Als de vogels fluiten…weet je dat het voorjaar is! Mijn collega blogger Carmen Jorissen van Craftyqueens is ook dol op vogeltjes en vanaf het moment dat ze deze schatjes liet zien op haar blog was ik al verliefd! Ze zijn zo leuk gemaakt en piepklein net zoals de echte vogeltjes :) Je haakt ze volgens de tapestry techniek en dat is altijd al een leuke uitdaging maar bij deze piepkleine vogeltjes nog meer!

Wat natuurlijk super leuk is dat het projectjes zijn die snel klaar zijn. Carmen stuurde mij vorige week een berichtje om te vertellen dat ze leuk nieuws had…ze heeft nu namelijk hele toffe DIY pakketjes van deze schattige vogeltjes. Whuaaaaaaa daar worden wij haakgekkies natuurlijk heel erg blij van! Ik vind de etiketten op de doosjes al bijna net zo leuk als de vogeltjes zelf.

En wat helemaal tof is…is dat ik twee van deze mega leuke pakketjes weggeven!! Whoop whoop wie wil dat nou niet…dus wil je meedoen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht met daarin welk van de twee pakketjes jij het liefst zou winnen. En wie weet fladderen ze binnenkort wel door jouw huis ;-) Volgende week dinsdag maar ik de winnaars bekend!

Voor wie niet kan wachten, je kunt deze leuke pakketjes HIER aanschaffen in Carmen haar Etsy shop.  Heel erg bedankt Carmen voor deze fijne give-away! Ik wens iedereen heel veel succes en een hele fijne dag!

X Lisanne

99 reacties op “Vogeltjes haken! (give-away)”

  1. Mariëtte schreef:

    Ahhh. Man is gek van vogels en dochter van haken (en breien en naaien). Als ik een pakketje win kan dochter voor vaderdag vogeltjes haken ?. Met geel en blauw vind ik het allerleukst. Groet, Mariëtte

  2. Gerdientje schreef:

    Goedemorgen,

    Wij hebben sindskort een parkje naast ons huis. Was eerst een bouwplaats. Wordt heel blij van wakker worden met vogeltjes. Ik heb interesse in het pakket van het roodborstje. Tapestry haken heb ik nog nooit gedaan. Leuk om met zoiets moois iets nieuws te leren!

    Fijne dag!
    Groet, Gerdientje

  3. Ingrid schreef:

    Wat een lieve give away! Ik doe mee voor “Marjan”. Die is gek op uitdagingen en vooral op haakgebied.
    Ik hoop dat het onze kant uitwaait..ehh..vliegt ;-)
    liefs,
    Ingrid

  4. Carla schreef:

    Ik werk bij vogelopvang De Bonte Piet en daar verkopen we zelfgemaakte spulletjes om geld voor de dieren op te halen. Deze vogeltjes zouden heel goed in ons winkeltje passen. Daarom ga ik voor de gele vogeltjes !

  5. Margriet schreef:

    Wat een leuke actie!
    Ik zou voor de roodborstjes gaan. Dan nadat ze gehaakt zijn delen met mijn zus die zo van vogeltjes houd.

  6. Ingrid schreef:

    Oh ja..we gaan voor de roodborstjes!

  7. Hanneke schreef:

    Woww wat een lief vogeltje..ik zou gaan voor het roodborstje..super

  8. Adriana schreef:

    ooooo, wat zijn ze leuk! Ik snap dat je op slag verliefd was! Ik ook!!!
    Ik ben gek op de koolmeesjes, die komen jaarlijks bij mij in de tuin hun nestje maken en er zijn al heel wat vogeltjes uitgevlogen de laatste jaren. Om het hele jaar van deze prachtige vogeltjes te genieten kan ik ze natuurlijk ook zelf maken en in de boom zetten ;)

  9. Sas Groot schreef:

    Zou graag de koolmees winnen , ben net verhuisd en waar ik nu woon zijn veel vogeltjes maar geen koolmeesjes. Ik mis ze dus dit kadootje zou een leuke herinnering zijn aan de vogeltjes van mn oude plek .

  10. Emanuelle Overeem schreef:

    Wat een quety!! Had ze van de week al voorbij zien komen en even bewaard.
    Ik vind het roodborstje echt geweldig!! Daar wil ik wel een gooi naar doen! ?

  11. esther schreef:

    ohhh deze vogeltjes zijn leuk!! ik ben er nu al verliefd op ! lijkt me super om ze te maken. ik zou kiezen voor het roodborstje. fijne zonnige dag Lisanne! groetjes Esther

  12. Christa schreef:

    Schattig!Mijn moeder en ik houden van haken én van vogeltjes,dus gecombineerd is dat helemaal leuk natuurlijk!Ik hou van alle vogels maar mijn moeder houdt vooral van roodborstjes,dus loten we daar graag voor mee!

  13. Ineke schreef:

    wat een super schattige vogeltjes ,leuk om mee te doen met de give- away

  14. Barbara schreef:

    Ik doe heel graag mee want wat zijn ze lief! En van een uitdaging hou ik wel. En als ik dan mag kiezen vind ik Betsy de Bluetit nog net iets leuker!

  15. Lieselot schreef:

    Die roodborstjes zijn mega cute ??? wat zou ik graag hun familie willen uitbreiden met een broertje of een zusje ?

  16. Marleen schreef:

    Als beginnende haakster is dit wel een superleuk project! Ik loot graag mee voor de roodborstjes!

  17. Vera schreef:

    Liefde op het eerste gezicht! En ook nog een voor mij nieuwe techniek. Ik waag graag een kans voor zo’n schatje. En dan kiezen euhmmmmmm mag het ook een verrassing zijn? Ze zijn allebei te leuk!

  18. Benita schreef:

    Super schattig zijn ze! Ik zou gaan voor de roodborstjes. Die kleur past erg mooi bij onze Kever. Waar ik graag in thema voor haak. Wie weet rijden ze dan een keer door het hele land!

  19. Francis Girrel schreef:

    Ik zou gaan voor de koolmeesjes. Ze zijn zo schattig. Ieder jaar hebben we een nestje koolmeesjes in de tuin, ik geniet dan alleen al van het gepiep van de kleintjes.
    Groetjes Francis

  20. Marina schreef:

    Wat een schatjess♡!! De rode vind ik persoonlijk het mooiste maar ze zijn allebei superleuk! (=

  21. Sjoukje schreef:

    Te leuk deze giveaway van Craftyqueens. Zou super zijn om deze vrolijke vogeltjes te haken, ook voor iemand anders om weg te geven/blij te maken.

  22. Lianne De Lange schreef:

    Hoi! Ik ben de kinderkamers van mijn kinderen aan het opknappen en zou het heel leuk vinden een paar van de koolmeesjes aan een mobiel/slinger op te hangen!

  23. Ester schreef:

    Nou ik begrijp je helemaal! Toen ik de foto’s zag van die schattige leuke vogeltjes was ik ook in 1 klap verliefd! Wat zijn ze LEUK!!!! :D Ik hou van vogels!!! Ik vind ze allebei geweldig! Wat zal dit een feestje zijn om ze te haken!! I’m in love! <3

    Liefs, Ester

  24. Daniëlle schreef:

    Mijn moeder is dol op koolmeesjes! Ik zou deze dus graag winnen en om voor haar te kunnen maken!

    Groetjes Daniëlle

  25. Angele schreef:

    Ik wil graag meedoen voor mijn dochter, Jasmijn, van 15, ze haakt heel graag maar maakt haar projecten meestal niet af. Deze kleine vogeltjes zouden ideaal zijn. Schattig, mooi en snel klaar. Ze zou er super blij mee zijn?

  26. Sandra van Dalen schreef:

    ?? verliefd
    Ik wil wel graag de oranje versie winnen … voor mezelf en om iemand blij te maken ???

    San xx

  27. Linda schreef:

    Wat een leuke geven away !!!
    En wat zijn ze klein maar zooooo leuk. Ik doe graag mee!

  28. Petra schreef:

    Graag het koolmeesje, kan ik eindelijk een vriendje maken voor “Pietje”. Het koolmeesje dat elk jaar in mijn tuin komt kijken en eten, eerst alleen en later met zijn hele familie. Elk jaar weer spannend hoeveel baby’s hij heeft!

  29. Ingrid schreef:

    Wat zijn ze schattig! Ik vind de roodborstjes het allerleukst. ?

  30. Claessens schreef:

    Voor mijn dochter Robin die dol is op Robin roodborstje

  31. Monique schreef:

    Ik ben al enige tijd ooievaars aan het haken voor een goed doel, ALS. Ik ga 3 september zwemmen in Amsterdam en om mij te sponseren kan men een ooievaar kopen, het geld gaat ten goede voor ALS. Ik werk op verloskamers, dus deze ooievaars gaan als een trein, nu wil ik ook een andere doelgroep bereiken maar had geen idee wat voor leuks ik dan zou haken. Deze vogeltjes zijn echt super top! En minder intensief om te maken dan de ooievaars?

  32. Sonja schreef:

    Oooh wat een lieffies!! Ik doe graag mee voor de roodborstjes ??

  33. Ingrid ten Hove schreef:

    Oh wat zijn ze toch leuk, deze vogeltjes van Carmen! Je begrijpt natuurlijk wel dat ik niet kan kiezen…….Dus, mocht ik deze super give-away winnen, dan laat ik me graag verassen! Jullie zijn toppers, Carmen en Lisanne!

  34. Petra zijlstra schreef:

    Het koolmees zou ik heel leuk vinden we hebben elk jaar een nestje zo leuk voelt bijna als of je een band met die mooie vogeltjes hebt

  35. Emily schreef:

    Hey Lisanne,
    Wat een schattige vogeltjes. Ik doe graag mee want ik heb nog wel wat vogelliefhebbers hier. Mijn 87-jarige opa houdt vogels als hobby en is er dol op. Mijn oudste broer vind het geweldig om vogels te fotograferen en is dol op roodborstjes. Daarom doe ik graag mee voor het pakketje van het roodborstje.
    Fijne donderdag.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

  36. Jessica schreef:

    Oh wat leuk! Ze zijn inderdaad wel echt enorm schattig ^^ Aan dit haakprojectje wil ik me wel wagen :)
    En aangezien ik dan nog mag kiezen welke (wauwie!): dan graag de roodborstjes. Die zouden hier heel leuk passen in mijn herfsttinten huisje ^^ En zo hoef ik niet bang te zijn de de kat ze oppeuzelt ;-)

  37. Marielle schreef:

    Leuk leuk leuk!
    Ik doe graag mee, ze zijn allebei mooi, dus welke maakt me echt niet uit.

  38. Marieke Borsch schreef:

    Ben een echte vogel liefhebber dus het maakt me niet uit welke.. vind ze allemaal super leuk!
    Groetjes marieke

  39. Linda schreef:

    Wat een ontzettend leuke vogeltjes! Er vliegen al diverse vogeltjes door ons huis, ik verzamel leuke interieurobjecten met vogeltjes. Deze zou ik aan mijn tas hangen zodat het gezellig met me mee vliegt. Moeilijk kiezen, ik zou denk ik voor het roodborstje gaan. Zit hier ook vaak in de tuin!

  40. José schreef:

    Oh wat zijn ze leuk!!!!! Ik zou ontzettend blij worden van het pakketje met de roodborstjes!!

  41. Anja schreef:

    Wat een leuke lieve kleine vogeltjes, die wil ik wel eens proberen … Ik ga dan voor het roodborstje

  42. Dini schreef:

    Ik loot graag mee

  43. suzanne schreef:

    Ohhh wat een lieve roodborstjes. Zijn ook leuk voor in de winter voor in de kerst boom hihi.
    Ik zou het heel leuk vinden om dit pakketje te winnen.
    Kan ik ze maken en aan mama cadeau geven
    Xxx

  44. Michella Schuijl schreef:

    De roodborstjes zijn echt het einde ? Wat een leuke uitdaging om te maken!

  45. Roos schreef:

    Wat een schatjes. Ik zou graag het roodborstje winnen om te maken voor de oppas van onze dochters. Zij doet examen en de stress is zo hoog. Ik zou haar graag een steuntje in de rug geven en laten weten dat wij aan haar denken ?

