  het een prima project voor beginnende breisters. Het enige wat ik niet terug kon vinden en waar ik persoonlijk nog wel nieuwsgierig naar ben is het merk en de naam van de gebruikte wol, maar dat is puur omdat ik zo gek ben op garens :-) Ik had mijn col in no-time af, en ik vind hem heel gaaf geworden! Ik ben enthousiast over het concept van ‘Hobby in de Bus’, je kunt zo op een kant-en-klare manier kennismaken met diverse verschillende DIY-technieken op maat, zonder dat je steeds allerlei losse materialen hoeft aan te schaffen (waar je soms veel van over hebt).  De vormgeving van de kits van ‘Hobby in de Bus’ die ik tot nu toe gezien heb, vind ik ook top. Het ziet er hip en verzorgd uit en de materialen zijn van goede kwaliteit. De beschrijvingen zijn uitgebreid en duidelijk, en op de website kun je bij een aantal DIY kits filmpjes bekijken. Zo staat er ook een filmpje op hun site over het maken van de col. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie over de DIY kits! Nog meer goed nieuws!! Je krijgt nu maar liefst 10€ korting op een proef of jaar abonnement :) Hoe gaaf is dat! Tot en met 6 februari 2017 kun je gebruik maken van deze korting,  zodat je kunt kijken of je net zo blij wordt van die pakketten als ik! Gebruik de code: draadenpraat Ik wens jullie een hele fijne dag vandaag! Liefs Heleen…

Labels:, , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter