Ook deze maand kreeg ik natuurlijk weer een nieuwe uitdaging met dank aan Hobby in de bus :) dit keer was het een heel nieuwe techniek voor mij! En dat vind ik de leukste..

In het pakket zat namelijk al het materiaal om zelf betonnen kandelaars te maken. Ik vind ze super stoer en had meteen zin om aan de slag te gaan. Gelukkig staat in de handleiding weer precies uitgelegd hoe je te werk moet gaan en ook deze keer is het me gelukt. Oké het was eigenlijk de bedoeling dat er drie kandelaars kwamen, maar helaas is er een gesneuveld tijdens het maken…

De twee die wel gelukt zijn, zijn wel helemaal gaaf geworden vind ik zelf! En hoe leuk is het dat ze gewoon zelf gemaakt zijn. Ze branden ontzettend gezellig en ben er echt wel een beetje trots op :) Ik geniet er zo van dat ik door Hobby in de bus steeds wordt uitgedaagd om een nieuwe techniek te proberen.

Tot nu toe heb ik nog nooit een pakket gehad dat ik niet leuk vond, alle DIY’s zijn ook nog eens hip en passen goed bij mijn stijl en interieur. Dat is echt op en top genieten en ik kijk nu al weer uit naar het volgende pakket!

Maak er een mooie zaterdag van,

XXX Lisanne

2 reacties op “Betonnen kandelaars maken..!”

  1. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Super stoer!
    En extra leuk dat ze zelfgemaakt zijn. Trots mag je dan zeker zijn.

  2. Liza schreef:

    Ze zijn erg stoer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving