fbpx


Workshop XXL haken en breien..!!

Oeh over niet zo heel lang meer vindt voor het eerst de super te gekke beurs ‘Creative Life’ plaats in Utrecht! Op 24, 25 en 26 maart om precies te zijn. Ik heb er echt zoveel zin in en ik zal daar samen met Katelijne van TRUI magazine  workshops geven in XXL breien en haken. Dus wil jij ook leren hoe je super toffe woonaccessoires zelf kunt maken. Geef je dan nu op!

Alle info over de beurs vind je HIER en later volgt er ook nog meer info over op mijn blog. Maar je kunt je nu al vast aanmelden voor die super leuke workshops :) Wil je ook een super stoer kussen haken in een uitdagende steek, of brei je liever een prachtige lampenkap voor jouw interieur? Het kan tijdens Creative Life allemaal!  Onze stand zal ingericht zijn met volop inspiratie als het gaat om XXL haken en breien. Wij kunnen je leren hoe je zelf de tofste interieur accessoires maakt. Op alle drie de dagen geven we workshops op verschillende tijden. De workshops duren twee uur en daarin leer je de basis techniek van het haken en breien, en patroon lezen, zodat je als je het nog niet af hebt, thuis gemakkelijk kunt afmaken. De workshop is incl. garen, patroon en naald(en) en kost 50 euro. Hieronder zie je de beschikbare tijden: Vrijdag 24 maart:
 • 11.00 uur tot 13.00 uur Lampenkap breien
 • 14.00 uur tot 16.00 uur Stoer kussen haken
Zaterdag 25 maart:
 • 11.00 uur tot 13.00 uur Stoer kussen haken
 • 14.00 uur tot 16.00 uur Lampenkap breien
Zondag 26 maart:
 • 11.00 uur tot 13.00 uur Lampenkap breien
 • 14.00 uur tot 16.00 uur Stoer kussen haken

Je kunt je heel gemakkelijk inschrijven door te mailen naar info@happyhandmadeliving.nl en daarin aan te geven welk moment je mee wilt doen met de workshop! Je betaalt ter plekke, maar door je vooraf in te schrijven heb je al wel een streepje voor, je ontvangt namelijk een TRUI magazine cadeau :) Wees er snel bij, want het belooft een geweldig toffe beurs te worden!

Liefs Lisanne en Katelijne

Labels:, , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Margaret

  |

  Dat ziet er gaaf uit. Ik ga zo eens even kijken wat er nog meer is te beleven op deze beurs.

  Groetjes, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Heeeeeel veel, wordt echt super gaaf!

   Reply

 • Avatar

  Veronique

  |

  Goed dat je verwijst naar deze beurs, wist er niks van maar ziet er leuk uit!
  Wie weet tot daar in Utrecht

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Hè helaas moet ik gewoon werken vrijdag! Komt het patroon van dit kussen nog te koop? Te gaaf!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Je kan ook nog op zaterdag of zondag erbij :)

   Reply

Laat een reactie achter