fbpx


Winnaars van het fantastische truienboek..!

HAPPY NEW YEAR…!!! 2016 was een fantastisch jaar met vele avonturen en ontmoetingen :) Nu maar hopen dat 2017 dat kan overtreffen! We beginnen het jaar in ieder geval goed want ik ga vandaag meteen twee hele toffe boeken weggeven! Het fantastische truien boek van Club Geluk om precies te zijn. Het boek staat vol met hilarische truien zoals jullie al in het vorige bericht lazen en ik geef er maar liefst twee weg!! De winnaars van dit super leuke boek zijn geworden: MARTJE WERKMAN en DE DIY DIVA van harte gefeliciteerd! Jullie winnen een exemplaar van het truien boek! Mail me jullie adres en het boek komt naar jullie toe. Ik wens jullie er alvast heel veel breiplezier mee :) Iedereen bedankt voor het meedoen! Er volgen ook in 2017 nog vele give-aways dus hou de site in de gaten. Ik wens jullie een hele fijne dag, maar natuurlijk bovenal een fantastisch 2017!! Ik ga snel aan het werk… Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Martje Werkman

  |

  WAUW! dit is nog eens een geweldig begin van 2017 😀 Dank je wel! Ik mail je mijn gegevens. *Blij blij blij!*

  Jij ook heel veel creatief plezier dit jaar, Lisanne!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja gefeliciteerd!! Dankjewel en het boek komt naar je toe :)

   Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Voor 2017 wens ik jou en degenen die je lief zijn, heel veel goeds, moois, fijns en een goede gezondheid.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks!!! voor jou hetzelfde en ik hoop dat we elkaar weer eens zien in 2017 :) Zou gezellig zijn!

   Reply

Laat een reactie achter