fbpx


DIY met slagletters..!

Oh ik ben zo’n nerd als het om hobby’s gaat :) Loop ik weer op een beurs (de Kreadoe) en zie ik hele toffe workshops en DIY’s met slagletters! Nou dan denk ik eerst nog…oh nee…niet kijken! Maar dat mislukt eigenlijk altijd en als ik dan eenmaal kijk, ben ik meestal ook meteen verkocht. Ook deze keer was dat het geval, ik zag de stoere armbanden en kettingen die er gemaakt werden bij de workshop en besloot om 10 voor 5 (10 minuten voor sluitingstijd) snel nog even mee te doen. Samen met Liesbeth, die die dag als bezoeker aanwezig was, werd ik helemaal enthousiast van het hameren en maakte ik in die 10 minuten een hele simpele maar leuke ketting. Als snel na deze workshop begon het te kriebelen en dacht ik…oh nee…ik moet ook zo’n set om armbanden en kettingen als cadeautjes te maken. Nou daar ging dus, want na een paar nachtjes slapen…kocht ik de hele set bij Slagletterplaatjes.nl en kon ik niet wachten om zelf aan de slag te gaan. Het is onvoorstelbaar hoeveel leuke stempels er beschikbaar zijn. Zo heb ik er bijvoorbeeld één met een flamingo! Die kan je toch niet weerstaan <3 haha. Meteen maakte ik een armband voor mijn mams, zus en vriendin en iedereen wordt echt helemaal happy van zo’n gepersonaliseerde armband. En ik nog meer van het maken! Ik probeerde meteen ook op deze manier het maken van de leren labels, dat is ook super gaaf om te doen alleen wel wat lastiger en heel erg afhankelijk van de leer soort. Je moet echt heel stug en hard leer hebben wil je de tekst goed blijven zien. Maar als je dat eenmaal hebt, kunt je helemaal los met maken van deze stoere labels. Wat ik ook erg leuk vind, is het slaan van teksten in bestek. Zilver bestel bedoel ik dan. Als cadeautje voor een pasgeboren baby of een huwelijk. Je maakt op deze manier echt iets speciaals dat uniek is voor de ontvanger. Neem vooral eens een kijkje in de Slagletterplaatjes shop, maar ik waarschuw je wel alvast…voor je het weet, heb je een hele set in huis! ;-) Ik sla hier voorlopig nog even door… Fijne dag allemaal, XXX Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (9)

 • Avatar

  Ester

  |

  Woww… dat ziet er super gaaf uit! En heel herkenbaar die nieuwe hobby’s! Ik vind ook zoveel leuk en wil eigenlijk ook zoveel! Heel vervelend! ;-)
  Xx Ester

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Erg he, wij zullen ons echt nooit gaan vervelen :) Dat is ook wel een soort van rijkdom toch!

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   hihihi het is echt zoooooo leuk!!!

   Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Waag het tóch om even een kijkje te nemen☺.
  Zelf leren labels stempelen……dat is al zó lang een wens van mij.
  Mijn haaksels een persoonlijk tintje meegeven☺☺….

  Wens je een gezellige dag toe☺.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Dat kan niet missen. Jij bent verkocht en hebt er een gave nieuwe hobby bij. En je ontdekt vast nog heel veel meer mogelijkheden.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Christine

  |

  Hahahaha, hoe herkenbaar! Ik heb het (nog) niet aangeschaft, maar al meerdere malen naar zitten kijken. En nu wachten op het moment dat ik overstag ga…

  Reply

 • Avatar

  Jolien

  |

  Enig! Ik heb net een ser bij het Kruitvat gekocht, googelen… kom ik hier terecht! Want ik wilde er eetlepels mee stempelen met kruidennamen (op de kop) voor bij de kruidenplantjes…
  Maar dit en leer is uiteraard ook superleuk!
  Dank voor de tip!

  Reply

 • Avatar

  Thalia

  |

  Super leuk! Ik heb ook een setje thuis. Maar hoe maak jij ze zo rond en waar heb je dat gekocht? Ik ben nu nog op zoek naar een slagletter van mijn logo. Super leuk om als labeltje te gebruiken. Heeft iemand ook al goed leer gevonden? Wens je een hele fijne en mooi dag!

  Reply

Laat een reactie achter