fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier

Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik de laatste tijd iets minder berichtjes hier plaats dan normaal…dat klopt idd en heeft er alles mee te maken dat ik met een heeeeeeel groot nieuw project bezig ben :) Het is werkelijk een droom die uitkomt, maar zorgt ook voor een hele grote berg werk waardoor ik hier wat minder tijd kan besteden, maarja het is wel voor een goed doel en natuurlijk wil ik dit nieuwe avontuur als eerst met jullie delen…

Later dit jaar zal namelijk mijn eerste eigen magazine verschijnen! Handmade Living is het lifestyle magazine voor hippe creatievelingen! Ik ben er al maanden in het diepste geheim mee bezig :) En als sinds mijn pubertijd zit dit plan in mijn hoofd en nu, zoveel jaar later heb ik dan eindelijk de moed gevonden om het echt te gaan proberen. Ik vind het enorm spannend want het is niet niks. Maar ik geloof erin en hoop dat jullie er ook net zoveel van gaan genieten als ik! Zelf geniet ik al volop van dit grote avontuur en vind ik het heerlijk om voor 120% mijn eigen ding te kunnen doen, daarnaast vind ik het heerlijk om dit met anderen samen te doen. We maken er echt iets heel tofs van :)

In het magazine ontdek je de nieuwste trends, vind je vele toffe DIY-projecten en patronen om zelf aan de slag te gaan. Daarnaast staan er ook een paar overheerlijke recepten in en lees je interviews met inspirerende bloggers en Instagrammers. Ontdek jouw creatieve talenten en maak de mooiste accessoires vanaf nu gewoon zelf. Ook als interieurliefhebber kun je hart ophalen met Handmade Living. Het staat vol binnen kijkers, stylingtips en de adressen van hippe shops.

Het duurt nog even voordat het echt in de winkels ligt, maar je kunt er alvast heerlijk naar uit kijken! En geloof me, het is het wachten waard. Ik ga het de komende dagen volop aankondigen op Creative Life en ik kan niet wachten tot ik de inhoud met jullie kan delen. Maar eerst moet ik nog even volop aan de slag! Natuurlijk volgen er de komende maanden al wel wat sneak peeks :) dus hou mijn blog goed in de gaten…mocht je zelf nog hele goede ideeën hebben of willen samenwerken/adverteren in het magazine, dat kan allemaal! Mail dan naar handmadeliving@outlook.com

Let’s create our own Handmade Living!

Zo nu op naar Creative Life, ook een avontuur op zich. Mocht je nog geen plannen hebben, kom dan echt even langs, want het is zo’n te gekke beurs! Een en al inspiratie!!

Liefs Lisanne

31 reacties op “BIG NEWS..!!”

 1. Wow, Lisanne, wat een ontzettend gaaf nieuws! Het kan niet anders dan dat dit een supertof magazine gaat worden. Ik kijk er nu al naar uit! X

 2. Shirley schreef:

  Wat ontzettend leuk Lisanne!
  Ik kan me nu al verheugen op het moment dat jouw magazine in de winkels verkrijgbaar is.
  Ik wacht voor nu geduldig af en kijk uit naar de sneak peeks die gaan komen.

  Liefs, Shirley :)

 3. Ingrid ten Hove schreef:

  Wat een leuk nieuws! Helemaal super! Gefeliciteerd! Ik kan niet wachten het eerste exemplaar in handen te hebben Succes met het harde werken!

 4. Boukje schreef:

  Oe, wat tof Lisanne! Ik ben nu al erg benieuwd naar je blad.

 5. Caroline schreef:

  Waaaaawww wat gaaf Lisan!!!! Ik kan niet wachten! Super tof!!

 6. Nicole schreef:

  Super leuk, gefeliciteerd!

 7. Yvonne schreef:

  WOW wat onwijs gaaf!! Gefeliciteerd, kan niet wachten!!

 8. Carla schreef:

  Wat leuk zeg! Spannend en ik ben benieuwd naar jouw creatie! Succes ermee!

 9. Caroline schreef:

  Super, super leuk!!!
  Wat gaaf dat je je dromen waarmaakt☺.
  Reken maar van YES dat ik dat magazine ga kopen!
  Misschien kan mijn vriendin “Thea Reedeker; illustraties en meer” nog wat voor je betekenen.
  Zij doet veel met stempels maken en handlettering / workshops / kaarten / posters etc.
  Schreef ik je pas nog……..’je kan makkelijk van je hobby je baan maken☺’……..was je daar dus al mee bezig☺☺. Heel veel suc6 ermee! Je kan het!!

  Lieve groet, Caroline.

 10. Wikkelgatjes schreef:

  Wauw,k ben nog maar net je blog beginnen volgen en ik kan al zo’n nieuws mee pikken! Je eigen magazine, razend spannend moet dat zijn! Ik wens je alvast veel succes en kijk er wel naar uit om nieuwe dingen te leren kennen! Kan het magazine ook in België gekocht worden??

 11. Gea schreef:

  Gefeliciteerd. Geweldig dat je jouw dromen waar maakt. Heel veel succes en ik kijk uit naar het eerste exemplaar.

 12. Miriam schreef:

  GE-FE-LI-CI-TEERD !!
  Zo waanzinnig gaaf Lisanne, dat je dit , jouw droom , gaat waarmaken. Dit wordt een prachtig magazine…dat kan niet anders. Liefs XMir

 13. Linda schreef:

  Oh Lisanne dat je creatief en niet te stuiten was had ik al in de gaten…maar dit is toch wel echt BIG NEWS. Gefeliciteerd ! En geniet van het proces! Liefs, Lin

 14. Marleen schreef:

  Lieve mop, geweldig zo’n mooi nieuw avontuur! Met jouw talent kan het niet anders dan dat dit een succes gaat worden! Dikke knuf van Leen xxxx

 15. Gaëtane schreef:

  Wauw super zeg! Dikke proficiat! Zou het ook in België uitkomen?

 16. Nicole schreef:

  Nu heb je me vreeeeselijk nieuwsgierig gemaakt. Kan niet wachten tot ik Nr 1 kopen kan. Super leuk! Ik hou het in de gaten en verheug me alvast op de sneak peeks.

 17. Marjolein schreef:

  Wauw leuk zeg!!! Veel succes!

 18. Heleen schreef:

  Wauw, ik vind het echt geweldig dat je je droom waarmaakt! Het magazine wordt fantastisch, dat kan niet anders!
  Dreams can come true!
  x Heleen

 19. Marlinde Strüwer schreef:

  Wat een leuk initiatief!! Razend benieuwd naar je magazine !! Top !!

 20. Astrid schreef:

  Wauw !!! Wat gaaf Lisanne
  Het wordt vast een prachtig magazine
  Heel veel succes??

 21. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

  Wauw … wat leuk!
  Ik ben reuze nieuwsgierig. Kijk er naar uit.
  Groetjes, Ilse

 22. Verie schreef:

  Wauw Lisanne, wat een tof nieuws! Ik ben nu al benieuwd naar het eindresultaat, geweldig leuk! En als je het leuk vind om een samenwerking te hebben met Vestywo, je weet me te vinden! Fijne avond en een goede zondag!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 23. Annemieke schreef:

  WoW gaaf, geniet van het proces ?

 24. Janneke schreef:

  Wat ontzettend leuk nieuws zeg

 25. Martine schreef:

  Geweldig nieuws!! Ik kan haast niet wachten tot je magazine uit is.
  Groetjes, Martine

 26. Arja schreef:

  Follow your dreams, and some day they come true.
  Wowww spannend allemaal, en ik zie de sneak peaks wel verschijnen :-)

 27. Marielle schreef:

  Heel leuk! Ik ga m zeker kopen! Ik ben benieuwd!

 28. Martje schreef:

  Wauw wat gaaf! Een droom die je werkelijkheid maakt! Heel veel succes!

 29. Ester schreef:

  Wat een super tof nieuws zeg!! En super dat je dat allemaal doet!
  Ik ben heel erg benieuwd! :-) Succes nog met alle voorbereidingen!!
  Liefs, Ester -xx-

 30. Joyce schreef:

  Whooooo SUPERGAAF !!!!!
  Mega dikke duim voor jou
  Xx

 31. Saskia schreef:

  Hoi Lisanne,

  Wat een gaaf nieuws! Het was een kwestie van tijd :-) Supermooi initiatief. Heel veel succes met de preps!

  Hartelijke groet,
  Saskia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving