fbpx


Winnaars vogelpakketjes..!

Het is dinsdag en dat betekent dat het tijd is om de winnaars van deze gevleugelde haak setjes van Craftyqueens bekend te maken! Wat zijn er ontzettend veel leuke reacties binnen gekomen. De number generator heeft twee winnaars uitgekozen en dat zijn geworden:

ADRIANA 

 

en ESTHER, 

 

Gefeliciteerd dames, mail me je adres en het pakketje komt zo snel mogelijk naar jullie toegevlogen :) Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen en heel graag tot een volgende keer…Wil je het vogelpakketje graag kopen? Dat kan HIER, en speciaal voor ons heeft Carmen voor jullie nog een hele leuke kortingscode gemaakt. Je kun de pakketjes met deze code: GRATISVERZENDING bestellen en dan worden ze binnen Nederland zonder verzendkosten verstuurd.

Ik wens je een hele fijne dag!

X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Margaret

  |

  Adriana en Esther, gefeliciteerd met het leuke vogelpakketje. Veel plezier met het maken van zo’n schattig vogeltje.

  Lisanne, bedankt voor het bieden van een kansje en nog een fijne dag.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  esther

  |

  superleuk dat ik heb gewonnen Lisanne! ik ben er echt heel blij mee want ik vind ze zo schattig! fijne dag en groetjes esther ( ik heb een prive bericht gestuurd)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   ja, mega leuk!! ik stuur hem naar je toe :)
   Liefs Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter