fbpx


Toffe Stoffen..!

Toen ik de projecten van Mirjam op haar Facebook pagina zag was ik op slag verliefd op de mooie stoffen in haar collectie. Miriam heeft een prachtige shop voor stoffen, klik HIER om daar een kijkje te nemen!

Ze zijn stoer, strak en stralen een luxe uit. De frisse blauw/groene kleuren vind ik natuurlijk prachtig en ik kon meteen niet wachten om er iets mee te maken. De groene is meteen mijn favoriet.

Maar zoals dat altijd gaat heb ik daar helaas nog niet de tijd voor gevonden. Gelukkig heb ik bijna vakantie en dan ga ik er zeker mee aan de slag.


Met de groen/blauwe stoffen wil ik graag mooie kussens naaien. Maar dan wel weer op een andere manier dan een gewoon kussen :) Want dat heb ik inmiddels al vaker gedaan. Ik ben dus nog even aan het verzinnen hoe ze er precies uit moeten komen te zien. Mochten jullie nog leuke ideeën hebben, ik hou me aanbevolen.

Van de zwart/witte stof ga ik een mooie tas maken. Daarvan weet ik al wel precies hoe hij eruit gaat zien :) Zo’n shopper model, handig voor een paar kleine boodschapjes. Dat er wel trendy uitziet en fijn is in gebruik. Ook die wil ik in mijn vakantie gaan maken.Ik vind het altijd heerlijk om dan een naaidagje in te plannen samen met mijn mams. Heb inmiddels al een paar van dit soort projecten liggen en dan gaan we gerust de hele dag achter elkaar door. heerlijk om al die mooie dingen te maken.

Doen jullie dat ook wel eens? Een hele dag met de naaimachine aan de slag? Ben heel benieuwd wat jullie dan maken. Maar eerst tijd voor heel leuk nieuws!! Ik mag in samenwerking Toffe Stoffen een coupon van deze hele mooie stof weggeven :) De groen gestreepte om precies te zijn. Hoe cool is dat!Wil jij kans maken op deze prachtige Toffe Stof..? Laat een reactie achter onder dit bericht met daarin wat jij graag van deze stof zou willen maken. En wie weet hoor jij wel volgende week dinsdag dat je hebt gewonnen :) GOOD LUCK!!!

PS: wil je extra kans maken…doe dan ook mee op mijn Instagram pagina!

Fijne dag allemaal…

Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (22)

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wat een toffe stof ;-). Ik doe graag mee aan je give-away. Niet voor mezelf, maar voor mijn moeder. Zij is echt geweldig met de naaimachine en weet elke keer weer een mooie jurk, tas etc. te maken. Ik denk dat het een tas moet worden. Een mooie voor op vakantie en voor haakwerk. Super leuk.
  fijne donderdag.

  lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Crombez leen

  |

  Die webshop kende ik nog niet. Ga ik zeker eens een kijkje nemen. En die stofjes winnen, dat is altijd leuk meegenomen he 🙂

  Reply

 • Avatar

  Elisa

  |

  Wat een mooie stof. Lekker fris, ik zie er een kussen in voor ons nieuwe huis. Groetjes Elisa

  Reply

 • Avatar

  Jantine

  |

  Leuk!!! Ik zou er een kussen van maken voor in de schommelstoel van mijn dochtertje. De oude is aan vervanging toe en de kleur van deze stof is perfect voor op haar kamertje.

  Reply

 • Avatar

  Vera

  |

  Oh wat een mooie stoffen! Ik zal zo eens kijken op haar website… Dat groene stofje zou tof zijn voor een tas waarmee ik goed voor de dag kan komen op de naailes! Daar kan dan mijn naaiprojectje in meegenomen worden… Super leuk zo’n give away!

  Reply

 • Avatar

  Leandra

  |

  Wat een leuk verhaal. Erg herkenbaar, maar ook hier ontbreekt de tijd.

  Als ik het stofje zou winnen, dan zou ik er een schooltas voor mijn dochter van maken. Gelijk een goede stimulans om weer achter de naaimachine te gaan zitten.

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Oh, mooi! Ik zie in het stofje ook wel een mooie keukenschort. In stijl koken in de nieuwe buitenkeuken.

  Reply

 • Avatar

  Valerie

  |

  Prachtige stof! Ik zie hier zoveel mee willen maken. Maar ik denk dat ik er iets mee zou naaien voor men bijna drie maand oude’ zoontje.

