fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier

WOW het zit er alweer op…!!!!! De drie dagen Creative Life in Utrecht zijn alweer voorbij, het is echt voorbij gevlogen want ik kan wel zeggen dat het mijn leukste beurs ooit was…

De foto bovenaan dit bericht kreeg ik van Nienke van Denderen en ik vind hem werkelijk prachtig! Hij laat perfect zien hoe licht en fris het was tijdens dit event en daarnaast zie je meteen de relaxte sfeer die er hing voordat de workshop drukte losbarstte. Die relaxte sfeer was alle dagen goed merkbaar, niemand was gehaast of ontevreden.

 

Ik heb alle dagen genoten van de enthousiaste mensen en heerlijke locatie. De fabriekshal waarin het plaatsvond was heerlijk ruim en licht, we hadden dus alle ruimte om lekker aan het haken en breien te gaan. Doordat het net zo licht was als buiten had je ook niet echt het gevoel dat je in een beurshal stond.

Daarnaast heb ik echt alleen maar enthousiaste mensen gezien die ook zo blij werden van die toffe locatie. Wat heel fijn was want ik was natuurlijk ook naast al die workshops, flink bezig met het aankondigen van mijn magazine.

En dat was me toch gaaf! Ik heb zoveel inspirerende mensen ontmoet deze dagen dat er meteen nog meer ideeën en samenwerkingen zijn ontstaan hahahaha. Ik vond het echt een feestje om op Creative Life te staan, met iedere dag lieve en leuke mensen om me heen in onze toffe stand. Het inrichten van zo’n stand is trouwens ook helemaal leuk om te doen.

 

Ik hoop dat het Creative Life event ook volgend jaar weer zal plaatsvinden, want dit moet iedereen een x meemaken :) De sfeer, deelnemers en bezoekers zorgde voor een instant HAPPY gevoel. Nu ga ik weer op naar mijn werk…ik wens jullie een hele fijne dag!

X Lisanne

3 reacties op “Creative life”

  1. Margaret schreef:

    Wat een mooie foto’s en wat vertel je enthousiast over dit event. Jouw stand/workshop ziet er vrolijk en licht uit. Ook ik hoop dat het nog eens wordt georganiseerd. Dan kunnen mijn vriendinnen en ik het ook een x meemaken. Nu hebben we het allemaal gemist.

    Groetjes, Margaret

  2. […] creatieve mensen. Ik haakte daar het begin van dit mooie kussen van Borgo de Pazzi bij Lisanne va Draad en Praat. Past mooi bij de deken van lontwol die al eerder […]

  3. […] gecombineerde stand van Trui Magazine en vriendin Lisanne van Draad en Praat… die wel heel erg leuk nieuws te melden had (zie ook haar blogpost […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving