fbpx


My week

Afgelopen week ging ik naar een super leuk concert van Ed Sheeran in Antwerpen :) Het was echt zo tof om te zien hoe hij in zijn eentje een enorme show neerzette! Heb er echt van genoten, ook het voorprogramma met onder andere Anne-Marie was helemaal top. Ik zing haar nieuwste liedje Ciao Adios al weken mee in de auto en tot mijn verrassing zag ik haar daar dus ook live… Voordat we naar binnen konden hadden we lekker de tijd om nog even een rondje te lopen…en ja hoor…tot mijn grote vreugde liepen we langs een tijdschriften winkel! Nou daar kan ik gemakkelijk uren doorbrengen, maar ik was natuurlijk niet alleen, daarom glipte ik snel even naar binnen omdat ik het echt niet kon laten. En het was het waard want ik spotte al snel hele toffe creatieve bladen :) Daar kan ik zoooooo van genieten! Op de foto hierboven zie je welke ik mee naar huis nam. Nog iets waar ik heel blij van word, is dit prachtige garen van Erika Knight!! Wat een toffe kleur he, ik heb er nog nooit eerder mee gewerkt maar kan nu echt niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Het garen komt van Juffrouw Lanterfant en die winkel moet je sowieso even bezoeken (online kan ook als het niet in de buurt is) want ze hebben er werkelijk prachtige exclusieve garens. Ik denk dat ik binnenkort maar weer eens een weekendje weg boek ;-) Verder ben ik thuis lekker bezig met GROEN! Ik heb dit voorjaar ineens heel veel behoefte aan planten in huis en ik ben al lekker op dreef zoals je ziet hahahah, zo ging ik afgelopen vrijdagavond lekker met mijn mams naar de Intratuin om wat moois te scoren. Er zijn zoveel planten en ik heb er echt geen verstand van dus het duizelt me ook altijd een beetje al sik daar loop, maar wat ik gelukkig wel altijd weet is wat ik mooi vind. Het hartjes vetplantje kreeg ik van mijn mams en de pilea kreeg ik van mijn zusje :) Dat zijn cadeautjes waar ik hopelijk heel lang plezier van heb… Ook zat ik eindelijk weer een een avond te handwerken op onze nieuwe zolder! Ik ren de afgelopen weken van fotoshoot naar fotoshoot en verder zit ik vrijwel elke avond te schrijven :) Maar soms moet je echt even relaxen en ik vond het heerlijk om me een avondje terug te trekken in mijn “atelier”. Ik ben onder andere bezig met een hele mooie zomersjaal en ik hoop jullie daar over een paar weken meer van te kunnen laten zien. Een project dat ik wel kan laten zien, is mijn allernieuwste Craft Kitchen project..! En dat is me toch een fijn voorjaarsproject geworden :) Neem snel een kijkje op de Craft Kitchen website als je nieuwsgierig bent geworden…het is een project met Glam :) Ik wens jullie allemaal een hele fijne goede vrijdag! En daarna natuurlijk nog een heel lang en gezellig Paasweekend! X Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (2)

 • Avatar

  Marielle

  |

  Mooie planten, tijdschriften en wol!
  Ik ben benieuwd naar je zomersjaal en ga nu naar Craft Kitchen klikken.
  Fijne paasdagen!

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Wat een leuk hoekje zo in de vensterbank☺!
  En wat heb je weer een leuke dingen meegemaakt!
  Dat bord met die houten lettertjes is ook helemaal te gek!!

  Gezellige dag vandaag☺.
  Zonnetje schijnt☺☺……komt vast goed!

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

Laat een reactie achter