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wat een prachtige stoffen. Gelijk een kijkje genomen op de site. Bedankt voor het delen van deze tip. Ik koop geregeld mooie stofjes om iets leuks van te maken. Goede adresjes zijn daarom altijd welkom!
  Naaien is één van mijn favorieten. En herkenbaar … vooral in een vakantie … een heerlijk dagje naaien met mams of dochter- en zoonlief. Zo gezellig!
  Ik doe graag mee met de giveaway. Met de zomervakantie in het vooruitzicht, kan ik zeker een leuke bestemming bedenken!

  Reply

 • Avatar

  Caatje

  |

  Wat een heerlijk rustgevend stofje! Ik zou graag een soort piramide kussen (4 vlakken van een driehoek) ervan maken voor de kamer of het bed van mijn oudste, dit is helemaal zijn smaak!

  Reply

 • Avatar

  Jelly

  |

  Hoi
  Wat een leuke stof!
  Ik wil graag een lakentje maken voor en vriendin die haar eerste baby krijgt. Dit is precies haar kleur! !
  En misschien ook een bijpassend knuffeltje.

  Groetjes jelly

  Reply

 • Avatar

  Simone

  |

  Super stofje! Zou mooi zijn om een groot kussen van te maken waar de kinderen op kunnen neerploffen met een boekje 😊
  Groet Simone

  Reply

 • Avatar

  Kim

  |

  Nu ik zeeeen van tijd heb (geslaagd en dus klaar met de studie) zou ik heel graag wel weer achter de naaimachine willen gaan zitten! Een nieuwe schooluitrusting voor komend schooljaar! Etui, ipadhoes, agendaomslag enz! Kan ik er professioneel tegen aan! 💪🏼😘

  Reply

 • Avatar

  Janina

  |

  Hoi Lisanne,

  Van stof vind ik mini toilet tasjes leuk., ter grote van een etui, voor in je tas , kan met een verwisselbare binnenkant , zodat je het kan wisselen of vervangen , eenvoudig vastgezet met klitteband.
  In het tasje zelf wel een ritsje , dan kan er niets uit vallen.

  Een kussen van stof , met quilt techniek , daar heb je ook leuke van, heb ik geen geduld voor hoor.
  Maar misschien ook leuk combinatie, met dun garen, met zo,n ouderwetse dunne haaknaald of ha ha of gewoon streepjes stof, met een grote cactus applicatie erop.

  Meer borrelt er even niet op , succes !

  Reply

 • Avatar

  Rosanne

  |

  Toffe stoffen hebben sowieso een (groen) streepje bij mij voor dus ik zou graag een coupon winnen om er iets moois van te maken in ons nieuwe huis :) groetjes Rosanne

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Wat een gave stoffen! Ik zou er ook graag een kussen van willen maken in combinatie met mijn tunisch haakwerk. Lijkt me een goede combi!

  Reply

 • Avatar

  Astrid verduin

  |

  Woehoe wat een gave Give a way
  Ik doe graag mee hoor
  Ik zou er een mooie project bag van maken
  Nu maar duimen hihi

  Reply

 • Avatar

  Chantal

  |

  Nou, mijn poef kan wel een nieuwe frisse look hebben. Lijkt me een zeer geschikte stof!

  Reply

 • Avatar

  Claudia

  |

  Super tof!! Ik wil heel graag leren naaien en hoe tof zou het zijn als 1 van mijn 1e projecten met deze stof gemaakt word. En dan maken we er iets leuks van voor onze kleine meid. Past perfect bij haar blinde krullen

  Reply

 • Avatar

  Selina

  |

  Mijn favorite kleur! Ik doe graag mee met deze actie. Voor in de woonkamer, een kussen.

  Reply

 • Avatar

  Greet

  |

  Hoi,
  Altijd leuk om even op jouw blog te kijken ! Nu een toffe give away :)
  ‘K ben al een weekje mooie tassen aan het naaien, voor mijn collega’s (einde schooljaar!) die geen eigen lln hebben, maar zeker ook een cadeautje verdienen.
  Misschien nu een stofje om voor mezelf eentje te maken ? ;)
  Groetjes,
  Greet

  Reply

 • Avatar

  Wilma

  |

  Ik zou er een heerlijk kussen van maken voor op mijn houten loungestoel. Of anders een lekkere vrolijke hoes voor mijn nieuwe telefoon/tablet.

  Reply

Laat een reactie achter