Tijdens een vorig garen feestje van het super mooie merk, Lang Yarns, kreeg ik drie bolletjes Riva verloopgaren met een super vrolijk en bont verloop. Het is een garen waarvan je niet verwacht dat ik het leuk zo vinden. Omdat het zoveel kleur bevat.

Maar in combinatie met een mooie witte blouse vind ik het fantastisch. Je wordt er vrolijk van en het kleurt zo leuk bij het voorjaar en de zomer :) Het helpt ook dat er een prachtige turquoise tint in zit hihi. Ik zou er niet zo snel een trui of een ander groot project mee maken…maar zo’n heerlijke kettingsjaal vind ik prachtig.

Ik vind het ook echt een breigaren omdat het verloop dan het mooist zichtbaar is, maar je kunt er uiteraard ook gewoon mee haken :) Met de drie bolletjes en breinaalden 4,5 mm. ging ik aan de slag. En ja dat zijn heel wat toertjes haha.

Zet 30 steken op de naald. Toer 1: Brei alle steken recht. Toer 2: Brei alle steken averecht. Herhaal toer 1 en 2 om en om totdat je 3 bollen Riva zo goed als op zijn. Houdt nog wel genoeg garen over om af te kunnen hechten.

Kant dan alle steken af en hecht af. Werk de daadeinden netjes weg in de sjaal. Sla de kettingsjaal een aantal keer om je nek en je bent klaar om naar buiten te gaan ;-)  Heel fijn deze sjaal is niet te warm voor mooie zomerse dagen! Kom nu dus goed van pas hahaha. Ik wens jullie een hele fijne zonnige dag..ik ga zo vertrekken naar Echtstudio voor het boeklancering feestje van mijn vriendin Marianne! Mega zin in!

Misschien zie ik je daar straks nog wel. Zo niet, geniet dan lekker van deze tropische temperaturen!!

Liefs Lisanne

3 reacties op “Hysterisch verloopgaren..!”

 1. Carmen schreef:

  Wat een superleuke sjaal! En inderdaad, misschien voor een groot accessoire of kledingstuk een beetje veel kleur, maar dit patroon is er perfect voor, net die ene hint van kleur dat je outfit helemaal af maakt :)

 2. Arja schreef:

  Gaaaaaaaf, dit is helemaal wat voor mij.

 3. Verie schreef:

  Wat een leuk idee, ik heb tot nu toe (zal er snel eens een blog over schrijven) een hoofdband van gemaakt, maar dit vind ik echt ook een tof idee!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving