fbpx


Winnaars haak je happy..!

Zo de paasdagen zijn al weer omgevlogen en zo zijn we na een paar heerlijke vrije dagen alweer bij de dinsdag aanbeland. Ik hoop dat jullie paasdagen net zo gezellig en relaxt waren als die van mij! Tijd om de winnaars van de give-away bekend te maken van mijn Haak je happy boek….en wat waren er veel toffe reacties! Echt zo leuk om ze allemaal te lezen :) Hieronder de twee winnaressen van het boek.
 • ANITA, april 11, 2017 op 7:07 pm
 • DAISY, 

Van harte gefeliciteerd, jullie winnen beide een exemplaar van mijn boek! Mail me je adres en het boek komt naar je toe :) Ik wens jullie alvast heel veel plezier met haken. ik zou willen zeggen “Haak je happy: ;-) Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen en graag tot een volgende give-away! Maak er een mooie dinsdag van! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

 • Avatar

  Margaret

  |

  Goed om te lezen dat je fijne, relaxe paasdagen hebt gehad. Lekker om even bij te komen. Wij hebben twee dagen spelletjes gedaan met de familie. Daar was het heerlijk weer voor.
  Winnaars, gefeliciteerd. Geniet van het leuke boek. Lisanne, bedankt voor het bieden van een kansje op deze giveaway.

  Groetjes, Margaret

  Reply

Laat een reactie achter