fbpx


My week..!!!

Even een update van waar ik allemaal mee bezig ben :) want dat is best een heleboel nu ik er zo over na denk hahaha. Vorige week kwam de nieuwe editie van Trui magazine binnen met daarin een nieuw patroon van mij! Een mand met leren accenten waar ik zelf echt helemaal op verliefd ben! Het magazine ligt nu in de winkels en is eventueel ook HIER verkrijgbaar. De mand en de magazines zijn life te bewonderen tijdens de Creative Life beurs aan het einde van de maand en momenteel ben ik razend druk met de voorbereidingen. Heb je zin mee te doen met een workshop tijdens deze dagen en wil je een mega tof XXL interieur item haken of breien, geef je dan nu vast op. Je krijgt er dan een gratis Trui magazine bij :) (contact: draadenpraat@outlook.com). Ook kreeg ik super mooie XXL naalden binnen, handig voor de komende beurs maar vooral super tof dat deze Knit Pro jumbo naalden nu ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Er zijn haaknaalden tot en met maat 35 mm. en dus ook rondbreinaalden met kabel in deze dikte. Je kunt daarop makkelijk een XXL deken maken. Gaaf he! Het nieuwe Hobby in de bus pakket kwam binnen :) En er zat weer een project in dat ik nog nooit eerder had gedaan, namelijk werken met Krimpfolie haha lachen joh. Dat moet in de oven en is werkelijk hilarisch om te zien wat er dan gebeurt. Je kunt het pakket nog bestellen dus wil je ook graag aan de slag, ga dan snel naar DEZE website. Verder deed ik de afgelopen weken nog veel meer, waar ik jullie helaas nog net heel veel over kan vertellen…maar wat ik wel kan zeggen, is dat ik binnenkort GROOT nieuws heb!! Hahaha, want een van de projecten waar ik al maanden in het geheim aan werk kan ik zeer binnenkort aankondigen…en ik vind het zoooooo spannend! Uiteraard zijn jullie de eerste die het horen, dus hou mijn blog in de gaten :) Fijne dag, X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (10)

 • Avatar

  Rina

  |

  Hoi Lisanne,
  mooi om je enthousiasme te zien, te lezen. Voor mij is het helaas niet haalbaar deze dure naalden XXL en het garen. Maar niettemin mooi om te zien!. Hoop dat het e.e.a. nog eens goedkoper gaat worden en meer toegankelijk voor mensen met een kleine portemonnee. Veel succes met alles. Groeten.

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Je lijkt wel een werverwind Lisanne, haha. Zo druk met zoveel dingen….
  Ik ben erg benieuwd naar je GROOT nieuws en zal alle bronnen goed in de gaten houden.
  Fijne avond nog.

  Liefs, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Spannend☺☺…….

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wat een geweldige mooie foto’s in het magazine!
  Ben benieuwd naar het grote nieuws. Spannend hoor.

  Reply

 • Avatar

  Lucie de Bock

  |

  Whoeiiiii, nu maak je mij wel heel nieuwsgierig Lisanne…..;-)

  Reply

 • Avatar

  Lia

  |

  Ik herinner mij nog steeds je verhaal bij koffie&wol met het punnikmolentje en boormachine om dik garen te maken . Je probleem nu opgelost .Ik ben fan 👍😀

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Binnenkort eens kijken waar ik dat magazine kan scoren, en de xxl projecten die ik allemaal al heb gezien zijn geweldig, eveneens hobbyindebus :-)

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  2 vraagjes:
  Waar kan je de rondbreinaalden kopen?
  Waar kan je het losse breipatroon van je mand krijgen?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi even op rondbreinaalden googelen, in principe in elke handwerkwinkel. Het patroon van de mand vind j een de webshop onder haakpatronen.

   Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Ik bedoelde waar je de Knit Pro jumbo rondbreinaalden kunt kopen 😉

  Reply

Laat een reactie achter