  46. Monique schreef:

    Ik haak op dit moment sleutelhangers ( ooievaars) voor het goede doel, ALS. Ik ga 3 september zwemmen in Amsterdam voor ALS. Men kan een sleutelhanger ooievaar kopen en het geld gaat ten goede aan de stichting. Ik werk op verloskamers, dus de ooievaars gaan heel hard. Ik wil ook voor een andere doelgroep iets leuks haken maar kon niets vinden wat me aanspreekt.
    Deze vogeltjes zijn echt super! Ik zou het roodborstje het leukst vinden.

  47. Margot schreef:

    Wat super schattig!!! Het roodborstje vind ik zo leuk!

  48. Margaret schreef:

    Is dit het vogeltje waar Carmen een prijs voor heeft gekregen? Ze zijn zo schattig. Ze lijken zo simpel, maar het is zo kanp bedacht dat je de vogeltjes echt in het driekhoekje herkent. Ik wist niet dat ze de vogeltjes nu in diy-doosjes verkoopt. Het roodborstje is mijn favoriet.

    Groetjes, Margaret

  49. Angeline van den Broek schreef:

    Oohh de roodborstjes zijn TE schattig!Daar waag ik n gokje op!Een ideaal haakwerkje voor mee in de tas en ik zou er in elk geval al 3 gaan maken waarvan er 1 zou uitvliegen naar België en Ierland naar 2 lieve dames die dol zijn op roodborstjes en de 3de voor de moeder van mijn beste vriendin …beetje mijn surrogaatmoeder al sinds mijn 4de levensjaar…fingers crossed dan maar!?

  50. Monika schreef:

    Hoi

    Die zijn superleuk.
    Vogeltjes zijn mijn lievelingsdieren.

    Ik ga voor de schattige roodborstjes.

  51. Ingeborg schreef:

    Zo leuk, die zou ik graag voor mijn moeder haken.
    Zij vraagt elk jaar met haar verjaardag spulletjes voor de vogeltjes in de tuin.
    Kan ze ook nog het hele jaar binnen genieten van deze prachtige diertjes.

  52. Hilde haakt schreef:

    Zo leuk zijn ze! Ik zou graag de koolmees willen winnen. Zo’n leuk vrolijk vogeltje!

  53. Monique schreef:

    Wat een superlieve vogeltjes. Ik maak graag kans op een pakketje. Voor een lief klein vogelprojectje.

  54. Aartje schreef:

    Wat zijn deze leuk. En vast een enorme leuke uitdaging om ze te maken. Ze zijn allebei superschattig, maar het roodborstje heeft mijn voorkeur.
    Groeten, Aartje

  55. Truus schreef:

    Wat een snoesjes zijn het. Ik doe graag mee voor de meesjes. Dat vind ik namelijk van die gezellige vogels, ze fleuren me altijd op.

  56. Caat schreef:

    Superschattig en heel leuk van je! Mijn dochtertje van bijna 7 heet Robin (Engelse naam voor het vogeltje, Robin Redbreast) dus hebben we leuke roodborstje spulletjes in haar kamer, en deze vogeltjes kunnen daar een heel leuk plekje krijgen!

  57. Astrid Vervat schreef:

    Super leuk. Mijn zus schilderd roodborstjes met olieverf en het zou heel leuk zijn als ik voor haar dit kan ontvangen. Zou een leuke verrassing voor haar zijn.

  58. Suzanne schouw schreef:

    Hoe schattig zijn deze lieffies! Elk jaar probeer ik iets te freubelen voor secretaressedag. Voor mijn lieve hardwerkende collega’s. Deze zouden super zijn! En hen ik nog voldoende time om ze te maken. Beiden zijn leuk. Als ik toch moet kiezen…. koolmeesjes it is.

  59. Monique schreef:

    Zou ik mee mogen doen voor de roodborstjes? Vind ze zo schattig :-)

  60. Heidi van Kuijen schreef:

    Superleuke vogeltjes! Ik doe graag mee voor de roodborstjes! Speciaal voor mijn nichtje Robin!!

  61. Ina schreef:

    dat roodborstje dat bij ons in de tuin zit ,zou blij zijn met een vriendje ..;
    ik haak van alles en nog wat maar tappistrie nog nooit gedaan …..

  62. Madhurya schreef:

    Wat zou het leuk zijn om deze te winnen. Ik vind ze zo lief! Dan geef ik ze aan mijn ‘haak’ vriendin voor haar verjaardag. Zij is helemaal van de amigurumi’s.

  63. Jans schreef:

    Oh wat een schatjes!! Die lijken me heel tof om te maken!

  64. mamadammeke schreef:

    Oooo die roodborstjes! Ik doe graag mee!

  65. Mirella Groeneveld schreef:

    Ik vind de koolmeesjes zo mooi! Lekker kleurig. Als ik ze win kan ik me gelijk verdiepen in het tapestry haken, wat een mooie techniek is en ik graag zou willen leren.

  66. Helena Kampinga schreef:

    Ik doe graag mee. ik ben verliefd op die heerlijke pimpelmezen. Bij mijn vorige woning had ik ze vaak in het nestkastje. Wat zou het leuk zijn om zo’n pakketje te ontvangen.

  67. Alice B. schreef:

    Wat een schatjes! Het pimpelmeesje is ook super, maar het roodborstje is al jaren mijn favoriete tuinvogel. Dus ja ik doe graag mee. :-) Groetjes Alice B.

  68. astrid schreef:

    wat lief !! ik vind de meesjes echt leuk :) kleedjes kan ik haken,maar of een meesje me gaat lukken?? leuke uitdaging om dát eens te proberen. doe mij maar een meesjes pakketje :)

  69. Ine schreef:

    Heb hier in de tuin een schattig roodborstje zitten, graag wil ik kans maken op een pakketje, zodat ik er straks binnen ook heb zitten, ?

  70. Jopie schreef:

    Roodborstjes, pimpelmeesjes! Wat zijn ze beide schattig.
    Ik kan niet kiezen, vind ze beide geweldig leuk.

  71. Nicole schreef:

    Zo wat een animo. Maar ik snap het wel. Ze zijn erg leuk!

  72. Gaby schreef:

    Wat zijn ze leuk he!!!! Ik zou er graag een winnen om bij de zelf geschilderde vogelhuisjes van mijn meisjes te doen. Lijkt mr leuk staan op hun kamertjes! Omdat we midden in de stad wonen zien we bijna geen pimpelmeesjes en al helemaal geen roodborstjes. Dan moet je de natuur zelf maar binnen halen!

  73. Ruby schreef:

    Mijn kleine kleindochter woont in Frankrijk en helaas zie ik haar niet zo vaak. Maar ik stuur haar regelmatig iets zelfgemaakt en deze vogeltjes zijn prachtig. Ik ben een (her-)beginnend haakster en vind haakpakketten heel handig omdat je dan al het juiste materiaal bij de hand hebt.
    Ik zou graag mee loten.

  74. Liza schreef:

    Wat zijn ze geweldig!

  75. Marjolein schreef:

    graag zou ik een kansje willen wagen voor Eugine ik ben gek op roodborstjes en deze is gewoon te schattig!

  76. Hanneke schreef:

    Oh so in love met die blauw en gele vogeltjes!

  77. Jessica schreef:

    Wat zijn ze leuk! Win graag de roodborstjes voor mijn moeder die naast een fervent haakster ook een vogelliefhebber is. Elke keer geniet ze weer als het roodborstje door de tuin heen “springt” en nu zou zij ze zelf kunnen haken.

  78. Barbara schreef:

    Wat een ,euke actie! Zou de koolmees wel eens willen haken voor mijn vader. Die is keurmeester, eens kijken of hij de gehaakte van de echte kan onderscheiden!!??

    Succes met al je bezigheden. Ik volg je graag! Groeten uit Zwolle

  79. Sandra schreef:

    Blauw geel zijn de kleuren van mijn zoons . Oudst is dol op vogeltjes

  80. Ria Grond-Ladeur schreef:

    Super leuk de vogeltjes… De zwart gele vind ik super leuk… zou ze graag willen maken voor 2 echte Roda JC fans die vandaag erg treurig zijn om dat ze zich niet rechtstreeks geplaatst hebben. Misschien brengen deze super mooie vogeltjes ons geluk !!! ?????

  81. Marlies schreef:

    Ik heb vorige week de roodborstjes gekocht..
    Echt geweldig zijn ze geworden!!?
    Ik wil dus heeeel graag meedoen voor de andere vogeltjes.. ?

  82. Nicole schreef:

    We hebben een nestje in de tuin. In een oude waterpomp hebben twee koolmeesjes hun nestje en ze vliegen af en aan met voedsel voor hun jongen. Zo super schattig. Met dit haakwerkpakket kan ik na het uitvliegen nog even nagenieten, met het haken en met het resultaat. I love little birds?

  83. Sabine schreef:

    Het zou leuk zijn als ik het Roodborstje win. Dan kan ik mijn vriendje blij maken tijdens ons jubileum volgende week! Zolang we met elkaar zijn komt er regelmatig een roodborstje in onze tuin even kijken of het nog goed met ons gaat. Zo is het een heel bijzonder geluksbeestje voor ons geworden!

  84. Amanda van der Ree schreef:

    Ja doe graag mee. Ontzettend leuk om ook als achterlatertjes te maken. Een kleinigheidje voor iemand die hem vind. Vind de oranjebomen bruin het mooist. Liefs Amanda

  85. Carolien schreef:

    Wat een leuke vogeltjes! Van de koolmeesjes word ik al blij als ik ze zie: ik maak graag kans op zo’n mooi pakketje?

  86. Carla van Riet schreef:

    Het roodborstje. Deze komt bij ons altijd in de tuin.

  87. Erna schreef:

    Wat een leuke give-away.
    Ik doe graag mee en zou voor de koolmeesjes gaan.
    Groet, Erna

  88. Martine schreef:

    Wij hebben onze boom in de tuin zover terug moeten snoeien zodat er nu geen vogeltje meer te zien is. Zo verschrikkelijk jammer, ik mis ze. De musjes, meesjes maar vooral mis ik de roodborstjes. Dan maar roodborstjes haken?

  89. Nelleke schreef:

    Ze zijn geweldig! ik doe graag mee, en mocht ik winnen, dan maakt het me niet uit welke van de 2.

  90. Mascha schreef:

    Wat een schatjes!!

  91. Petra schreef:

    Wat een leukerds! Ik zou heel graag mee willen loten voor de roodborstjes. Dan kan die voor mijn mams maken, als verrassing omdat ik vandaag niet naar haar toe kon gaan voor moederdag omdat ik zelf ieder moment een kindje kan verwachten en een autorit van 2 x 1,5 uur me niet verstandig leek ?

  92. Chantal schreef:

    Deze vogeltjes zijn wel heel schattig. Ik haak nog maar sinds kort. Lijkt me een leuke uitdaging! En mijn dochters zijn vast heel blij met de vogeltjes! Mijn voorkeur gaat uit naar de koolmeesjes. ???

  93. Derkie schreef:

    Wat een leuke vogeltjes. Ik vind ze allebei schattig en zou niet weten welke ik zou willen winnen. Dus laat me graag verrassen. ?

  94. Vienne schreef:

    Wat zijn ze ontzettend lieff! Beide vogeltjes en kleurtjes zijn erg leuk, maar het roodborstje zou mooier passen bij ons. Erg leuk om onder de overkapping te hangen ♡♡

  95. Lianne schreef:

    Wat leuk deze vogeltjes ?

    Ik vind een koolmeesje een erg mooi vogeltje. Dus ik doe graag mee voor dat pakketje. Dan kan hij mooi op mn welkom krans aan de deur met bloemen.

  96. Wendy schreef:

    Wat zijn ze leuk! Als ik mag kiezen, dan kies ik voor de roodborstjes. Dan haak ik er 1 voor een buurvrouw die bij het vogelhopitasl vrijwilligerswerk doet.

  97. Goverdien schreef:

    Oh die zijn echt heel schattig. Ik ben gek op pimpelmeesjes omdat die zo vrolijke kleurtjes hebben. Hoewel het roodborstje ook erg leuk is.

  98. […] was very happy when I heard I won the give away from draad en praat : crochet little […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving