fbpx


Handwerkbeurs Zwolle!

Oeh…dit weekend ga ik weer heerlijk genieten van leuke mensen, mooie materialen en gezellige kletspraatjes! Want ik sta vrijdag en zaterdag op de handwerkbeurs in Zwolle! Ik kijk er zo naar uit om lekker even te neuzen bij al die toffe stands en mooie spullen. Daarnaast ga ik natuurlijk ook even een stukje vloggen op de beurs, zo kun jij, ook al kun je er niet zelf bij zijn, toch een beetje van de beurs meegenieten! Daarnaast hoop ik lekker veel te kunnen (bij)kletsen met bezoekers maar natuurlijk ook met Craft Kitchen collega’s! Ik zit beide dagen in een super toffe Craft Kitchen stand! Je kunt daar een letterlijk een kijkje in de “keuken nemen want ik en de andere Craft Kitchen bloggers zitten daar aan een tafel lekker te handwerken aan onze projecten :) Je kunt aanschuiven om even te komen kletsen, om je vragen te stellen over projecten maar je kunt ook even een stukje proberen te haken of breien. Wil je liever leren hoe je een plantenhanger knoopt, of één van de toffe brei en haakpatronen maken? Wij kunnen je op weg helpen! En heb je al eens een Craft Kitchen project gemaakt, neem het gezellig mee. Wij vinden het zo leuk om die projecten te zien en dan kunnen we meteen wat leuke foto’s maken! Dus ga jij ook naar de handwerkbeurs, kom dan gezellig even buurten! Ik kijk er naar uit…Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (2)

 • Avatar

  Caroline

  |

  Veel plezier Lisanne!
  Wens je gezellige dagen toe☺.
  Kijk uit naar je vlog……..kan ik toch een beetje meegenieten☺.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Natasja

  |

  hallo,
  in de kopfoto houd jij vier bolletjes wol vast mag ik vragen van welk merk deze zijn? en welke kleuren?
  groetjes Natasja

  Reply

Laat een reactie achter